local-stats-pixel fb-conv-api

Par divu sieviešu nogalināšanu Ķīpsalā jaunietim piespriež mūža ieslodzījumu89

235 7

Rīgas pilsētas Kurzemes rajona tiesa šodien jaunietim par divu sieviešu noslepkavošanu Ķīpsalā 2014.gada decembrī piesprieda mūža ieslodzījumu. Apsūdzībā norādīts, ka vīrietis ne tikai aplaupījis un nogalinājis sievietes, bet arī ņirgājies par viņu dzimumorgāniem.

235 7 89 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 89

0/2000

nu, nu, ir gan nozīme, kādas tautības "kadri" pārsvarā sēž Latvijas cietumos?

1 0 atbildēt

divas sirmgalves

0 0 atbildēt

Puse no jums ir debīli. Jūs tur bijāt un redzējāt kā viņš to izdarija? No kurienes policijai ir tik detalizēta informācija par to kas tur notika? Ņikita jau vainu neatzīst... liecinieku kas būtu redzējuši notikušo nav. Spēļu zāles apsargs liecināja, ka Ņikita 6. Decembrī dzēra tikai limonādi nevis alkoholu. Kapēc tiek teikts "pēc alkoholisko dzērienu lietošanas"? A ja nu viņš to telefonu tiešām atrada? Ņikitu jau mēdiji pataisija par vainīgu dienā kad parādijās pirmais raksts par viņa aizturēšanu. Jau pēc gada viņu visi sauca par vainīgu. Kaut vai būtu nevainīgs Latvijas tiesu sistēma savu kļūdu nekad neatzītu šādā krimināllietā. Šajā krimināllietā 99% cilvēku neinteresē vai vainīgais ir atrasts, bet gan ka kautkas ir atrasts un notiesāts .  Domāju, ka liela daļa no jums zina kā strādā Latvijas korumpētā policija. Un kā tiek veiktas izmeklēšanas. 

0 0 atbildēt

Kroplēns, ceru, ka viņam sāpēs cietumā.

0 0 atbildēt

tikai šodien? a ko viņš darīja 2 gadus?

0 0 atbildēt

Nu to, ka no alkohola lietošanas cilvēkiem nav pilns pulkstens, jau sen ir zināms.

0 0 atbildēt

es ienāku spokos lai redzētu to, ko neredzu citur, bet tieši deguna priekšā mazsvarīga ziņa kuru šodien esu redzējis jau kādos 5 portālos.

0 1 atbildēt
« 1  2  3 »