local-stats-pixel fb-conv-api

Papētīsim suņu barību...101

733 5

Notriekti dzīvnieki, iemidzināti kaķi un daudz kas vēl garšīgāks emotion

733 5 101 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 101

0/2000

Neizlasot rakstu līdz beigām sāku atcerēties bērnības momentus kā izēdu kaķa bļodiņu . emotion

1 0 atbildēt

Ieskatoties sastāvdaļu sarakstā, pārdomas izraisa viena viela - vara sulfāts jeb vara vitriols. To visplašāk izmanto lauksaimniecībā kaitēkļu iznīcināšanai. Kāpēc šī viela atrodas sadaļā "Barības piedevas"? Kopš kura laika indes klasificē kā barības piedevas?

1 0 atbildēt

Neesmu pārliecināts, ka cilvēkiem domātās lētās desas un cīsiņi pēc sastāva daudz atšķiras no suņu barības. emotion

1 0 atbildēt

Nu kurā gadsimtā jūs dzīvojat, ka ticat šim te... Paziņas mamma strādā iestādē kur gatavo barību. Nekādus zvērus no zoodārza vai ceļmalā nobrauktus dzīvniekus tur neviens neved un nepārstrādā. No kurienes tāda informācija? Būtu pārstāvis no suņu barības kompānijas - iesūdzētu šo cilvēku tiesā.  Tā jau tās gudrības rodās.emotion

1 0 atbildēt
Jā......dažām barībām tā ir. Jā, es teicu, DAŽĀM! Es zinu vienu ļoti kvalitatīvu suņu barību no Vācijas - "Platinum". Man pašai ir divi vācu aitu suņi. Aptuveni pirms 5 gadiem es ar tēti un vecāko suni suņu izstādē. Suns saņēma 2. vietu, un balvā mēs saņēmām šo "Platinum" barību. Iepriekš mēs abus barojām ar "Advance". Bet suņiem ļoti iepatikās "Platinum", un tētis sāka meklēt kur tādu var nopirkt pastāvīgam uzturam. Izrādījās, ka Vācijā. Tad mēs sākām to pasūtīt. Daži paziņas paprasīja pasūtīt viņiem arī, nu, pagaršošanai. Daudziem iepatikās.Tad tētis nolēma, ka var parunāt ar barības pārstāvjiem, un varbūt sākt to tirgot. Izrādījās, ka viss tiešām ir kvalitatīvs. Tā sākās šīs barības tirgošana. Domāju, ka būs daudz negatīvu komentāru, piemēram, "neticu nevienam vārdam...tā ir tikai stulba reklāma" u.c. Bet ja jums ir suns; ir vērts pamēģināt, un paskatīties kas mainīsies-visredzamākais ir glīta, skaista un vesela spalva (to var redzēt aptuveni pēc 3-5 mēn. lietošanas)
1 0 atbildēt

Naudas izsviešana nekad nēsu pircis barības un maniem suņiem garšo svaigi nokautas cukas gaļaemotion

0 0 atbildēt

nezināju, ka tur tik daudz dažādas gaļas.  Likās, pārsvarā soja.

Bet garšo ciešami.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

9. akd manas domas .. es ar tā darīju emotion

0 0 atbildēt

Es savam sunim nedodu suņubarību visp. Viņš ēd to pašu, ko mēs, un ir apmierinātāks.

0 0 atbildēt

Pag un ko tad jūs gaidījāt?

0 0 atbildēt

Eu nu, šašliki kautuvēs arī ir no tārpainas gaļas, tārpus tikai nomazgā un gaļu liek marinādē!

Kad ciemos atbrauc labie draugi no PVD tad cehu kur ir šī gaļa aiztaisa ciet un gaļu ievelk lielajās saldētavās starp normālo gaļu. Kā arī svarus noregulē pareizi.

Šis viss ir zināms!

0 0 atbildēt

gaļa paliek gaļa!suņi bieži vien ēd dzīvnieku atliekas kuras paši atrod uz ceļa.sacelta liela brēka par pilnīgi neko :D

0 0 atbildēt

Manu lutekli tas nerausta, jo viņš tikai ēdo to ko es ēdu, tā kā...

0 0 atbildēt
Korekti butu uzrakstit par kuram baribam ir runa. Jo ir baribas, nu jau ktietni daudz, kuru razosana izmanto tikai cilvekiem piemerotu partiku - ne kaulus un cilveku partikas razosana neizmantojamas lietas.
0 0 atbildēt

O_0

0 0 atbildēt

Mans suns apēda sūdu, tā kā man šķiet, ka viņš neprotestētu. 

0 0 atbildēt

man jau vienalga par dzīvniekiem šobrīd, bet es, ES ARĪ esmu ēdusi emotion 

0 0 atbildēt
Nevajag dirst. :) Tā varbūt notiek kādā krievijas pagrīdes uzņēmumā, bet ne lielākajos un atpazīstamākajos uzņēmumos. Puvekļus, pelējušas un smakojošas gaļas, PLASTMASAS iepakojumu neviens labprātīgi neliks suņu barībā, jo tad kritīsies produkta kvalitāte, dzīvnieki, kuri baroti ar šo barību ļoti bieži slimos, mirs, saindēsies, līdz beigās kāds iesūdzēs tiesā, vai vnk sīvā konkurence noraks tādu uzņēmumu - izkonkurēs ar kvalitatīvu paiku. Gaļas pārstrādes atlikumi, kas izmantoti suņu barībās, ir tik pat svaigi un labi kā tas, ko tu pats ēd kā karbonādi, kotletes. Atšķirība tāda, ka tās ir tavas karbonādes pārpalikumi - cīpsliņas, skrimšļi utt - tas, kas neatbilst cilvēka paikas "standartam", bet ne ar ko nav sliktāks par to, ko tu apēd. Pie tam, kādam mudakam jābūt, lai barotu savu mājdzīvnieku ar kaut kādu prasto chapīti vai pedegree?! Aizej pie vetārsta un noskaidro ko vajag tavam sunim. Jo profesionālās barības ir sadalītas 100os veidu - lieliem, maziem, junioriem, senioriem, sterilizētiem, kustīgiem, mazkustīgiem, vieglā, vidējā, treknā barība, garspalvainiem, īsspalvainiem, vai pat vienai konkrētai šķirnei domāta barība. Un regulāri pie vetārsta, kas nosver, nomēra, apskata vai nav parādījusies kāda alerģija, nosaka ko dot, cik dot utt... Barot ar pedegree vai chapiiti ir tas pats, kas nosviest bļodu ar cilvēka ēdiena pārpalikumu sajaukumu - ķīselis ar kartupeļiem, zupu, tomātu mērci un neizēsto biezputru...
0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »