local-stats-pixel fb-conv-api

Problēmas ar mūsdienu pensionāriem49

711 19

Šis raksts ir pilnībā balstīts uz manu subjektīvo viedokli un es nesaku, ka rakstā pieminētās īpašības piemīt visiem pensionāriem, tākā chill.

711 19 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Skatos, ka spokos drīz būs aprakstītas visas problēmas, oar katru cilvēka grupu. Sataisi nākamo rakstu par problēmām ar mūsdienu pieaugušajiem vai mammām, vai tēviem.

2 0 atbildēt

Kā naglai uz galvas! 📍

3 1 atbildēt

Izlasīju rakstu, izlasīju komentārus... Un tagad mīļie, dārgie jaunieši ieslēdziet savu fantāziju, un iedomājieties SEVI pensijā, kad jūs ikdienā esat VIENI, kad bērni un mazbērni jūs apmeklē vai jums piezvana vienu - divas reizes mēnesī. Un nedod Dievs jums ir kāda veselības problēma, kas ierobežo jūsu iespējas kustēties un darboties. Un tad paskatīsimies...

1 0 atbildēt

Paēdušais izsalkušo nesaprot.

Nesmejies par cilvēka vecumu kura jaunību nēsi redzējis.

Rakstītāji nebija mājās,kad kaunu dalīja.

2 1 atbildēt

Manam draugam sabiedriskajā pavisam "forši" izgāja. Viņš bija ziemā uz ledu nomaucies un diezgan stipri sačakarējis kāju, staigāja ar kruķi. Tā nu viņš sēž sabiedriskajā, bet pienāk kautkāda veca vecene un sāk viņam dirst virsū lai palaiž apsēsties, kaut gan blakus vēl ir brīvas vietas.

2 1 atbildēt
5. angry grandpa? 😂😂
1 0 atbildēt

Maniem sençiem visa taspats

1 0 atbildēt

  emotion

Laikam jau katram ir savādāk. Manai vecāmammai/vectēvam labi, ja atbilst 2, bet arī tikai puse. Piemēram par to uzbāzību-viņa nēuzbāžas un nebraucs pie manis pēkšņi, bet kad pie viņas atbraucu, tad gan sākās, bet es neuzskatu neko tur sliktu. Un arī parasti smiekli nāk par tām bildēm, kur rāda kāds ir bērns pirms ciemošanās pie vecvecākiem un pēc, man parasti ir otrādāk emotion Pie tam par jauniešiem. Tad var teikt,  ka mana vecāmmāte ir ļoti jaunmodīga emotion  (Jo viņai arī ir dators, un arī intresē dažādas lietas, kas piemēram mani kā jaunieti interesē)

1 0 atbildēt

Kaa jau autors mineeja, tas ir vinja subjektiivais viedoklis. Un jaa, daudzi pensionaari ir pavisam savaadaaki emotion

2 1 atbildēt
Ļoti labs raksts + no manis!
3 3 atbildēt
Es uzskatu, ka cilvēkiem, kuri ir sasnieguši pensijas vecumu ir obligāti jāparkārto braukšanas eksāmens... Šonedēļ vien, dēļ penšiem nācies izvairīties no avarijas situācijām... Viens piemērs, braucot pa rīgas apvadceļu bez brīdinājuma griežas nos no ceļa...
2 2 atbildēt

Kur tu ņēmi, ka man ir kas pret?

0 0 atbildēt

Vecu cilvēku domāšana labākā! emotion 

2 2 atbildēt
Negatīvisms man visvairāk nepatīk. Lai kā arī es nemīlētu savu omi, to milzīgo negatìvismu un sliktās domas es nespēju izturēt. Tā jau viņa ir ļoti labs cilvēks un rūpējas par pilnìgi visiem, tikai mūžīgi visur slikto saskata un šausminās pat par labām lietām. Pārcēlos no mazpilsētas uz Rīgu, tā bija katastrofa par ko viņa nedēļām ilgi raudāja. Kaut stāstiju, ka man iet labi, ka tas ir tas ko vēlējos, ka mācos un strādāju, viņa vnk nedzirdēja. Viņai pilna galva ar to, ka visur maniaki, dzērāji, slimìbas un krāpnieki, ka noteikti ar mani kaut kas slikts notiks. Tagad jau vairākus gadus dzīvoju Vācijā, tā viņai vēl lielāka trağēdija. Sākumā pat to nācās slēpt kādu laiku. Vienmēr kad aizbraucam ciemos, tad tikai šausmināšanos var dzirdēt un uztraukumu no viņas puses. Nepatīk tas, ka viņa nespēj priecāties par to ko daru, par to ka varbūt viss ir kā es vēlos. Varbūt vēl kādam tā ir vai ir bijis. emotion
0 0 atbildēt

Par cieņas trūkumu pret pensionāriem , tās mums tiešām trūkst .

3 4 atbildēt

Tā zvanīšanas mazbērniem kaitina. Lai vienreiz iemācās rakstīt īsziņas! Citādi ir tā- es mierīgi youtube skatos, a pēkšņi zvana ome. Ja nepacelšu, domās, ka k-kas noticis. Tad nu paceļu. Un tā babuška runā simts stundas. Ja nometu vai atbildu īgni, sanāk nepatikšanas.

0 3 atbildēt
5. Attēls Angry grandpa emotion Raksts labs, bet dažviet gan uzskatu, ka ir pārspīlēts. emotion
0 3 atbildēt
« 1  2  3 »