local-stats-pixel fb-conv-api

Pamesta viesnīca Ogrē "Hotel Club 1934"3

32 0

Pamestā viesnīca Club 1934 atrodas Ogrē, 30 minūšu braucienā no Rīgas, kādreizējā Ogres trikotāžas administrācijas ēkā. Ogres trikotāžas celtniecība tika uzsākta 1965.gadā tātad ēkai ir 52 gadu sena vēsture.

Pēc nopietnas renovācijas 2006. gadā Ogres adminstrācijas ēkas telpas bija pārveidotas par viesnīcu.

Viesnīcā atradās 63 numuriņi bārs, četras dažāda lieluma konferenču zālēs un biljarda zāle. Viesnīcas numuriņiem bija pilnībā aprīkota virtuve, individuāli krāsots telpas un dekorēts, lietojot antīkas, ar rokām krāsotas mēbeles.

Viesnīca pašlaik ir slēgta apmēram gadu jau. Viesnīca tika veikts remonts un tās darbībai vajadzēja atsākties 2016.g.01.jūlījā, bet tas nemaz nenotieka. Viesnīcas īpašnieks bija lielos parādos tāpēc tā pārtrauca savu darbību. Šī gada laikā viesnīca ir ļoti cietusi no vandāļu un zagļu rokām.

Ēkas nākotne pašlaik nav zināma, bet baumu līmenī esmu dzirdējis, ka ēka tiks nojaukta.

Tagad pāris bildes kā agrāk izskatījas un manis bildētās. No galvenās ieejas nebūs bilde, tur atradās pa grīdu izmētāti viesnīcas dokumenti, iztraucēja mani apsargi par laimi tiku prom un, ja kāds grāsās doties neiztiekat durvis pēdēja stāva aktivizētiet kluso signalizāciju un protams uzmanties ēka ir nolaista vai pat labāk nelienat tur.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
32 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

Žēl, ka netiek atjaunota... 

2 0 atbildēt

es tevi redzeju kad tu filmeji

1 1 atbildēt

ēka vēl ir pieejama?

0 0 atbildēt