local-stats-pixel fb-conv-api

Sasha Aleksandrs profils iesūkā.124

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3  4  5 »
1379 5 124 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 124

0/2000

Kā saka pis viņu zirgs un septiņi tatāri emotion

Es arī ienāku palūrēt vai Saša nav ko uzcepis, ja nav, tad tālāk nav ko skatīties emotion

6 0 atbildēt

Pamīksti dzelži, kā jau visiem jaunajiem autiņiem, bet saturīgāki kā japāņiem, stingrību tikai ribas, bleķu konfigurācija un šķautnes nodrošina. Par apstrādi nevaru pateikt, autiņam tikai pāris mēneši, redzēs kā pēc ziemas sāļiem izskatīsies emotion

5 0 atbildēt

Čalis izklausas pēc baigā deģenerāta.... 

5 0 atbildēt

Zini, es šeit ienāku vairs labi ja reizi nedēļā. Laikam nav vairs tas vecums kad visi tie joku rakstiņi interesē. Vienīgais ko es apskatos ir tikai tava daiļrade...vai nav kas jauns. Pārējais man šeit da Feņi...ar visām Jacky idiotiskajām uzlecošajām reklāmām un kretīniem heiteriem. Gribētu kādam no viņiem acīs paskatīties lai varētu uzraut pa žokli, lai tikai zandales paliek uz vietas. Mana pasaule notiek man apkārt nevis lielajā tīmeklī.Domāju ka tev ir tāpat. Nav ko cepties par muļķiem. Paši sev labi ja pakaļu var noslaucīt. Gan jau ka vairums no viņiem šogad sāks iet jau septītajā klasē...Lai dzīvo...dievs nav mazais bērns. Katrā ziņā spoki.lv ir kļuvusi par miskasti ar visādiem pokemonu ķērājiem topā...vai arī mēs par vecu emotion

6 1 atbildēt

Iedzer konjaciņu un uztver muļķus ar vēsu galvuemotion Jebkurā gadījumā paldies Tev par rakstiem !

5 0 atbildēt

Es arī esmu aticis šos indivīdus..

ir viens labs teiciens-

nestrīdies ar idiotu, jo viņš tevi novilks līdz savam līmenim un uzvarēs ar pieredzi..

turpini savu labo darbu spokos, mums te vajag spokos cilvēkus kā tu! emotion 

5 0 atbildēt

vispār, Aleksandr, atzīšos, ka jau diezgan ilgi klusībā gaidu Tavu elektronikas un spoļu rakstu. "bet tagad, čaļi , saturās pie biksēm" un pļunkš - lampa turpina degt spainī zem ūdens emotion .   ļoti ceru, ka tas sūdgabals Tev nebūs atsitis jeb kādu vēlmi taisīt rakstus.

5 0 atbildēt

Divus gadus nebiju te ienācis, bet kā iekšā, tā uzreiz Sashas rakstus meklēt.

Sasha, es tiku līdz pusei........ foršs vecis esi, bet nu paša uzvedība un šādi raksti gan liecina par pretējo. Nenolaidies līdz tādam līmenim, esi pāri tam.

5 0 atbildēt

Spoles nelīdzēja...

4 0 atbildēt

Jēziņ , cik cilvēki var būt stulbi!  

P.S. Tas nav par tevi Aleksandr. Lai Tev laba veselība!

4 0 atbildēt

76. "Bich emotion " heh.

Yay! atkal jauns raksts! emotion Respect, vecīt! emotion

4 0 atbildēt
Kaut arī es no mašīnām neko nesaprotu, man tomēr patīk lasīt par tādām lietām emotion
4 0 atbildēt

Paņem pie dziesmas kādu prātīgu mehāniķi un lai sariktē to purniņu kā no bildes, cik tur tā darba emotion

4 0 atbildēt

Sašu neraudi. Suņi rej, bet karavāna iet tālāk. Vienmēr atradīsies kāda sūsdugalva, kam tik paheitot.

Man jau tās tehniskās lietas dikti patīk. Ar interesi izlasu katru tavu rakstu.

Pats jau ar šo to bakstos. Esmu iestrēdzis ar busiņa krāsošanu, rolas nedavelk.

4 0 atbildēt

Sašam rokas aug no pareizās vietas, kaut gan, labam meistaram tās var augt arī no pakaļas, bet darbs tik un tā būs izdarīts perfekti.

4 0 atbildēt

Kas Sasham atgadījās? emotion

3 0 atbildēt

Ja padosies, tad zaļknābis būs uzvarējis. Turpini iesākto!

3 0 atbildēt

Necepies, tie idiņi to tik gaida.

Vienkārši ignorē. 

Visu cieņu, Oičamons emotion 

3 0 atbildēt

Sveiks, es piekrītu tavām idejām par patriotismu un galvu likt par savu zemi, tā teikt, aizstāvēt savu zemi pret svešajiem un tiem kas bojā dienu un kā arī dzīvi. Bet tas džinšu meistars, vai dzinšu vīrs, vai kā viņu tur, viņš nav tas "ienaidnieks" kuru var uzvarēt ar viņu cīnoties. Redzi, viņa krāns peiaug katru reizi kad kāds sacepās par viņa negatīvajiem darbiem. Viņš paliks bēdīgs tikai un vienīgi tad ja viņa darbiem nebūs seku, šajā gadījumā, ja neviens par viņu neinteresēsies, neviens no viņa nespēs iespaidoties, liekot viņam justies nespējīgam. Viņš jūtas panācis savu, katru reizi kad tu viņam atbildi un viņš redz ka tu esi neapmierināts, jebkādā šā vārda izpausmē.

Es uzskatu ka tavi raksti ir lieliski, pats no tiem esmu mācījies, esmu guvis priekšstatu kā pareizi krāsot. Pirmstam pat nezināju ka virsma pirms krāsošanas ir jāsagatavo, domāju "Ai, kāda startpība, tāpat aizkrāsošu" XD. Galvu augšā, tu esi labs meistars ar vērtīgām rokām, nedodies tik viegli negtīvo rokās, sevišķi tiem kas no interneta.

3 0 atbildēt

Nav ko ķert kreņķi - nopietni, kā jau apmēram līdzīgi šajā rakstā teici - visiem labs jau nebūsi. Tā ka, ja arī Tev tur kaut kāds prātā sists "fanāts" ir parādījies, tad pofig uz viņu - kamēr šis prjam pa virtuves logu pusnaktī nenāk krist uz nerviem, tad lai sēž savā kartonā kastē un bojā gaisu. emotion Veiksmīgi Tev tālākos projektos un ceru, ka vēl raksti būs no Tavas puses. emotion emotion

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »