local-stats-pixel fb-conv-api

ŠOKĒJOŠAS ZIŅAS: Turcija NOTRIEC Krievijas lidmašīnu!73

789 3

Turcijas armija ir notriekusi Krievijas kara lidmašīnu uz Sīrijas robežas. Turcijas armijas pārstāvji steidz skaidrot, ka Krievijas lidmašīnas pilots ir ignorējis aizrādījumus un liegumu ielidot Turcijas gaisa telpā. Uz ko Krievija atbild, ka lidmašīna, tās notriekšanas brīdī, ir atradusies Sīrijas gaisa telpā.

789 3 73 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 73

0/2000

Briesmīgi ir, bet piekritīsiet... billdes izdevušās diezgan labi.

0 0 atbildēt

fakts, par to, ka notrieca virs Turcijas, bet piloti  nonaca Sīrijas nemiernieku gusta arī liek aizdomāties..laikam šamējiem bija elektro planieri palēpti mugursomās, ka aizlidoja lidz Sīrijai, un piezemejas... nez.. kuram patiesiba un kuram ne, bet gan jau ka driz noskaidrosim sekas..

0 1 atbildēt

Nav vienalga - ir tautas, kurām vajag stingru valdnieku un kurām demokrātija un brīvība eiropeiskā izpratnē nav piemērota.

1 2 atbildēt

ruslande atvainosies, ka šķērsoja robežu, vai mēģinās pierādīt, ka notrieca no zemes iedomātie kaujinieki, attiecīgi, pakļautajiem, žurnālistiem tiks dota komanda necelt gaisā šo tēmu, vai piebalsot, ka tomēr turki nav notriekuši.

 

Nekāda kašķa par šo gadījumu nebūs - liela brēka, maza vilna.  

0 1 atbildēt

Un daudzi bimbā un dirš ka krievi ir agresors, nevis ASV, Nato utt emotionDD

3 8 atbildēt

Akdievs vēlviena valsts Krievijas ainaidnieku sarakstā, un? Ļoti grūti atrats valsti kura nēbūtu krievijas ienaidnieku sarakstā!

1 6 atbildēt

Tak kāds tur karš uzreiz? Kādam laikam baigi to tikai gribās.

1 8 atbildēt
« 1  2  3 »