local-stats-pixel fb-conv-api

Necieņa pret ēdienu36

218 18

Ieejot dažādos saitos, noteikti kaut reizi tiek ieraudzītas dažādas šausmīgas lietas un raksti, piemēram - necieņa pret ēdienu. Man ir žēl, ka pasaulē tomēr ir tik daudz neinteliģentu lopu, kuri nespēj novērtēt to, ko mums sniedz! Pilns ir tādu rakstu, kuros tiek nepatiesi apvainots kojās vai skolās taisīts ēdiens! Vēl jo vairāk - paši nemaz nepagaršo un uzreiz bļauj, ka nav ēdami! Pasaule kā pilna ar sīkiem, izlutinātiem tārpiem, kuri nekur tālāk kā par savu degunu neredz! Cik skumji!

218 18 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000
Lielaiskucens mainās uz labo pusi. :D
0 0 atbildēt

oho beidzot normāls raksts

1 1 atbildēt

Personīgi pats arī neēdu skolas ēdnīcā, jo tur pasniegtais ēdiens man liekas ne pārāk labs un labāk es eju pie skolas uz bistro kur var paēst salīdzinoši gardāku ēdienu un arī cenas tur ir sakarīgākas, skolā pasniegtajam ēdienam neliek necik sāli, jo skolas māsiņa uzskata, ka tas ir kaitīgs, bet patiesībā sāls ir vajadzīgs organismam un tas regulē kaut kādu tur spiedienu, bet kas par daudz tas par skādi. Sanāk arī dažreiz izmest ēdienu, bet ļoti mazos daudzumos. skolas kafejnīcā pārdod ļoti gardas Solo picas, bet nereti tur ir ļoti bieza garoza un dažreiz es nelielu gabaliņu no garozas izmetu, jo man liekas viņa baigi sausa, tas būtu tāpat kā ēst sausu maizi, ja nav dzeramā tad es nevaru viņu ieēst, bet ar dzeramo var visu apēst.

0 0 atbildēt
Vot sis ir aktuals temats :)
1 1 atbildēt
Agrak macijos lauku skolina, nepatika tas taisitais ediens, jo protams, majas tak or garsigak, bet musu skola edienu lauka nemeta, to neapesto saimmiecites nesa cukam. Ir meginata ari edienu kauja, ko tagad nozeloju. Bet visa visuma, tahad macos skola kur vispar nav tada lieta ka ednica, un velos kaur butu, lai varetu skabenu zupinu uzest, tiesi to kuru es brakjeju ara. Un vel tie saldie.... Mmmm tada namma.
0 0 atbildēt

Un cik daudz pārtikas ik dienas izmet ārā veikali? Es zinu, ka tādi ir likumi, bet vai tiešām tos nevar grozīt, un preces ar beigušos termiņu atstāt kādā vietā pie veikala, lai nabadzīgajiem nav jāizrakņā miskastes?  emotion

0 0 atbildēt

Beidzot kaut kas labs . emotion

Jā, man tas pats īstenībā . Skolā ēdiens ir ēdams , man patīk , bet protams , nav tik garšīgi kā mājā / mājā vienmēr labāk emotion  / Un tā , bet skolās vienīgi ēdiens kā no ledusskapi izņemts . Redzam , kad tikko ēdienu ieliek  šķīvjos , bet vienalga - auksts .

Paldies par izdevušos rakstu x)

0 0 atbildēt

Parasti slimnīcās ir drausmīgs ēdiens. Ar visu to ka it kā ''profesionāli'' pavāri tagad taisa, bet ja vienmēr ir pārvārīti rīsi un griķi tur prasās diplomu atņemt.

ASV pērk lielos iepakojumus lai būtu lētāk, bet pēc statistikas izmet vismaz 45% ēdiena, jo paliek vecs. Nemz nerunājot par Hesburgeriem kur maizītes svaigas stāv vien 20 minūtes.Pēc tam to vienkārši izmet ārā(Anglijā)

0 0 atbildēt

Kucēn, man žēl, ka tev problēmas ar finansiālo stāvokli. Jā, es arī necienu skolu ēdienu, bet ko darīt, ja negaršo, ēst un pēc tam skriet vemt tā vietā, lai izmestu? Tavuprāt, tas ir normāli, ka drauga porcijā tika atrasts plāksteris uz kura asinis? Ja pavārei ir kāda asinsslimība, tad to šādi var viegli pārnest :) Man kaut kā nepatīk higienas apstākļi un lētākie - optima līnijas produkti, ko izmanto ēdienu pagatavošanai skolā.

0 0 atbildēt
Es nekad nesaku neko sliktu par ēdienu,bet ir tādas lietas ko es vienkārši nevaru ieēst.Piemēram zivis.
0 0 atbildēt
Gribad dzirdet parsteigumu? Pastradaju augstas klases kafejnica- pec tam igi needu kagejnicas! Daleji ara metami produkti um nevis del terminiem, bet tapec, ka ir stipri bojati! Bet garso tacu labi! Uzskatu, ka skolas, slimnicas ediens nav tik baudams, jo tur tiek likts uzsvars uz kvantitati! Un lauku skolas ir loti baudams ediens, jo edaju mazak un laukos audzeti darzeni! Tas ka tuvaka maxima ir 10km talak, nebut nenozime, ka lauku skolas viss ir negarsigs!
0 0 atbildēt

autoru laikam kāds bērnībā apbižoja... bieži... emotion

 

"Un vēlāk paši iet un apsmej tos cilvēkus, kuri ir bomži un rakņājas pa misenēm. Bet tie cilvēki ir daudz gudrāki par tiem sīkajiem pretekļiem, kuri nespēj ēdienu novērtēt. Šie cilvēki gan to spēj." skaidra arī autora ikdienas nodarbošanās...

0 0 atbildēt

Izārstējies un Tvaika ielā vairs nedzīvo?

0 1 atbildēt

Laukos nav pienācīgu veikalu kur iegādāties ēdienu, lai to pagatavotu? Wtf? Priekškam tad ir piegādātāji un tamlīdzīgi? Tu vispār domā ko tu raksti? emotion

0 6 atbildēt