local-stats-pixel fb-conv-api

Problēmas ar Spoki.lv (2)96

709 73

Administrācija nebūs sajūsmā, redzot šo virsrakstu. Tātad, tāpat kā pirmajā daļā, arī šoreiz uzskaitīšu dažas problēmas un netaisnības, kuras esmu ievērojis, regulāri uzturoties šajā portālā. Šoreiz vairāk par rakstu kvalitāti, ne tik daudz par administrāciju. Pirmā daļa: http://spoki.tvnet.lv/miskaste/Problemas-ar-spokilv/784171

709 73 96 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 96

0/2000

Kā vēl viena problēma būtu jāmin daži neadekvāti lietotājvārdi... piemēram, šī paša raksta autoram.  emotion 

45 1 atbildēt

Nez vai līmenim spokos var būt kāds sakars ar cilvēka gramatikas prasmi, manuprāt, tas ir tieši saistīts ar cilvēka izglītības līmeni.  Es par tīru Dzimto Valodu, bet zinu, ka pats arī esmu ne bez grēka.

Pie viena izmantošu izdevību. Tā ka esmu skolu beidzis padājušā gadsimta septiņdesmitajos un mans darbs nav saistīts ar rakstīšanu, tad lai saplīst visas manas krāsu burkas un skrūvspīles uz kājas uzkrīt, bet tūkstoškārt atvainojos par saviem šķībajiem tekstiem savos rakstos, ja kaut ko pasniedzu gramatiski greizi !  Viemnēr mierinu sevi ar domu, ka tehniski cilvēki saprotas arī no pusvārda   emotion  

34 0 atbildēt

Raksts par seksu, kas būtu vēsturisks, zinātnisks un mazliet mistisku pieskaņu, būtu labāks?  emotion 

33 1 atbildēt

Gribētos palabot un teikt, ka šīs ir problēmas ar spoki.lv autoriem un apmeklētājiem nevis ar pašu lapu   emotion  Nebūtu slikti dzirdēt kādus risinājumus tu šim visam piedāvā emotion

23 0 atbildēt
Gandrīz visam, diemžēl,jāpiekrīt, it īpaši par fanfeistīvī.
18 0 atbildēt

Starp citu, nedaudz izlaboju Tev pareizrakstības un gramatiskās kļūdas, Pid*rson, kopumā kādas 40, 45. Pateikties nevajag.

19 1 atbildēt

Ja pieņemam faktu, ka šis saits ir kā starta placdarms turpmākajai darbībai, tad uz šo visu var paskatīties daudz iecietīgāk- kaut kur jau ir jāmācās rakstīt un šis saits ir laba iespēja kur pilveidoties. Neviens jau nepiedzimst ar bezkļūdu rakstīšanas vai tulkošanas spējām. Šeit to var mācīties- ar noteikumu, ka ir gribēšana un spēj uzklausīt arī kritiku.

15 0 atbildēt
Neviens tevi nespiež te uzturēties
15 1 atbildēt
Jāskatāa, ka šitais raksts nepazūd emotion Gluži manas domas. Tik ļoti maz ir labu rakstu. :///
10 1 atbildēt

Mans viedoklis ir tāds,video,un spēles vispār arā no jaunākajiem,jo ar jau zb,ienāc spokos,gribi rakstus,a te tik spēles un video...kā arī kaitina anonīmie komentētāji...

9 0 atbildēt
Cik labi, ka spokus neizmantoji pirms gadiem 6. Spokos lietotājiem ir iespēja publicēt rakstus par to, kas viņiem patīk, kas viņus interesē, likt savu mūziku un savus video. Tas ir izklaides portāls, kā saturu veido paši lietotāji. Ir noteikumi par oriģinālrakstu, kas paredz to, ka gramatikai un pareizrakstībai ir jābūt normas robežās. Parastos rakstos ej un izpaudies. Un neaiztiec latviešu YT cilvēkus vēl. Viņi strādā un viņi veido savus video. Es jau vairākas reizes esmu par šo visu runājusi. Spoki nav ziņu portāls, kur ir profesionāli žurnālisti un algots korektors, kas labos tekstus. Tāpēc Chill un viss ir forši.
10 1 atbildēt

Vot šis ir raksts par tēmu, nevis kā tas nelaimīgs pakaļlēcējs emotion 

8 0 atbildēt

Ir lietas, par ko tev var piekrist, ir lietas, par kurām šķiet, ka tu ne sevišķi pārzini..

1. Par gramatiku. Redzi, LordsX jau tev esot palabojis tavas kļūdas, līdz ar to pirms pārmet citiem par savu gramatiku, pārliecinies vairrākārtīgi par savējo.

2. Tev ir neveiksmīgs piemērs par tulkošanu, jo tu varēji publicēt savu darbu. Ja viņs savu darbu publicēja kā parasto, tu mierīgi arī varēji likt kā parasto vai orgu. Un pat ja viņs bija ielicis orgu, ja tavā rakstā būtu citādāks info, labāks utt diezin vai kāds tev orgu noņemtu. Parasto rakstu tu noteikti varēji likt. Un atvainojos, ne visi ir filologi un profesionāli tulki, kas pārzin perfekti visas valodas, to nu tā kā būtu jāsaprot.

3.C&P no latviešu rakstiem kļūst par arvien retāki. Zini kāpēc, jo liela daļa latviešu saitu, no kuriem varētu nokopēt, ir tā sauktajā aizliegtajā sarakstā.. Derētu iepazīties ar noteikumu sadaļu.

4. Tu runā tā, it kā tā tas nebūtu jau sen, un tāds nebūtu viss internets. Labākie un skatītātākie ne vienmēr nozīmē vienu un to pašu..

5. Youtuberi ir sāpīga tēma. Ne visi viņi ir kaitinoši mazi bērni vai pusaudži bez humorizjūtas, tāpēc nevajag mest visus pār vienu kārti.

Ir ļoti daudz citu lietu, kas kādam var nepatikt, man pašam daudz kas šajā portālā nepatīk. Taču varbūt vajag nevis braukt augumā portālam, tā lietotājiem, sakot slikts ir tas, tas un tas, bet arī veikt kādu ieteikumu satura uzlabošanai? Gaidu tavus ieteikumus, jo ir viegli kritizēt, bet palīdzēt jau ir grūtāk..

7 0 atbildēt
Domāju fftv ne tikai dēļ taviem pieminētajiem piemēriem var izmest ārā, bet gan par viņu attieksmi un "valodiņu" savos raksta komentāros pret heiteriem, heiteri vai nē, bet cilvēks gan, tāpēc turpinam mīnusot viņu rakstus līdz admini nedomā rīkoties.
7 1 atbildēt

Viss atduras pret to, ka te neviens nevienam neko nemaksā- un tāpēc nekas neminīsies, Bet savā ziņā tieši tas ir forši. Ja tiem, par kuriem Tu raksti, galīgi nebūtu piekrišanas, viņi nerakstītu/netulkotu/neliktu savus video, Pasaulītē vienkārši eksistē ļautiņi, kuri domā vienkāršos, nepaplašinātos teikumos un gandrīz neko nelasa. Nu, viņi vismaz sameklē pazīstamos burtus "Spoku" virsrakstos, arī labi.

Ja Tu esi čaka līmenī, tad 100% Tev ir savs lasītāju loks, kuri lasa tieši Tavus rakstus, es tādiem arī rakstu. Noslienājies duraks, kurš slapju muguru lasa par seksu, ne Tavus, ne manus rakstus nelasīs. Muļķu vispār pasaulē ir vairāk.  Es mierīgi lieku rakstu par to pašu tēmu, ja redzu, ka mans būs labāks.

Spoki ir kolosāla sistēma, kura forši regulējas pati. Kā Jacky saka, tautas žurnālistika. Nevajag te neko mainīt.

6 0 atbildēt
Saprastu ja tos pajoļus luretu nu salidzinoši veci cilveki 20 un uz augšu ta es vel neko neteiktu jo pie gadiem 20 to pratu gruti ir izmainit un kads ir sanacis tads ar būs. Bet viņus jau lur maziņie sakot no 9 beidzot lidz kaukad 16 gad laikam . Tajos gados prats ir viegli iespaidojams un ietekmejams un viņi tos sičus pataisa vienkarši tupus un stulbus ka viņi. Nu tas nemaz nau smuki un tapec es tads skeptisks esmu uz viņiem. Ja ja zinu man nau tiesibas runat par visiem jo jums viņi patik utt. Bet nu man ir tiesibas aizstavet savu nakotnes mani iespejams deļ viņa stulbajiem video paliks kads ne tikai ipaši stulbs bet uberkruta stulbs. Un kur pagadisies kur ne es iesu uz veikalu pirkt pienu un tas sicis kuram jau nakotne bus salidzinosi pieauguša cilveka dzive izdomas mani nobraukt jo tas viņam liekas jautri un iepostos kaukada tviteri.
5 0 atbildēt

Nesaprotu par ko visi cepjās, tā ir patiesība, tas ir pesimisms, bet tā tas ir, diemžēl šeit ienakot es vairs neredzu interesantus rakstus, piesarņots ar sūda youtuberiem un bezjēdzīgiem faktiem.

5 0 atbildēt

Kaut kad sensenos laikos es arí noškrobējos, ka kāds sačakarējis tulkojumu, un noslaucīju savējo. Tagad gan vairs ne- uztaisu labāk, piemeklēju citas bildes un aaaaiziet! 

Pastulbie raksti par seksu man arī riebjas, bet vispār spoki ir forša pašregulējoša sistēma, un lieka maisīšanās no adminu puses daudz ko neglābjami nočakarētu. Laikam tomēr ir labi, kā ir. 

4 0 atbildēt
Viens no labākiem rakstiem, bet nedaudz tomēr nepiekrītu pa youtuberiem. Mani arī viņi kaitina, bet es vienkārśi nepievēršu uzmanību. Jebkurā vietā, pat veikalā ir lietas un cilvēki, kas mūs kaitina. Ja es nevaru mainīt vidi, es varu mainīt attieksmi...ko arī daru. Ņemu to ko vēlos, pārējo ignorēju.
3 0 atbildēt

pi*arsonam pi*arsonu problēmas.

5 2 atbildēt
« 1  2  3 »