local-stats-pixel fb-conv-api

Neapgāžami fakti, kāpēc pilsētā smird!!!39

510 53

Spokos ir daudzi raksti par to ka laukos nav labi un lauki smird. bet patiesībā ir pavisam otrādāk, un es to tūlīt jums visiem PIERĀDĪŠU!!!

510 53 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

Atkarīgs no tā kāda pilsēta un kādi lauki.

3 0 atbildēt

Tikai tapēc, ka otrs stulbs, nevajag kļūt tikpat stulbam!

3 0 atbildēt

Varētu uztaisīt tādu pašu rakstu par laukiem. emotion

2 0 atbildēt
6. Es vienīgas laikam esmu piereğistrējies tikai spoki.lv . Man nav ne facebook, ne tviters ne snapchats vai instagram, es vispār nesaprotu kam šādi sūдi ir vajadzīgi.
2 0 atbildēt

Ierunājās te kkāds Lauķis, jā arī man patīk labāk lauki, bet izskatās, ka tu neko tālāk par savām 4 sienām un spoki.lv nezini, jo ja nēesi ievērojis laukos dzērāju ir daudz daudz daudz daudz daudz vairāk, kā arī krievi tur ir daudz vairāk, vnk pilsētā iedzīvotāji ir daudz vairāk tātad arī krievu skaits palielinās, bet laukos pofig cik tur iedzīvotāju rkeivu vienmēr ir daudz, ja varētu, tad ieliktu tev 1000-, diemižēl tādas iespējas man nav, šis raksts manuprāt ir vislielākais iedomības ierādīšanas veidz, kāds iedomājams, un ja jau reiz tev nepatīk pilsēta neviens tev neliek uz turieni doties...ak jā pareizi laukos nav normāli vekali, kā pilsētā, gribētos zināt, kur tad visus tos jūsu traktorus ražo, tur pat uz lauka vai kā? ak jā pareizi, pilsētām parasti ir arī rūpniecības rajoni! Un interesanti, ko tad jūs paši ēdat, tikai lakstaugus grauāt, kkā neticas.....ak jā arī veikalu produktus ražo rūpniecības rajonos! A  kā jus kārtojat zemes lietas, vienkārši ņemu kuru zemes gabalu gribu, vai kā? Ak jā pareizi, arī visi (nav ne jausmas kas kārto tās zemes lietas) parasti strādā pilsētas! Un izskatās, ka tu nekad nemaz neesi bijis pilsēta ja jau reiz neesi pamanijis, ka te pilnas trenažieru zāles uz visiem stūriem, un labāk būt atkarīkam no dažādām elektroierīcem un prast tās izmantot nevis nopērkot telefonu nesaprast, kas ko dara, ak jā pareizi arī telefonus jūs pērkat pilsētā, un kā ar tavu datoru, pats sameistaroji, vai kā....ak jā pareizinopirki pilsētā, un tādēļ piever savu rijamo pāksti un beidz pārmest cilvēkiem par to, ka viņi tev izdara milzīgus pakalpojumus un dara darbu, lai tev būtu normāla dzīve, un tu nesēdētu būdiņā ar galdu, krēslu un gūltu, bet, lai tev būtu normāla ēka, kurā ir visādas elektorierīces utt!

6 4 atbildēt
Jim avatarsJim

Ieliku mīnusu, jo ... nav krievu? Tas būtu tas pats, kas teikt, ka nav ķīniešu, pakistāniešu,igauņu utt.

Kas tas ir par nacismu? Pat esmu latvietis, saprotu cilvēku naidu pret atsevišķiem krievu tautības indivīdiem,bet visi cilvēki nav tādi! Pats latvietis nav labāks!

1 0 atbildēt

man vienkārši aptīk, ka lielākā daļa Rīdzinieku iedomājas, ka laukos katrs mājās tur lopus, kuri klaiņo uz rinķī un visu piedirš, vai kā savādāk pieķēza, ka laukos viss smird. piedodiet, bet ja vairāk par govju fermu laukos nevarat saskatīt, man jūs žēl. Lopi laukos neklīst savā vaļā, tie ikdienu pavada slēgtā teritorijā, sūdus krāmē turpat, tajā pašā pļavā aiz žoga, kas nevienam lauciniek dzīvot nemaitā un pēc sūdiem smirdēt neliek. 

2 1 atbildēt

emotion Labs joku raksts! Liki pasmieties! 

1 0 atbildēt

EHe sanāk ka būt par pilsētnieku ir tas pat, kas būt slimnīcā pieslēgtam pie sistēmas.

1 0 atbildēt

nekad nestrīdies ar idiotu - tu nolaidīsies līdz viņa līmenim, un viņš sakaus tevi ar pieredzi

tas ir vienīgais, ko es varu pateikt par šo "rakstu"

1 0 atbildēt

"Bravo" autoram - vēl lielākas jēlības un stulbumu es sen nebiju lasījis. Autoram silti iesaku atgriezties skolā un pabeigt vismaz 7 klases.

2 2 atbildēt

Nu un pie ta 2. ''fakta'' varetu pielikt, ka lauku laudis draz aitas vairak ka cilvekus. O kas par cilvecibu!

3 4 atbildēt

Laukos no tavas sausās atejas, caur gruntsūdeņiem visas čuras ar papildus ekstrām nonāk atpakaļ tavā akā, bez lielas attīrīšanas... Tas tā, starp citu.. Vispār nesen LV tika veikts pētījums šajā sakarā, un pētnieki arī apstiprināja, ka LV parastajās akās ir samērā netīrs ūdens, daudz visādu baktēriju, mikrobu, zarnu nūjiņas utml, kas tur nonāk tieši no atejas . Vēl labāk, ja netālu no akas ir suņu būda, kas turpat mīž. Nīksti tālāk savos laukos. -

2 4 atbildēt

True un es esmu pilsētnieks. 

0 3 atbildēt