local-stats-pixel fb-conv-api

Šausmīgākais kokteilis pasaulē28

1322 4

...par kura izdzeršanu pienākas sertifikāts un dalība elitārā klubā.

1322 4 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Šitas uz pohu labs padzēriens!!!+++

1 0 atbildēt
Fufelis😃
1 0 atbildēt

fuj, es nevarētu iedzert šampanieti, bet ja pirkstu ieliktu limonādē tad gan izdzertu, paturētu to mutē un iespļautu atpakaļ glāzē. manuprāt trakākais būtu tas ka tam pirkstam būtu tikuši klāt daudzi cilvēki ar savām siekalām, bet alkohols vismaz kaut cik to noņem. un tas pirksts jau būtu piesūcies ar alkoholisku aromātu.

šodien prātojot kāpēc lēni iztek ūdens izlietnē, atskrūvēju apakšu un tas ko es ieraudziju mani šokēja. izskatijās ka no pelējuma, rūsas, matiem un netīrumiem būtu salipināts ķēpīgs kunkulis, kurš smirdēja kā bomža dirsa. visu to izkasot un iztecinot spainī es iedomājos, ka iedzert ko tādu es nevarētu pat ja no tā būtu atkarīga dzīvība.

1 0 atbildēt

Jo vairaak ieruaugu un uzzinu ,jo arvienvairaak domaaju par to kaadi cilveeki ir ..blin..vaardu pat nav,lai raksturotu to stulbumu ,kas naak no cilveekiem..Kari..slepkavibas,apspiesana, narkotikas,pilniigi atsaldeeti valstu liideri,kautkaadas mistiskas potes pa taisno sisteemaa prieks veseliibas,striidi par to ko pasi pat nezina,paaugstinaats sava dzimuma miileetaaju skaits un taadi kuri to tagad popularizee,kaaju pirksti kokteiljos,augstaako speeku noliegsana un pilniiga neticiiba gariigajaam veertiibaam..taa vietaa lietu ,zinaatnes un naudas kults Blin..kur taa civilizaacija nonaaks.. 

0 0 atbildēt