local-stats-pixel fb-conv-api

Papildināts: Piedzēries pusaudzis Rīgas skolā piekauj policistu. Visatļautība?!85

176 3

Nupat kā mētājoties pa interneta plašumiem, uzdūros kādam video, kurā redzama nepilngadīga šmurguļa visatļautība. Biju pārsteigts. Cik tālu tas ies? Uzreiz atmiņā uzjumdī pasenie laiki, un nākas vien nopūsties - mūsu laikos gan tā nebija. Tu ne tikai nedrīkstēji pacelt roku pret vecāku cilvēku, par mutes palaišanu vien varēja ar žagariem nozolēt tā, ka maz nemetas, aizmirsīsi savas mātes vārdu. Arvien biežāk nākas sastapties ar situācijām, kad bērni paceļ roku pret skolotājiem vai citiem vecākiem cilvēkiem, ne tikai fiziski, bet arī morāli. Saukāt skolotājus par kucēm un maukām, ir normāli. Tas viss tikai tāpēc, ka bērniem tagad ir kaut kādas pārākās tiesības pāri visiem citiem. Viņš ir neaizskaramais alfa tēviņš, nedod dievs, viņš tiks aizskarts - bērnu tiesību aizsardzības likums tiek pārkāpts, atvadies no amata. Bērni tiek lutināti un izlaisti arvien vairāk. Disciplīnas nekādas. Kā prasās paņemt tādu šmurguli un nopērt tā, ka ilgi pasēdēt nevarētu, bet nevar. NEDRĪKST. bļ. Bail pat iedomāties, kāda būs nākamā paaudze.

176 3 85 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 85

0/2000

@Aptauja: Vai skolnieka vardarbība pret policistu ir attaisnojama?

Cits variants: NOŠAUT!

0 0 atbildēt

Nu da jbl  kas tas pa mentu ? Kādreiz kad mācijos pamatskolā, bijā tāds ments kad iet garām bail elpot, šis jau izskatās ka skata pēc te nolikts..

0 0 atbildēt
Nē, nu tā, ka skototājus saukāt ir normāli, tik traki nav. Manā bijušajā skolā viens 9. klasnieks nosauca savu skolotāju par kuci un viņu izslēdza.
0 0 atbildēt
Nu ja jau vienu var izslegt tad pierada sevi
0 0 atbildēt

Vispār jau tās ir sekas RPP kadru politikai - darbiniekus vajag, bet normāli, fiziski spēcīgi un domāt spējīgi cilvēki tur iet strādāt negrib. Tad nu salasa ko var, t.sk. arī pirmspensijas vecuma cilvēciņus, kuri knapi visu to ekipējumu var panest, un noliek šos pie skolām ar domu, ka ar bērniem vismaz tiks galā. Rezultātā vairumā Rīgas skolu par kārtību rūpējas nevis normāli policisti, bet kaut kādas parodijas par policiju un skolnieki drīzāk pierod pie domas, ka policijas darbinieks tāds klauns vien ir, par kuru var pasmieties, kuru var apsaukāt un galu galā arī mēreni iekaustīt.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Būtu Mairis, to sīko pa gaisu aizmestu   emotion   Protams tad tur būtu cits scenārijs neviens rokas nevicinātu  emotion   Lai sīkajam labi sēžas, būs laba mācība. Kad iznāks no cietuma drauģeļi jau skolu būs beiguši. 

0 0 atbildēt

Tik a i  5 g a du cietumsods. Liberalisms.

0 0 atbildēt

Bet tur pie vainas arī vecāku audzināšana, viņš alkoholu lietojis. Tad sanāk, ka vecāki nav mācījuši viņam, ko drīkst, ko nedrīkst, td nav brīnums, ka viņam viss atļauts. Un tagad ir bērnu tiesības, ka pat strīdēties nav jēgas. Manā darbā - skolā bija viens gadījums, skolēns sūdzējās par kādu skolotāju un iesniedza prasības, lai skolotāju pārbauda, jo skolēnam nepatika, ka skolotāja nestrādā stundās, sēž pie telefona utt., bet skolotāja to nedarīja, vienkārši tas skolēns gribēja paņirgāties. Beigās sanāca tā, ka atbrauca inspekcija, pārbaudīja un sodīja nevis skolotāju, bet skolēnu par viltus iesniegumu un viņam izteica rājienu. Šis vienkārši pameta skolu un citā valstī mācās un jau mierīgs, bet vai tad tā var? Vecākiem bija vienalga, jo tā esot skoloājas problēmas! Redzi, kā vecāki audzina savus bērnus. Man šķiet, ka vecāki audzina bandītus!

1 1 atbildēt

Fonā ir balsis abās valodās.

0 0 atbildēt

Nezinu. Kad es sīks biju, ne vienu reizi vien es un māsa pa pakaļu ar žagariem dabūjām.  emotion Nevienu nesitām, skolu pabeidzām, universitāti arī. Dr Bērziņš ieviesa kārtību. Tagad aizskart mazulīšus nevar un šādi viss beidzās. Reāli arī vecākus nevar 100% vainot - ja vienreiz šādam bumbulītim uzšauj pa pakaļu, uzreiz bērnu tiesību tantuki nāk virsū.

0 0 atbildēt

Lielbritānijā policisti nav bruņoti, jo sabiedrība, lai kāda viņa arī būtu zin, kad nav starpības tam - cik liels vai varens ir milicis, - tas ir likums un kārtība. Tā to audzina skolā, ģimenēs un sabiedrībā. Ja tu roku pacel uz policistu, tad automātiski nonāksi cietumā un visa tava atlikušā dzīve būs bomža vērtībā. ASV policisti nēsā ieročus un šauj pie vismazākās aizdomas, neskatoties uz vecumu, jo likums to paredz.

Krievijā visi zin kas ir OMON un SOBR, tie kārtību rajonā ievedīs un dzīvot neatļaus visiem krustēviem kas kontrolē rajonu. Attiecīgi, ja tu nodariji pāri milicim, tad tu par to atbildēsi.... nē, ne jau milicim vai likumam, bet gan "ciema krustēvam", kas tevi klusu apglabās kaut kur mežmalā.

Latvijā, nav, ne šis, - un ne tas... mums nav ne audzināšanas, ne arī likuma bardzība....  Manā skatījumā, jāsoda būtu ne tikai kas sita to policistu, bet arī visi tie kas bija tur apkārt, filmēja un nepārtrauca.  

0 0 atbildēt
Vafeli neviens nedod. Ja arī iedod, labakaja gadijumâ tu tiec līdz bezsamaņai piekauts.
0 0 atbildēt
Kā teiktu Vējonis, mūsu jaunieši ir mūsu nākotne emotion Nūū neko ganjau to smerdeli kolonija pārmacis par īstu cietumnieku! Agrāk sāc ilgāk sēdi emotion vismaz cerams šis nebūs tas gadījums kad varēs teikt mammai ka tas policists ir vainīgs un ka pats neko nedarīja.
0 2 atbildēt
Viss skaidra vainigs, bet policijā runāt nemāca? Varbūt vajadzēja noskaidrotu kāpēc, censties nomierināt! A pareizi ar mēsliem nerunājam tādā ir mūsu policija atbilde! Žēl protams 15 gados cilvēks jau prot saprast ko var vai ko nē. Tā bija viņa izvēle. Un kā iepriekš minēja cilvēks kas dienē ir niteikumi, bet vinam2esot vienalga! Varbūt vajag padomāt pat profesiju kurai labāk butu piemerots!?
0 3 atbildēt
« 1  2  3 »