local-stats-pixel fb-conv-api

Par ko ir pārvērtušies spoki.lv...40

Es spokos izmantoju jau vismaz 5 gadus, un ar teju ar katru dienu spoki sāk nolaisties arvien zemāk, un ja es agrāk nevarēju sagaidīt, kad varēšu ieiet spokos, tad tagad man pat iet negribas, jo tāpat te nekā laba nav, man pat māsa, kas spokus ir lietojusi nedaudz senāk kā es, bet tad pātrauca, un ļoti reti, kad ienāk spokos, un vienreiz, kad es te lasīju rakstus māsa pienāca, paskatijās un pateica, ka spoki.lv tagad ir kļuvuši par pēdējo sū*u, un ir pazudusi spoku pamata ideja!

402 17 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Spoki.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

Arī mani tracina ''paceltie raksti'', kaut pats arī paceļu emotion

1 0 atbildēt

Man nepatīk spoki.lv publika - visi (izņemot tevi - protams) vien zina to, kā likt naidīgus komentārus un izspļaut šeit savu žulti.  emotion  Nu vismaz es esmu diezgan bieži saskārusies ar šādiem anonīmiem komentētājiem.

3 2 atbildēt

Mainīt visu pasauli vai viena cilvēka subjektīvo viedokli hmm "sarežģits" jautājums.  Vieglāk būtu tevi izdzēst nekā visu mainīt, lai izpildītu tikai tavas iegribas emotion Es jau sen domāju, ka 18 + sadaļai vajadzētu būt pieejamai tikai reģistrētiem lietotājiem. 

2 2 atbildēt

Šis raksts arī piederās pie taviem nosauktajiem sūdiem

7 9 atbildēt

5. Tu to visp. izlasīji ??Raksts ir salīdzinājums , un tā ir vienīgā bilde ( lai piesaistītu)

0 5 atbildēt

Skaistas un pieticīgi (ne)apģērbtas meitenes patīk visiem un vienmēr - diez vai kādam no to aplūkotājiem sabojāsies psihe vai radīsies veselības traucējumi. 

Ja tik ļoti neapmierina situācija te - vai nu pārstāj apmeklēt šo lapu (jo arī šis raksts ir pilnīgi nejēdzīgs) vai piesakies redakcijā un sāc veltīt savu laiku situācijas uzlabošanai.

1 6 atbildēt

Shitas raksts pilniigi garaam.... Man spoki.lv patiik jau vairaak kaa 4 gadus te tuseeju.... Ja kas nepatiik, nelasi.... Te ir ljoti daudz interesantas infas, kas var izgliitot taadu debiilikji kaa tevi! iebrauc pareizajaa teemaa, un buss OK. Man, piemeeram, patiik 18+ un veel Sexiigo Latvieshu Meitenju galerija. Ja kas nepatiik, dzeesies nafig aaraa.....

3 12 atbildēt