local-stats-pixel fb-conv-api

Par saviem vārdiem ir jāatbild! VISUR!45

Raksts, kas patiks sportistiem!

Kāds bokseris, twitterī izlasīja, ka kāds interneta trollis viņam ir uzbraucis par to, ka viņš ir zaudējis savas pēdējās cīņas. Bokseris ilgi nevilcinoties ir sācis savu ''izmeklēšanas procesu''.

Boom! Curtis Woodhouse (boksera vārds) ir guvis lielu nokautu visu bokseru vārdā, kuri ir saņēmuši stulbus uzbraucienus internetā.

Šis angļu bokseris zaudēja savas valsts welterweight'a titulu Shayne Singleton piektdien. Divas dienas vēlāk, interneta trollis, kura niks twitterī ir @jimmyob88 sāka sprēgāt un izsmiet Curtis. Viņs viņu sauca par ''pilnīgu izsmieklu'', ''labu joku'' un ''pilnīgu s**u''. Curtis, kad to piefiksēja, atbildēja viņam arī ar tādu mazu uzbrauciena valodu. Pēctam viņš šo visu pārņēma savās rokās un izdarīja to, ko neviens sportists vēl nebija darījis - nomedīs viņu un izdarīs ar viņu, ko bokseris var izdarīt! Personīgi uzskatu, ka, ja viņam tas izdosies, tad tas būs tikai normāli. Neviens sportists, lai arī cik labs vai slikts viņš ir, nav pelnījis bezjēdzīgus uzbraucienus. Ne tikai sportisti - jebkurš cilvēks. Kaut kad drīz brašais, keyboardwarriors, saņems pēc nopelniem, un tas noteikti nebūs jauki!

Sporta troļļi internetā un tieši twitterī parādās arvien biežāk. Viņi ir kā skabargas pakaļā, kas izsaka draudus sportistiem, ķircina tos, apsaukā. Piemēram, NBA zvaigzne Pau Gasol's, NFL spēlētājs Kyle Williams un ziņu raidījumu vadītājs Erin Andrews arī to ir izjutuši uz savas ādas, jo twitterī par šiem cilvēkiem diskusijas iet vaļā! Un viņi nav vienīgie, gandrīz katrs sportists ir guvis šāda veida uzbraukumus, ir tikai jāpameklē twitterī!

Iespējams, ja būtu vairāki cilvēki kā Curtis un vairāk ņemtu piemēru no viņa, tad arī šie sporta fanāti, kuri brauc ar muti internetā - saruktu. Tālāk skatamies zemāk bildēs, kādu piedāvājumu ir sniedzis pats Curtis saistībā ar šo lietu.

567 5 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Reiz kaut kur biju ieteicis, ka komentēšanu internetā būtu jāatļauj tikai pēc ielogošanās ar i-bankas starpniecību, vai kā tml, kas 100% apstiprina identitāti, bet daudzi kaut ko tur lamājās, ka tas nekam nederot (bail?) :D Iespējams, cilvēki kļūtu piesardzīgāki ar savu komentāru saturu, apzinoties, ka viņus atrast nebūs nekādu problēmu ;)

0 0 atbildēt
NBA ir JaVale McGee par kuru daudz runā, jo pārsvarā spēlēs izdara visādas nejaušības :D.
0 0 atbildēt

Šis ir tā, kā divi pērtiķi nevar sadalīt vienu banānu. Abi nelieks diez ko gudiri...

1 1 atbildēt

es viņam tagad sekoju twitterā :)

0 0 atbildēt

Dūša pazuda keyboardwarrior`am. Šādi vairāk pārmācīt troļļus, domā, ka ir neaizskarami internetā.

0 0 atbildēt

nu tak nesitīs to lašaru, tikai pabiedēja drusku..

man tā liekas

0 0 atbildēt

Pilnigs stulbums...tam bokserim laikam pilnigi dariit nav ko ...

1 1 atbildēt

es jau ta nebutu riskejisemotion

0 0 atbildēt

Par bazaru jātbild,paļubomu!

0 0 atbildēt

Es esmu pret pārlieku lielu anonimitāti internetā.

0 0 atbildēt

Man dzīves pamācība ir tāda, ja nevar interneta 'varoni' nolikt uzreiz pie vietas nevajag, jo tā es nonāktu viņa līmenī. Lai sēž savās biksēs. Tur iet, un skaidroties. emotion

0 0 atbildēt

Es arī vienam gudriniekam reizi pa mici sadevu. Ķipa draugos man rakstīja vēstules un brauca augumā par to, ka es reiz viņam kaut kādu meiču nocēlu. Bļin pieriebās, caur draugiem uzzināju, ka viņš tepat netālu no manis dzīvo. Zināju, ka viņš būs te vienā klubā piektdienas vakarā, aizbraucu un liku atbildēt par saviem vārdiem. Sāka čurāt biksēs un teikt, ka tas jau bija tikai joks. Normāli sabijās(viņš augumā ap 1,70m bet es esmu 1.90. Neviens viņam nabadziņam nebija to pateicis) Vienreiz pa purnu, vienreiz pa kuņģi un tagad man acīs lupata vairs nerādās.

0 0 atbildēt

gudri dirst nav malku cirst....

0 0 atbildēt

Pie 90 % spoki.lv lietotāju durvīm kāds boxeris varētu pieklauvēt un tad spoki.lv komentātēju publika būtu puslīdz ciešama :D:D 

0 0 atbildēt

manuprāt abi pilnīgi idioti. kas viens tas otrs.(kas? pie manis arī tagad brauks? emotion)

internets ir internets un tie, kas uztver tos bezjēdzīgos nodirsējus tik nopietni ir tik pat stulbi ja ne vēl stulbāki. 

0 0 atbildēt

Nedomāju ,ka tas bokseris viņu ies dauzīt,drīzāk vienkārši pabaidīja.Nebūs jau tik stulbs,ka dēļ viena troļļa liks uz spēles savu karjeru.Bet enivej ,par vārdiem jātbild.

0 0 atbildēt