local-stats-pixel fb-conv-api

Pusaudžu vidū izplatās jauns un ĻOTI bīstams apreibināšanās veids41

245 11

Sveiki visiem,

Sen neesmu rakstījusi rakstus, tāpēc nolēmu šodien nedaudz pastāstīt par vienu slimu lietu!:D

Bīstami un pavisam idiotiski – Tā es gribētu teikt tiem, kas izmanto šo jauno apreibināšanās veidu. Gan jau jūs jautāsiet, kas tas par apreibinošo veidu ir?

Jūs to tiešām nebūsīt nekad neko tik slimu ne redzējuši, ne lasījuši pat ne piedzīvojuši, jo nu tas ir tiešām slimi.

Nu labi, ko es te ar savu garo runāšanu, būsim tieši cilvēki un pateiksim skaidrā valodā - Šī vielu izmantošana ir ļoti apreibinoša cilvēkam un ja konkrētāk, Tās ir klepu zāles emotion

Jā jūs nepārklausījāties un nepārlasījāties, tās ir klepu zāles. Un viņas nav jādzer, bet gan jāiesprauž pudelīte pakaļā un jāielei, emotion Jāielej savā tūplī!

Labākais ir tas, ka ielejot to dibenā cilvēka zarnas mikraflorā tie uzsūcas, jo zarnas nepārstrādā un cilvēkiem rodas apreibinošas sajūtas.

245 11 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Tas nav nekas jauns, tik klepus zāles nomainītas pret šņabi, jau gadu gadiem tādi pamuļķi ir bijuši un kas tāds ir dzirdēts no veciem cilvēkiem.

2 0 atbildēt

Ar šampanieša klizmām ir jautrāk.

1 0 atbildēt

Gaidu atbildes, nesapratu raksta autoru. Kaut kādus skaitļus pats izdomājis. Sanāk tā, ka ASV 4/ no cilvēkiem sev lej dibenā klepuszāles? Un katrs piektais nelej? 

1 0 atbildēt

Kas notiek ar cilvēkiem?  emotion 

1 0 atbildēt

Tas jau nav nekas nezināms. Arī Latvijā ir cilvēki, kuri samitrina tamponu šņabī un bāž pakaļā. Caur anālo atveri vielas ļoti ātri nonāk asinsritē un apiet aknas, tādēļ efekts ir teju tūlītējs un spēcīgs. Nav nepieciešams daudz, lai noreibtu, bet ir risks, ka šādi lietojot nekvalitatīvu alkoholu var rasties nopietnas sekas. 

Es personīgi izbaudu alkohola garšu un vieglu, patīkamu reibumu, bet tīri ''apdolbīties'' es jēgu neredzu.

1 0 atbildēt

Lai turpina, vismaz nedomājošie izmirs beidzot, lai turpina iesākto mazāk konkurentu  emotion 

1 0 atbildēt

Dexofāns (dextromethrophan) vai kā viņu tur... caur rektālo atveri? Damn. Jāiesaka dažiem faniem emotion

1 0 atbildēt

Tieši tā.. 70. gados furšiki mentus čakarēja, vates tamponu spraugā un uz pāris minūtēm pārpālī.. šie sāk rakstīt protokolu, bet pēc brīža skaidrā un ne promiles ne kā.. protokolus anulējot tajos laikos miličiem bij nepatikšanas..

1 0 atbildēt

Robotrip  emotion 

0 0 atbildēt
Labāk uzreiz šņabīti!
0 0 atbildēt
Sen jau furisti šo lietu bija piekopuši. Tie kas nevareja nociesties pāris dienas nedzert, un negribeja tiesibas pazaudet , tikai ta leja iekšā.
0 0 atbildēt
Kāds vecākiem sakars?
0 0 atbildēt