local-stats-pixel fb-conv-api

Sasha Aleksandrs profils iesūkā.124

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 2  3  4  5  6 »
1379 5 124 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 124

0/2000

Kā vienmēr prieks skatīties  emotion , un arī prieks, ka esi dzīvs  emotion , savādāk te pa spokiem klīst visādas ziņas, ka it kā esi attapies rīgas krematorijā  emotion , starpcitu, laimīgu jauno gadu  emotion .

0 0 atbildēt
Sveiks Šaša. Gribētos noskaidrot Jūsu kontaktus, lai aprunātos par dzīvi, kas skar auto. GGoncarovs2@inbox.lv
0 0 atbildēt

Paldies par motivāciju Sasha. Firms 10 gadiem biju regulāri lasījis Tavus rakstus, un motivējos no tiem. Atceros kā vienam Spokam palīdzēji ar mašīnas remontu no paša kabatas (tas aizbēga nepasakot "paldies"); piedalījies labdarībā (cits Spoks ziedoto naudu nozaga), stāstiji par darbu, intriģēji. Paldies Tev.

0 0 atbildēt
Un lamāties ar tīni privāti - tas ir slimi. Par rupjībām ziņojums administrācijai + ignors uz visu no šī lietotāja un aizmirstam.
0 2 atbildēt

kurš izlasija līdz galam ? emotion

0 4 atbildēt

 emotion Ieliku mīnusu lai man uzraksta vienmēr ar viņu esmu gribejis parunāties...  Bet pašam kauns rakstīt... bet neraksta emotion emotion 

1 5 atbildēt
Mazliet ir aizdomas, ka cilvēks vnk grib, lai par viņu domā. Visi un visu laiku. Kaut kad jau nomirsi tāpat. Labāk izmanto laiku, kas Tev dots un dari lietas, kas cilvēkus piesaista. Pieminekli gan jau Tev uzbūvēs!!!!
0 5 atbildēt

Tik sūdīgi neesmu redzējis, ka remontē mašīnas....

1 15 atbildēt

Mums neviens neprasīja atļauju vai mēs gribam dzīvot uz šīs pasaules vai negribam. Mūs radīja pret mūsu paša gribu. Kad jau bijām dažus gadus jauni, vecāki mūs mācīja, dari tā un nedari šitā, ja izdarīsi šitā būsi baigi labiņais vai ja darīsi šitā būsi slikts bērniņš ar dažādiem iznākumiem. Tad vēl bērnudārzs, skolas kurās salasījušās visādas random izglītotās, kuras katra mums māca dzīves gudrību, uzvedību katra pēc vien sev piemītošas saprašanas un novērtē to tukšos simbolos pret mūsu gribu. Tālāk darbs kurā jāpakalpinās un jāizdabā visādiem tur, pret noteiktu papīrīšu apmaiņu, kuru daudzumu nosaka pats priekšnieks. Un visbeidzot uzrodas nāve nāvīte.

 

Vai tev tagad Sashka neliekas muļķīgas tās tavas štrunta problēmas? emotion

1 24 atbildēt
« 1  2  3  4 »