local-stats-pixel fb-conv-api

ŠOKĒJOŠAS ZIŅAS: Turcija NOTRIEC Krievijas lidmašīnu!73

789 3

Turcijas armija ir notriekusi Krievijas kara lidmašīnu uz Sīrijas robežas. Turcijas armijas pārstāvji steidz skaidrot, ka Krievijas lidmašīnas pilots ir ignorējis aizrādījumus un liegumu ielidot Turcijas gaisa telpā. Uz ko Krievija atbild, ka lidmašīna, tās notriekšanas brīdī, ir atradusies Sīrijas gaisa telpā.

789 3 73 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 73

0/2000

Oh.. nu tad vienreiz. Cik var pārkāpt robežas un pēc tam tēlot muļķi.

48 3 atbildēt
Cerams šis nebūs cēlonis kara sākumam.
35 3 atbildēt

nav ko līst, tur kur nevajagemotion

32 3 atbildēt

Krievu pilots netika sagūstīts, pēc breaking.lv ziņām. Krievi ir vairākkārtīgi ignorējuši ne tikai turku brīdinājumus, bet arī citu valstu brīdinājumus, tāpēc beidzot kāds rīkojās, tas nav jauna kara sākums, tā ir tikai savas valsts suverenitāte, aizstāvēt savu valsti un nepieļaut citu valstu karaspēka ienākšanai teritorijā.

30 2 atbildēt

Žetons turkiem

25 4 atbildēt

Piloti ignorēja, jo ar viņiem krieviski nerunāja emotion Viņi jau citas valodas nezin un domā ka krievu valoda ir tāda pati (ja ne labāka) kā angļu valoda un visiem būtu jāzin jau no dzimšanas...

21 2 atbildēt

Krievi, kā vienmēr, necerēja uz tādu iznākumu, jo iedomājās savu visvarenību.

20 2 atbildēt

vo, narmaļna! Turki nav lettiņi, kas regulāri ļauj lidot savas robežas tuvumā emotion

18 3 atbildēt

cerams beidzot sapratīs, ka nav ko līst citās zemēs, turki malači !  bet atgadījums tomēr nebija tik liels, lai sāktu karu ( lai gan tas jau tāpat notiek)

14 1 atbildēt
MJ avatarsMJ

Latvija varētu pamācīties no šiem! Te mūždien izsūta lai izseko un viss. Tur tā neākstās kā letiņi bailuļi! emotion 

14 2 atbildēt

Anal-ogu pasaulē nav.

Gaidam graizīšanas video.

10 0 atbildēt
Ja divu militāru spēku lidmašīnas un bruņu tehnika darbojas tuvu viens otram (nesaskaņoti) ir tikai laika jautājums līdz notiks kāds incidents. Pēc maniem uzskatiem tas kas uzsāka 3. pasaules karu bija Krievijas iebrukums Afganistānā, kas lika ASV apbruņot un radikalizēt nemierniekus (talibanu un al queida, tagadējo ISIS). Dēļ Amerikas un citu Nato valstu iejaukšanās un valdību gāšanas tuvajos austrumos ir miruši miljoniem cilvēku. Kādēļ domājiet ISIS ir tik daudz cilvēku kas grib piebiedroties? Saka ka 3. pausaules karš tika sagatavots un sāksies tuvajos austrumos. Izskatās ka cilvēkiem bija taisnība. Sāciet veidot krājumus un dabūjiet ieroci kāmēr vēl ir laiks.
10 0 atbildēt

Well, turki jau pagāšgad paziņoja, ka notrieks ikvienu lidmašīnu, kura pārlidos turcijas gaisa telpu bez atļaujas / iemesla. Redziet, "Babaji" tur savu vārdu. emotion

10 0 atbildēt

Pirms jūs visi tik ļoti aizstāvat turkus, iesaku atcerēties to, ka 98% Turcijas iedzīvotāju ir islāmticīgie, lai vai ne tik radikāli vērsti, kā Sīrieši u.tt, tomēr mususlmaņi, kuri tic Allaham. 

Negribu teikt neko sliktu, taču pastāv diez gan liela varbūtība, ka arī no Turcijas var sākties džihādistu plūsma, īpaši no kultūras neskartākajām vietām.

8 0 atbildēt

Turcija aizsāka 3.pasaules karu?  Nē nu Jūs mani nepārstājat smīdināt, tiek notriektas pasažieru lidmašīnas ar simtiem iedzīvotāju, tiek iebrukts Krimā, nogalināti tukstoši pluss visas bombardēšanas no gaisa, teroristi pašnāvnieki, bet nē te viena notriekta ļopene tikai ar 2 cilvēku dzīvībām un būtu jāsākās 3. pasaules karam ???  emotion   Ja būsim civilizēti tāds nekad nesāksies, jo visi saprot ka šie daži tūkstoši dzivību ar kara nestajiem upuriem ir vien piliens jūrā un milzīgs lēciens uz pagātni gan cilvēku komforta ziņā visās sociālajās struktūrās utt. Visi bravūras tiktu nolikti pie vitas, jo visu vadītu augstākajiem pakļautie kājnieki - aizmirstiet par tv, brīvu ceļošanu personīgo auto utt. pārtika tikai tā ko izsniedz no valsts rezervēm, darba nav un visi labākajā gadījumā varēsiet kaut kur ''sēņot'', jo sievietes tiks atstātas pie bērniem un tā saucamie saldie savās tirliņbiksēs tiks iesaukti obligātajā dienestā... Jā šis ir tikai sīks ieskats :F

9 1 atbildēt

Saasinās attiecības  , jā . Bet , lai sāktu karu vajag vairāk iemeslus . Nav ko stresot.

7 0 atbildēt

Ļoti interesanti būs  izlasīt vēstures grāmatās šo notikumu un laikmeta atspoguļojumu pēc 10 - 20 gadiem. Krāsim savus faktus sev un nākamajām paaudzēm!

6 0 atbildēt
Prieks ka Turcija reage uz tadu krievijas ricibu.aizsarga savu robezu.malaci.
9 4 atbildēt

Jūs kādreiz esat lekuši ar izpletni??? Es neesmu, bet es saprotu, ka lecot ar izpletni tu planē pa vējam un nepiezemējies tajā pašā punktā, no kura izlēci ( ja skatās 2d). Ko es ar to gribu pateikt? To, ka pavisam iespējams ir fakts, ka tavu lidmašīnu notriec Turcijas gaisa telpā 6000 m augstumā, bet ar izpletni tu piezemējies Sīrijā.

3 0 atbildēt

Da nekas nav noticis... Nu notrieca notrieca...

Es domaju reali ko mes varam gaidit ir šovs kā Turcija ar  Krieviju apmainisies visādām mazām riebeklība, un nekas vairāk...

Galvenais ir tik krasta vai tas drunduļets tik tiešām ir Bijis Turcijas pusē jo lidmašīna esot nokritusi Sīrijā...

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »