local-stats-pixel fb-conv-api

Rīgas satiksmes reketieri AKA Kontrole!41

209 3

Jūs droši vien domājat, ka visi noziedznieki, narkomāni un citādi kriminālie elementi atrodas valsts cietumos, ideāla pasaulē tā būtu! Bet mēs nedzīvojam ideāla pasaulē un daudziem elementiem, kādiem nevajadzētu būt uz brīvām kājām izdodās iemaldīties RS un KOBLENZ rindās, kur jaunās varas apskurbuši tie nespēj kontrolēt savas rokas un kājas!(Protams, nesaku ka tādi ir visi)



209 3 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Aiztwītojat šito uz RS vai Koblenz, nenāktu par ļaunu čalim pakutināt dienesta statusus.

3 0 atbildēt

Ehh, pavisam aizmirsu......SIRRUS velisepēds emotion

5 3 atbildēt

es pazīstu arī dažus normālus krievvalodīgos,bet tādi ir viens no 10 000. Sajā video,es viņam uzdāvinātu žileti un lietošanas pamācību!

2 0 atbildēt

SIRRUS velisepēds

2 1 atbildēt

SIRRUS velisepēds

2 1 atbildēt

Spēļu automātos gan jau trīdesmit eirikus atkal pa'pisis puika. H;aaa  jāa tasjuus emotion

0 0 atbildēt

Pipsis gan jau mājās gumijas lelli pļaukā jo sievas tādam navemotion

0 0 atbildēt

Puika grib kauties!

Valodu neuzķēru kurā apsargs runāja bet agresīvs bija bez gala.

0 0 atbildēt

Mani šitādi nebiedē,jo finka vienmēr ir kabatā.

0 0 atbildēt

SIRRUS velisepēds

0 1 atbildēt

SIRRUS velosipēds

2 3 atbildēt

viens mīnus,uzminiet no kā?!

0 2 atbildēt

Mani ieteikumi video redzamajām personām un raksta autoram, komentētājiem:

1. Bezbiļetniekam vajadzētu kaunēties par nenopirktu biļeti un palasīt personu apliecinošo dokumentu likumu un fizisko personu datu aizsardzības likumu.

2. Apsargam vajadzētu uzrakstīt atlūgumu un aiziet uz BUTS kursiem latviešu valodā. Ja tas nelīdz, viņš varētu nošauties.

3. Filmētājs varētu pārstāt sirgt ar varoņa kompleksu un aizstāvēt dzīves pamuļķus, kas nezina, kā rīkoties ar pasi. Ja to pasi meitenei izrāva, tad sen jau bija policija jāsauc. Un, ja pats braši sāka runāt par valsts valodas lietošanu, būtu turpinājis runāt latviski nevi pie pirmās konfrontācijas pārgājis uz "dzimto".

4. Raksta autors varētu beigt nodarboties ar verbālo caureju un panikas celšanu.

5. Komentētāji, kas racionalizē savu idiotismu nepiedalīties pilsonisko pienākumu pildīšanā (tajā skaitā pašvaldības veidošanā piedaloties vēlēšanās) un nemaksā par likumā noteiktā pašvaldības nodrošinātā pakalpojuma lietošanu un aizstāv šādus pašus nemaksātājus (plus vēl idiotus, kas nemāks ar savu dokumentu rīkoties) varētu pamest šo valsti. Parazīti un gnīda šeit nav vajadzīgi. Ja ir pretenzijas, likums nosaka kārtību, kā vērsties pie attiecīgajām ietādēm. Ja slinkums lasīt likumus un kārtīgi risināt lietas, bet gribās pavandalēties, paprotestēt, tad lūgtum uz Rīgas Zooloģisko dārzu - jums tur tieši vieta kopā ar pārējiem primātiem.

 

Normāli šādā situācijā sen varēja iesniegumu rakstīt policijā pret apsargiem. Vai tas ir izdarīts? Nezinu. ZInu tikai to, ka kāds grib kaut ko risināt ar cita palīdzīgu roku. Pašiem jāiet un jāraksta iesniegums. Ja es būtu apsargs, kas nevicinās ar dūrēm un runā latviski un nedaudz piedomā ar galvu, es uzrakstītu iesniegumu mentenē pret filmētāju, par privātās dzīves aizskārumu un izsekošanu (tas tā, profilaksei, lai mazāk idiotus aizstāv).

Žēl visu iesaistīto. Jūs esat iemesls, kāpēc valstī ir bardaks.

3 11 atbildēt