local-stats-pixel fb-conv-api

Šie bērni tika novesti līdz pašnāvībai46

583 2

Šajā rakstā būs stāsti par bērniem, kuri bija spiesti izdarīt pašnāvību jo tika apsmieti un pazemoti, jaunākajam gadījumam bija tikai 6 gadi!

583 2 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

Tā tas bijis vienmēr, ka ''stiprais apēd vājo''

0 1 atbildēt

Hahahahahahahaha How The Fuck Is Cyber Bullying Real Hahahaha Nigga Just Walk Away From The Screen Like Nigga Close Your Eyes Haha

visi šie gadījumi cilvēkiem, kuri ir dzīvot griboši, kuriem dzīve vēl sagādā prieku, nomirt negrib, bet veic pašnāvību dēļ citu cilvēku izraisītiem pārdzīvojumiem un viedokļiem. daudzi, kas veic pašnāvības, tās veic, lai ko pierādītu un žēl, ka līdz to cilvēku ausīm neaiziet tāda vienkārša informācija kā rīkoties šādos gadījumos, piemēram kaut uzdot sev jautājumu - vai dzīve sagādā prieku, kā šo pazemošanu apturēt u.c. pašnāvība nav skumja, ja tā ir veikta apzinoties, ka tu ar to neko necenties pierādīt un tas nav kāds vēstījums citiem.

2 3 atbildēt
Nesapratu... zem 2. ās bildes rakstīts -"ras iedvesmoja citus..." Kāpēc es neredzēju nevienu pe*zika un trana pašnāvības?
0 2 atbildēt
Kaut kā visiem ir taču jānomirst. 😅😅😅
3 5 atbildēt
Ja neiebilsti, tad pēc pāris gadiem pie tevis piekāpšu. Būsi man pirmais eksperimentālais 'trusītis'.emotion
0 2 atbildēt
Ptfu! Kauns tev būtu bijis pieminēt autistus un dauņus... Šie cilvēki cieš, šiem cilvēkiem ir vajadzīga palīdzība un šādi cilvēki katru dienu nelec kameru priekšā un nebļauj par to, ka viņus kr jārespektē, jo viņi ir vārgās dvēselītes, kuras savā dzīvē ir pārcietušas smagus lēmumus. Ptfu! Kauns tev būtu salīdzināt šādus idiotus ar cilvēkiem, kuri ir neglābjami slimi, kuriem vajadzīga aprūpe 24/7. Kāda ir tavu traņu problēma - nomainīt krāniņu uz bedrīti un otrādi un tad visu mūžu skraidīt pa realitātes šoviem, praidiem un kaukt kāda nežēlīga attieksme tiek saņemta no apkārtējiem cilvēkiem, kādi visi ir ļauni, cik viņi jūtās apspiesti un kādas viņiem vajag tiesības, un kādu varoņdarbu viņi ir paveikuši pārciešot tik 'drausmīgu' operāciju un visu atlikušo mūžu partiekot no hormoniem. Ptfu! Šitādus te pie sienas un gatavs! Mūsu planēta tā jau ir uz robežas, tad vēl visādi šitādi kropļi ( vārda vistiešākajā nozīmē ) ir jāredz. Tas nav naids, tas ir riebums un vēlme tās smadzenes iegriezt atpakaļ vai arī ar ķieģeli pa ģīmi..
0 2 atbildēt
Šeit neiet runa par seksuālo orientāciju. Tas IR normāli, bet transeksuālisms NAV! Tās ir divas būtiskas atšķirības, kuras liela daļa cilvēku nesaprot. Ja iztaisies par veceni kaut vai tev starp kājām ir Benedikts, nu tad novelc istabas vidū virvi un ielien iekšā. Būs pasaulē par vienu šitādu mazāk. Vai arī pa taisno uz psihiatrisko klīniku eksperimentiem un iespējamai ārstēšanai...
0 2 atbildēt
Diezgan depresivs paliku lasit. Minus pi*arasam soreiz. Bet ir ok raxtins.
0 5 atbildēt

Manis pēc tie homīši un transeksuāļi var visi nosprāgt, jo tad būs mazāk tādu slimo uz šīs planētas.

2 8 atbildēt
Parasti tas notiek ar tiem frīkiem un klauniem....
4 10 atbildēt

Debīlais lohs.

3 10 atbildēt

ballshit...

3 13 atbildēt