local-stats-pixel fb-conv-api

Puisis oriģināli pasūta meiteni!105

1493 7
Čalis uzzina, ka viņa meitene viņu krāpj tikai pašas meitenes paviršības un slinkuma dēļ. Rezultātā viņš lūdz palīdzību reperim, lai viņš palīdzētu šo sķiršanos padarīt neaizmirstamu.
Kaut arī pēdējā laikā uzņemt video par to, kā es šķiros no savas otrās pusītes, ir palicis jau pārāk aktuāls, tas tāpat vēl netaisās norimt un pazust no tīmekļa. Jo, acīmredzot, cilvēkiem patīk dalīties ar to, ka viņus ir čakarējuši, bet viņi spēj par to tikai pasmieties, uzfilmēt video...bet naktī, protams, pieraudāt pilnu spilvenu, jo ''Kā gan varēja ar mani tā izrīkoties! CŪKA!''
Klau, ieraksti komentārā, ko tu darītu, ja atklātu, ka tava otrā pusīte tevi krāpj?
Un nevajag sākt fantazēt, ka aizsūtītu uz Marsu vai kā tamlīdzīgi...kā arī to, ka ''ar mani tā negadītos.'' Viss ir iespējams, neviens nevar kontrolēt otra smadzenes. Diemžēl. :)


1493 7 105 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 105

0/2000

Nospļautos, pagrieztos un ietu prom, nevis bazūnētu pa visu pasauli par gļukiem savās attiecībās.

0 0 atbildēt

Atver youtube ieraksti: Masts - punkts

0 0 atbildēt

Šo dziesmu pelnījuši noklausīties arī meitenes vecāki, lai redz kādu padauzu izaudzinājuši emotion

1 1 atbildēt
Par krāpšanu...neviens nepakustina savas zemesriekstu izmēra smadzenītes un neaizdomājas līdz iemeslam KĀPĒC otra pusīte krāpj? Varoņi salasījušies - atriebšos tā, atriebšos šitā..Smiekli nāk! Attiecības nav "aij mēs tur itkā dzīvojam kopā utml un gan jau mums viss ir labi". Attiecībās ir jāstrādā abām pusēm, ir jārunā, ir jācenšas saprast. Un kas notiek,ja pie tām nepiestrādā? Lielie brīnumi,ka otra pusīte aizskrien meklēt laimi citur. A ko paši sēdējāt vienaldzībā un nebijāt spējīgi pamanīt,ka attiecībās ir problēmas,ka kaut kas nav kārtībā?
3 3 atbildēt

Oh, fu*k, es tā sasmējos - šis ir labu labais! emotion 

Cerams, ka skuķim būs mācība! emotion

0 0 atbildēt

Padomāt par ko?

Meitene var meklēties ārpus mājas, ja vecis gultā ir tāds nekāds vai vispār nav gultā, bet viss pārējais viņai patīk. Bet 6 dažādi džeki, nopietni? Come on, tur pat nav ko domāt - tā nav meitene, bet kuce.

1 1 atbildēt

visi te tā, ka vajag dāmu iznīcināt..Bat varbūt čalis ar 18 nokrāpa un šokā, kā kāda var ar 6šiem nolaist emotion islams n shit

0 0 atbildēt

Nuu, es visticamak neko tadu traku nedaritu, uzstaisitu tikai scenu. Bet ko izdaritu mans tevs ... ui, tas butu smagi emotion emotion

0 0 atbildēt
I avatarsI

Ja mani krāptu es būtu ļoti vīlies gandrīz kā tagad(runa nav par rakstu)  emotion

0 0 atbildēt

Ja tik man būtu otra pusīte, tad kaut vai nokrāpj, vismaz otra pusīte bija...  emotion

0 0 atbildēt

Negribu sabojāt prieku, bet šis stāsts ir FEIKS, atkal pierādās tas, ka nevar ticēt visam, kas ir internetā.

0 0 atbildēt

Mantiskās *****as !

0 0 atbildēt

Manuprāt, muļķīgi. Pasaule pilna ar *****ām un kretīniem. Un tagad,lai par katru taisītu video? Šausmīga laika izšķiešana. Ja ir gadījies uz tāda vai tādas uzķerties, protams, sāpīgi, bet labākais ir izšķirties un ļaut viņam vai viņai dzīvot savu dzīvi. Es ticu karmai. Lol.

0 0 atbildēt

Saka ka sex ir labs un drāzties vajag.Bet kapēc citam jācieš!?

Mauķeles vienmer ir un būs vajadzīgas.

Priekā

0 0 atbildēt
domāju tas ir dabiski. Paskataties animal planet. Vienīgi cilvēks atšķiras ar greizsirdību.
0 0 atbildēt
Lielākā daļa vēl nav krāpti kaļ milzīgos atriebības plānus 0 piedošanas. Ejot uz randiņu pasaki zini ko ar tevi darīšu ja mani krāpsi?!
0 0 atbildēt

Manuprāt daudzas sievietes apvainojas līdz sirds dziļumiem tapēc kad vecis naudas maku neatver vaļā...

0 0 atbildēt

Vienkārši piekrāptu viņu viņas acu priekšā.

0 0 atbildēt

Neiet video emotion

0 0 atbildēt

Mjā, ja kas, vienīgais krāpnieks šajā visā bija reperis - video autors. Tāda meitene neeksistē. Puiša foto viņš atrada internetā, kāda naktskluba mājaslapā. Puisis šobrīd cīnās, lai viņa seja netiktu izmantota pilnīgi fake video, kas principā ir totāla goda un cieņas aizskaršana. 

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »