local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par terorismu un kā to apturēt.119

395 17

Šis raksts būs par terorisma patiesajiem iemesliem un par lietām ko ziņās nestāsta vai klaji melo. Pēc Parīzes teroraktiem visi jautā: kādēļ ISIS mēģina mūs nogalināt? Ko mēs viņiem esam nodarijuši? Ko mums darīt un kā mums apturēt viņus? Tieši uz šo jautājumu atbildēšanu būs balstīts šis raksts. Bet pirms tam mums ir jānoskaidro kas ir ISIS (islāma valsts) un kā tā radās.





395 17 119 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 119

0/2000

Man nav velmes kādam uzbrukt. TIešām nav. Bet ja kāds man ubruks es gribu lai man ir papildus varianti ka rīkoties. Ierocis tev nodrošina variantu "c" kad "a" un "b" nav derīgi.

Tev taisnība. Ne vienmēr ierocis nonāk labo rokās. Daudzi to izmanto sliktiem mērķiem, bet fakts ir ka ļoti daudzi cilveki izglābjas no izvarošanas, aplaupīšanas, nolaupīšanas un citām lietam pateicoties ierocim. Tikai tādēļ ka ir cilveki kas man vai citiem gribetu nodarīt ļaunu nenozīmē ka man jāatsakās no iespējas uz pašaizsardzību.

Jebkurā gadijumā noziedznieki neseko likumam un nekādi aizliegumi viņus neapturēs.

0 0 atbildēt

Labāk nekā ticēt visam ko redzi ziņās vai ko stāsta lielie mēdiji. Nevis karot bet aizsargāties pret tiem kuri grib darīt tev ļaunu.

Paldies par ideju. Es to noteikti izdarīšu.

0 0 atbildēt

"Lai gan daudzi Amerikas prezidentūras kandidātu Donaldu Trumpu uzskata par muļķi un godīgi sakot viņš dod tādu iespaidu vinš saka to ko domā un par bēgļiem viņam ir taisnība." Es mazliet sekoju līdz Trampa kunga aktivitātem. Ja viņš kļūs par prezidentu, tas, ļoti iespejams, nāks par labu Amerikai, bet šaubos, vai Latvijai. NATO galvenie muskuļi ir ASV. Tramps ir vairākkārt paudis, ka ir jāsadarbojas ar Krieviju. Viņam vaicāja par krievu notriekto pasažieru lidmašīnu virs Ukrainas, un no viņa atbildēm varēja saprast, ka Krievija viņaprāt ir pārāk stratēģiski svarīgs partneris, lai ķildotos par sīkumiem. Tas esot traģiski, bet dzīve turpinās. Manuprāt, līdzīga atbilde varētu būt par iespējamajiem militārajiem konfliktiem Baltijas valstīs. Tas ir traģiski, bet tajā pat laikā sīkums. Tramps ir biznesa cilvēks. Visam pamatā ir aprēķins. Mūsu militārā drošība nav būtiska, jo mēs sniedzam ļoti mazu pienesumu kopējai ekonomikai. Diemžēl, mēs drīzāk esam kā bēglis, kas tup uz pabalstiem. (ES fondiem utt). Bet tas ir tikai mans viedoklis un mana atbilžu interpretācija. Kopumā foršs raksts! Mazliet dziļāk vien papētīšu to Islama jautājumu, vai tiešām tas velns ir tik melns, kā to mālē.

0 0 atbildēt

Tu vienkarši atbalsti citu valsti vai arī mēģini aizvainot kādu būdams uzkrītoš / neizglītots?

0 0 atbildēt

Personīgi es domāju ka par katru nogalināto eiropieti vajadzētu nošaut divtik musulmaņu neskatoties uz vecumu un dzimumu.

4 4 atbildēt

Vispār šajā lietā vainīgā ir Turcija. Piegādā ieročus teroristiem, pērk naftu no viņiem pa lēto utt.

0 0 atbildēt

 Esmu pret islamu nēvis pret pašiem cilvekiem kas nāk no tuvajiem austrumiem.

0 0 atbildēt

Tu, laikam neesi redzējis Krievijas Armijas  aprikojumu, un cik viņā ir..

0 1 atbildēt

Tavā rakstā saskatu daudz baiļu un naida bet maz pārdomātu ideju. Tu koncentrējies tikai uz negatīvo un man žēl, ka jauniešiem kuri nespēs to kārtīgi izanalizēt,  tas paliks atmiņā...

2 3 atbildēt

super mario , visu cieņu taviem rakstiem 

bet 11 septembrī teroristi nespridzīnāja torņus , tas bija asv darbiņš , viņiem vajadzēja ieganstu lai sāktu karu. 

Pameklē info pa šito emotion 

3 6 atbildēt