local-stats-pixel fb-conv-api

Pusaudze Izdara pašnāvību pazemojošu komentāru dēļ sociālajā tīklā ask.fm54

176 5

Pašnāvībā dzīvi beigusī britu pusaudze Hanna Smita vairumu naidīgo komentāru savā profilā sociālo komunikāciju vietnē "ask.fm" rakstījusi pati.

176 5 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000
Ganjau meitenei bija problemas gimene vai skola un neiztureja, Melnie uznaca kkas galvina nojuka no spiediena un saka pati sev naidigus komentus rakstit un beigais nonaveja sevi
1 1 atbildēt

po*uj

0 0 atbildēt

Ja cilvēku spīdzina utt.. tad vienā brīdī arī pašnāvība ir attaisnojama, bet šitie jau ir kaut kādi izlutināti bērneļi, kuriem ir stils gausties,ka viss ir tik slikti.. nez kāpēc citi vēl dzīvo, ja jau viss ir tik slikti? emotion

2 3 atbildēt

nau ko teikt vnk loseemotion

0 1 atbildēt

neticu ka ask,fm ir  vainigs pie visa ,man ari gribejies sev galu izdarit nejau ask,fm del bet vecakiem ka nelauj dzivot un ari sev jautajumus uzdodu ask sev pats debilus ,labi ka man ir draugi kas mani atbalsta grutaja bridi..

1 2 atbildēt

Mums nav tiesību tagad teikt, ka viņa ir idiote, stulba un tā tālāk. Mēs nezinam kā viss bija patiesībā. Varbūt iemesls pašnāvībai bija pavisam savādāks nekā tas no malas izskatās? Varbūt tas ask.fm bija tikai pēdējais piliens?

0 1 atbildēt
Saprastu ja raksta sev ka skaista gidra utt. Bet ja sevi nodirs... Tad jamm
0 1 atbildēt
Ka es saku - Neesmu dolars lai visiem patiktu
0 1 atbildēt

cirve emotion

0 1 atbildēt