local-stats-pixel fb-conv-api

Par viņiem skumst visa pasaule64

1291 6

298 lidmašīnas katastrofā mirušie ir statistika, bet Pola, Karlīnas, Esemikas un citu nenodzīvotās dzīves un nepiepildītie sapņi ir tas, kas liek sažņaugties sirdij...

1291 6 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Cik izskalotas smadzenes tad tev ir? ja vari pateikt ka krievijā ir demokrātija? tiešām viņu ziņu kanālos to stāsta? Aizbrauc uz krieviju, nedaudz ārpus Maskavas uz austrumiem. pietiks izbraukt piepilsētā kā redzēsi kāda čuhņa tā valsts ir.  Krievijā valda vislielākā korupcija un meli. Kādēļ tad putinam nevēlāmie ziņu kanāli tika slēgti, vai pārņemti viņam vēlamo cilvēku rokās un opozīcija novājināta tik tālu, ka nav iespēju uzvarēt prez. vēlēšanās? un kā var ticēt .ru ziņām, ja tiek pausts viens un tas pats viedoklis VISUR? Tāpat kādēļ visi krievu aizstāvji ar putām uz lūpām un var redzēt ka reālu naidu bļauj uz jebkuru, kas viņiem mēģina argumentēt pretī? No viņiem saņemot pretī tikai fašist/nacist??? Un tagad izstāsti, kas īsti uzsāk agresiju un naidu?

2 0 atbildēt
Krievu okupantiem elles liesmās degt!!!
3 2 atbildēt

Un no kurienes tad tu ņem visu šo informāciju.Esi pasaules apceļotājs un esi visur uz vietas?Vai arī krievu mēdiji pastāstija?

1 0 atbildēt

Tas ko tu uzrakstīji ir pilnīgākais debīlisms. Laikam skaties tikai Krievu ziņas un kanālus. Zini ko? Labprātāk dzīvoju attīstītā valstī ar ievietotu čipu rokā, nevis klanos kautkādam wanabee Staļinam. Ja visi ņemtu piemēru no Krievijas valdības, tad piedod, atvaino - viss būtu tieši kā padomju laikos. Ja pateiksi sliktu vārdu, vai izteiksi savādāku viedokli - tiksi iemests cietumā. Darbs būtu jāapmeklē neatkarīgi no tā vai esi invalīds, bērns vai vecs cilvēks. Galvenais lai ir darba spēks. Ja reiz tu uzdrošinies Latviju saukt par tik drausmīgu, tad ko, pie velna, tu te dari? Pisies uz savu Krieviju un dzīvo laimīgs!  

1 0 atbildēt

Raksts nav par Krieviju, bet gan par katastrofas upuriem, dažiem tas nav vienkārši nepatīkams fakts, bet gan personiska traģēdija. Ja jau pat tādus rakstus nevar likt, lai neaizvainotu Krieviju, tad kādus var?

1 0 atbildēt

5. Pareizi būtu jābūt doktorante nevis doktorande.

1 0 atbildēt

Man tas nebija jāzina.

0 0 atbildēt

Kam negadas

0 0 atbildēt

Varētu beigt šos idiotiskos rakstus likt.

0 0 atbildēt

eht... bija....

0 0 atbildēt

Lūdzu, apgaismojiet kāds, kas ar lidmašīnu notika? Sociālajos tīklos maz apgrozos, tāpēc nav informācijas!

0 0 atbildēt

Cilvēki pilnīgi ne no kā nav pasargāti.

0 0 atbildēt

Cilvēki tiešām ir tik naivi, ka pat šajā brīdī turpina strīdēties, kuram tad nu taisnība.. Neviens nav balts un tīrs, gan U.S, gan RUS, takā lūdzu propogandu pie sevis paturēt.

0 1 atbildēt

Putins pie tā nav vainīgs, idioti. Izskatās, ka faktus no dirsas izvilkāt gan jūs, gan 18. tēvs.

0 2 atbildēt

es vienmēr esmu bijusi pret dzīvības atņemšanu. es nekad nespētu nogalināt,

bet ja man priekšā tagad būtu Putins un rokās revolveris - viņš būtu miris. 

2 4 atbildēt

Sanāk es kādu nogalināšu kkur citur, valstij jāatbild par mani ?

0 2 atbildēt

Zelta vārdi! Tik zobētā tauta tam netic :(

0 6 atbildēt
Nu bļeģ lasiju komentus un nevareju neizteikties. Jus tiesam esat tik naivi un ticat ka krievi uzlaida gaisa to lidmasinu? Tas ko mums stasta socialie modeiji ir pilnigas mulkibas. Padomajiet kada jega butu krievu seperatisitiem uzlaist gaisa pasazieru lidmasinu? Padomajiet kam tas bija izdevigi un kurs jau tagad gatavojas ievest savu karaspeku un kuru neviens netaisas apturet, jo redz jaapkaro launie krievi???? NEVIENS CITS KA ASV. Atveriet tak savas acis
2 13 atbildēt

Vareji tak pierakstit kas tie pa cilvekiem. savadak tik no pedejiem tekstiem saaku saprast ka vinji lidoja tajaa fakinajaa lidmasinaa emotion

6 18 atbildēt