local-stats-pixel fb-conv-api

Par sensāciju kļuvusi meitene, kura pirmo reizi devās uz pludmali peldkostīmā61

398 4

Es jau zinu, ka šajā rakstā būs ļoti daudz negatīvu un rupju komentāru, bet nospļauties par to! Šī 13 gadus vecā meitene ir spērusi, pēc viņas domām, visdrosmīgāko soli savā mūžā.

398 4 61 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 61

0/2000

Tas ir jauki!

3 0 atbildēt

Viņa būtu pelnījusi zināmu  tiesu nievu ja pašas izlaidības dēļ būtu uzaudzējusi sev formu un gravitācijas lauku un visiem ar to uzbāztos(kā liela daļa amerikāņu un kapitālistu kopumā). Šeit neko pārdabisku neredzu.

3 0 atbildēt
Za to silti vienmer
3 0 atbildēt

man tāda nojausma, ka ar šitajiem stāstiem novērs uzmanību no tā, ko mes uzturā lietojam. Jo resno cilvēku skaits ir audzis ne bijis tāds kaagrāk vai mazinājies. Kad es skolā mācījos uz klasi bija varbūt 1 resns bērns. Bet ap šo laiku ienākusi skolā biju pa darīšanām, redzēju, ka resno bērnu skaits ir audzis. Varbūt ir jādomā, ko mēs ēdam, lai tiešām nebūtu sačakarēta vielmaiņa, kuras dēļ nevar tos kg nomest?

3 1 atbildēt

afigennā sensācija! Piedodiet par rupjību bet resnā govs pamainīja ganību laukus no maķīša uz pludmali, OMFG! Nu tik notikums! Cilvēks pats vainīgs savā problēmā un par to viņu jāatbalsta? Kad tevi apsmej liekā svara dēļ, vainīgi nav cilvēkim vainīgs ir usnītiws kas stūķē purnu pilnu ar ātro paiku!

7 5 atbildēt

Tā takš Matilde, nepazināt neviens, vai kā?

1 0 atbildēt

Pasaule ir pilna ar labiem cilvēkiem. Ja tu nevienu nevari atrast-tad esi viens no viņiem!emotion

1 0 atbildēt

Drosmīgāk būtu, ja viņa aizietu uz sporta zāli. Ar tādu svaru sirdij ir grūti.

3 2 atbildēt

še cepums pa drosmi emotion

1 0 atbildēt

es esmu 1,7 m un tiku apcelta. Apceļ dažādu veidu cilvēkus. 

0 0 atbildēt

Slikta vielmaiņa? Un ko viņa dara, lai kaut ko mainītu? - Ēd kūkas, kuras relatīvi nav lielas pēc viņas subjektīvā skatījuma?  Njā, nav jau tā ka viņa to dara katru dienu, piemēram vienu dienu viņa bija pludmalē... Ir taču stāsti, kuri tiek parādīts kā no lielas "baļlas" pārvēršas par ļoti pievilcīgu sievieti vai vismaz veic pamatīgas izmaiņas savā dzīvē, kas prasa lielu piepūli, kura ir apbrīnas vērta... "Ar laiku Tu sāc ticēt tam, ko cilvēki par Tevi saka. Kādreiz man bija pašlepnums, bet tagad man tāda vairs nav," - piedodiet, ja es kļūdos (bet es nekļūdos emotionsmi:, tad tikpat labi stāsts varētu būt par kaimiņu Pēteri, kurš agrāk pa klusām dzerstījās savā dzīvoklī, bet tad zaudēja savu pēdējo pašlepnumu un vārtās apdzēries pa vietējo pludmali, parku utt.

Ko gan var mācīties no šīs meitenes stāsta? - ka vari nemēģināt mainīt kaut ko savā dzīvē uz labu? 

Nav labi ņirgāties par cilvēkiem, jo neviens no mums nav ideāls, bet apbrīnot to, kas neprasa nekādu apbrīnu ar nav vērts. Daudzi varbūt arī piespieda sirsniņu zem viņas bildes, bet tā drīzāk ir "žēluma sirsniņa " nekas vairāk.

3 3 atbildēt
TU SAPROTI TEV STĀSTĀ TEIKTS KA TAS IR ĻOTI GRŪTI!
0 0 atbildēt
I'd smash
0 1 atbildēt

Gan jau visi padomāja ka valis atgriežas jūrā. emotion

4 5 atbildēt

smilšu pingviins! emotion 

2 3 atbildēt

Tas tak valis izniris no ledājiem  emotion 

3 4 atbildēt