local-stats-pixel fb-conv-api

Šie bērni tika novesti līdz pašnāvībai46

583 2

Šajā rakstā būs stāsti par bērniem, kuri bija spiesti izdarīt pašnāvību jo tika apsmieti un pazemoti, jaunākajam gadījumam bija tikai 6 gadi!

583 2 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000
Pazemo internetā. Tiešām tik ļoti patīk sevi sāpināt, ka nevar izdzēst profilu?
67 4 atbildēt

Kāpēc vispār cilvēks iet pret māti dabu un maina savu orientāciju? Šī jau kļūst par patiesu 21.gs problēmu. Kas liek tik lielam cilvēku daudzumam mainīt orientāciju?

62 14 atbildēt
Palabošu - nebija spiesti to darīt. Tā bija tikai un vienīgi viņu pašu izvēle. Depresija ir jaārstē nevis jaizvēlas "vieglākais" ceļš.
24 1 atbildēt

Izkausās pēc gadījumiem ar īsu laika degli. Agri vai vēlu viņu nelīdzsvarotība būtu novedusi pie šāda rezultāta. Kā tādi ledus kubiciņi saulainā vasaras dienā.

23 4 atbildēt
Visbiežāk bērni, kuri īsti vēl nav tīņi, izdara pašnāvību vecāku dēļ. Vai tas ir dēļ vecāku terorizēšenas, vai fiziskas vardarbības dēļ, vai vienkārši dēļ tā, ka vecāki neuzklausa un nesaprot. Pati personīgi, zinu gadījumu Kandavas novadā, kad pakārās 11 gadīga meitene. Izrādījās, ka tēvs seksuāli izmantojis. Tas gan bija pirms vairākiem gadiem.
14 0 atbildēt

Njā, traģiski. 

13 1 atbildēt

nāk smiekli par to kā latentie geji te ar putām uz lūpām auro par to kā geji tas ir pretdabiski etc... tas nekas ka ir zināmas pārdesmit dzīvnieku sugas kuru vidū zināma homoseksualitāte. bet tas drošvien tāpēc ka pingvīni Antarktīdā saskatījās nepareizos seriālus. vai arī grib uz Džerija Springera šovu vai pie Ainas parunāt par savām jūtām. bet nesatraucieties dārgie latentie, mēs jūs nenosodīsim mums nevajag līst jūsu veļas atvilktnē lai paskatītos vai tur gadījumā nav nepareizā dzimuma apakšveļa.  par rakstu un cilvēkiem kuri neizturēja dzīvi... žēl protams, būtu cīnījušies un turpinājuši dzīvot. bet tad protams esmu sastapies ar depresiju tuvos cilvēkos un zinu ka viņiem tas tiešām nav tā kā pārējiem. depresija ir biedējoši spēcīga problēma.

13 3 atbildēt

pēc Darvina visi, kas iet bojā muļķīgās nāvēs, tikai uzlabo cilvēces genofondu. Šajā gadījumā - tiem, kam ir tendence uz pašnāvību, tie ātrāk vai vēlāk dzīves laikā to izdarīs. Tikai retu labvēlīgu apstākļu gadījumā varbūt paliks dzīvi. Toties visiem vesalajiem cilvēkiem ir jānokļūst reti sliktu apstākļu sakritībā, lai tie tikai sāktu domāt par pašnāvību.

10 0 atbildēt

Nevajag citus pēc sevis vērtēt! emotion

8 1 atbildēt

Dabiska atlase?

8 1 atbildēt

Tieši tāpat kā visi, šie bērni meklēja sapratni un draudzību, bet tas viņiem netika, jo viņi redz neietilpa apkārtējo morālajās un reliģiskajās normās. Depresiju nevar izārstēt ar medikamentiem un psihologa apmeklējumiem. Tas ir fakts, ko mēs joprojām izvēlamies ignorēt. Tā vietā, lai regulāri aprunātos, sūtam tos bērnus pie svešiem cilvēkiem, sabarojam ar medikamentiem, lai tik varētu turpināt svēto apli (darbs, veikals, televizors) un ignorēt savu tuvāko cilvēku ciešanas. Bet runāšana šādu bērnu vecākiem arī acīmredzot nepadodas, jo pārsvarā jau kritizē, nevis cenšas uzlabot garasāvokli.

5 0 atbildēt

Tad sanāk, ka tā ir novirze

5 2 atbildēt
Meiteni biseksuāli neviens neaiztiks,bet atbalstīs no vīriešu puses emotion ,tā ir tos gejus heito ,bet lezbes atbalsta ,jo lezbes ir sexigi.
3 0 atbildēt

yes, cilvēki mirst.

2 1 atbildēt
Ļoti skumji, ka tā tava viena smadzeņu rieva slēpjas aiz suņu videoklipiem. Tā sakot, laipni lūdzam, mūsu izglītotajā un saprātīgajā 21. gadsimtā. Žēl tikai, ka tad kad to saprātu dalīja, tu nebiji klāt. Ja jau tu žēlo sevis kropļotājus, kuriem tik grūti dzīvē ir bijis, pažēlo sērijveida slepkavas, izvarotājus, teroristus, jo arī tiem, kādreiz kāds nodarīja pāri tik ļoti, ka apmierinājumu rod tikai no citu sāpēm un ciešanām, jo arī tiem ģimenē varēja būt problēmas, kuras izraisīja tādu tieksmi uz vardarbību, jo arī tiem atņēma kādu, kas bija dārgs un vienīgais mierinājums bija atriebe... Ko tad tādus tu nežēlo? Nožēlojams un cinisks cilvēks, tu esi. Esmu saticis tādus daudz - grib pažēlot visus, bet izrādās, ka žēlo tikai kādu konkrētu šķiru. Pē.. Pretīgi no tādiem cilvēkiem metās.
5 4 atbildēt

Par pirmo variantu nav ko teikt, jo es zinu, ka mūsdienās bērni ir traki kaprīzi palikuši.

Par pārējiem, žēl, ka viņi nenoturējās. Es ar pazemošanas murgam cauri esmu gājusi, līdz stadijai, ka vnk nenormāli ierāvos sevī, bet viss ir palicis tagad pagātnē.

0 0 atbildēt
Pazemo internetā. Tiešām tik ļoti patīk sevi sāpināt, ka nevar izdzēst profilu?
0 0 atbildēt

Tā tas bijis vienmēr, ka ''stiprais apēd vājo''

0 1 atbildēt
Pret biseksuāļiem un gejiem iebildumu nav, bet ja galvā ir tāds sviests kā tev, tad tas ir... nožēlojami. Nevar un nedrīkst atbalstīt visus. Ir normas, ētiskās un morālās, kuras pārkāpt nevar. Nu un kas notika, ka tev nogrieza locekli un krūtis tev ir tik ilgi, cik tu lieto hormonus? Dabu apmānīt nevar, neesam vēl tās vietā, DNS kodā vienmēr bùs ierakstīs, kas tu esi patiesībā, tāpat kā dzimšanas apliecībā...
1 2 atbildēt
Cik atceros, tad mūsu pasaulē pastāv demokrātija un neviens man nevar aizliegt izteikt savas personīgās domas, kritiku... Jā, es runāju skarbi un radikāli, bet es neesmu divkosis un melis, es saku taisnību, bet ja tev tas liekas par traku vai kas neiedomājams, tad piedod, atvaino, bet tavas smadzenes jau ir izpuvušas...
1 2 atbildēt