local-stats-pixel fb-conv-api

Sīrija58

519 5

Kas īsti tur notiek- un kāpēc

519 5 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 58

0/2000
Pagai nu. Gan jau nākamajā ziemā uzbliezīs kautkādu actu. Nevarēs neviens internetā pat nopīkstēties par godu amerikai un tv teiks tik jā amerika davai uz priekšu moči jih močī! Tā pat kā tas forši slīdēja cauri 2001
0 0 atbildēt
Izlasot rakstu man galvā vēl lielāks sviests,es sapratu ka sīrieshu rebeli ir tie kas tiek apspiesti ķipa civiliedzīvotāji.Bet sanāk ka brīvās sīrijas armija ir armija un civiliedzīvotāji,un rebeli ir musulmaņu radikāļi,kas grib pārņemt visas tuvo A valstis kkā tā?Lai nu kā vēsturiski pie kariem tuvajos A ir vainīgi briti un franči arī āfrikā.Viņi jau pagājušajos gadsimtos ir okupējuši citas valstis un uzkundzējušies tapēc tur visur ir tāds sviests šiīti pret sunnītiem islāma radikāļi pret visiem.Interesanti kuri i tad tie kuriem Sīrijā tiek mēģināta atņemt valsti kuri ir tie kas provocē,kuri ir tie kas grib otrus izspiest no turienes.Vai tā ir taisnība ka musulmaņu radikāļi vēlas pakļaut visus sew.
0 0 atbildēt

tendenciozs raksts. informatīvā rakstā nedrīkstētu just autora personisko viedokli.

es tādu pašu rakstu varu uzrakstīt paužot savu viedokli, proti: "amerikāņu nodirsēji ir pie PC sēdoši, pārtikuši dirsēji, kam nav nejausmas kāda ir sajūta dzīvot diktatoriska režīma valstī"

1 1 atbildēt

Viss ko OBAMA grib Sīrijā ir nafta,brilijantus.. Labāk lai NATO &visi pārējie sadod pizdi Amerikāņiem un miers. Vidējais IQ paaugstināsies par vismaz 50 + nebūs idiotu kuri lien kur nevajag tikai lai iegūtu sev labumus..

1 3 atbildēt