local-stats-pixel fb-conv-api

"Pamet resni, viņa tevi nav pelnījusi!" - draugs rakstīja savam draugam70

569 7

Nav noslēpums, ka skaistums ir subjektīvs jēdziens. Kāds ir tikai trakums ar blondīnēm, kādam patīk brunetes, dažiem, piemēram patīk , garas sievietes, citi dod priekšroku miniatūrām. Ikvienam ir sava izpratne par ideālo cilvēku, bet citiem tā var būt kļūdas. Televīzija un modes industrija uzliek mums dažus jēdzienus par skaistumu. Bet viss mainās ar laika pagājušo laiku.

Kad modes maksimumam bija bālums, kas tika uzskatīts par "aristokrātisku". Mūsdienās populārs ir gaišs iedegums un pat ādas krāsa.

Bet šajā pasaulē ir kaut kas, kas nevar mainīt laiku, proti, cilvēki, kas akli seko modei un stereotipiem.

Šī meitenes vārds ir Melissa Gibsona, un viņa jau sen ir iepazinusies ar puisi vārdā Jonatass.

569 7 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000

Skaista un apalīga sieviete emotion

5 0 atbildēt

apgerbs zem katas kritikas

5 0 atbildēt
Vienīgais , manuprāt, viņai jaiemācas ğērbties atbilstoši augumiņam . Un tad jau kā odziņa būtu . Tur kur viņa ir Lilā kleitā ir ideāli. Man bija pazīstama meitene kas bija apaļīga . Bet pareizs apğērbs padarija viņu neatvairāmu .
6 1 atbildēt
Tiem cilvēkiem baigi uztrauc, ka viņi ir kopā. Lai paši uztraucās par savu otro pusīti. Ja cilvēks mīl viens otru un ir laimīgi, lai jau. Vēlu viņiem veiksmi!
5 0 atbildēt

Pēc virsraksta šķita, ka būs raksts par caku emotion

4 0 atbildēt
Ja jauna sieviete, kura nav slima, var noaudzēt šādus taukus, tas nozīmē, ka viņai nav nekādu citu interešu kā vien rīšana, ne sports, ne pastaigas. Nu jā varbūt sekss un televizors.
5 1 atbildēt

Tu prasi ko es domāju par Melisas vārdiem, bet nekur neēsi uzrastījusi ko viņa teica/rakstīja..  emotion 

3 0 atbildēt
Zaje*al man jau ! Resnīši arī ir pelnījuši cienu nevis tikai tievi.....
3 0 atbildēt

nekas īpašs tajā čalī arī nav... visi cilvēki kā cilvēki , bet kur es tāds skaists gadījies ? 

3 0 atbildēt

Nu bišķi pa daudz viņai tā masa ir, bet tas nenozimē, ka jānodirš. Viņai pašai grūti pārvietoties ar tādu masu ir un var visādas kaites piemesties.

3 0 atbildēt
Viņa slēpjas aiz vārda mīlestība, jo negrib uzņemties atbildību par savu veselību. 2 tipa diabēta ir vienalga vai viņu kāds mīl vai nē. Auksts asinsspiedien, vēzis orgānu aptaukošanās ir tikai dažas slimības kur ātrāk vai vēlāk viņai būs. Mūsu ķermenis ir būvēts noteiktam svaram.. Es domāju ka arī stāvoklī viņa nevarētu palikt dabīgā procesā un būtu daudz komplektācijas - kas ir ļoti liela zīme kas pierāda ka kaut kas nav tā kā vajag.... cilvēki melo paši sev. Ir starpība vai ir pāris kg lieka svara vai pāris desmiti lieka svara....
4 1 atbildēt
Viss jau ir labi, tikai tās kleitas izskatās ne pārāk labi emotion
3 0 atbildēt

Pie tadiem parametriem bus(varbut jau ir)vesela bukete veselibas problemu.

2 0 atbildēt

Žēl, ka ne viņai pašai, nedz arī viņas puisim nerūp viņas veselība. Jo šī sieviete ir nevis apaļīga, bet reāli resna. Un šāds resnums vairs nav nedz vizuāli simpātisks, nedz arī veselībai draudzīgs. Protams, dāma arī ar savu nepareizo apģērbu izvēli īpaši uzsver liekā svara esamību, bet skaisti tas nav.

Bet visādi citādi piekrītu - svars nav iemesls, lai ar kādu būtu/nebūtu kopā. Pārāk jau nu cilvēki sasapņojušies, ka tikai vizuāli līdzīgie ir piemēroti viens otram.

2 0 atbildēt
Es viņai ieteiktu zaudēt svaru, kamēr 2. tipa diabēts vai sirds un asinsvadu slimības viņu paņem kapā!😊
3 1 atbildēt

Man patīk, ka dāmai vienalga ko citi saka. Izskatās laimīga un priecīga. Vienmēr kāds lies žulti, lai vai kā cilvēks izskatītos.

4 2 atbildēt
Skaista meitene. Bet ja vajadzētu to riepu nedaudz mazaku.
2 0 atbildēt
(10.)SMUKIŅA!!!emotion
2 0 atbildēt

nu smuki vai nesmuki tā ir gaumes lieta, bet es personīgi nekad neprecētu resnu sievietei jo vnk automātiski jārēķinās ar veselības problēmām un riskiem, gribu lai manu bērnu māte būtu vesela un ilgi dzīvotu... ja varētu būt resna/s un vesels tad nebūtu problēmu

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »