local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu jaunatnes problēmas56

778 1

Atceroties internetu 7 - 8 gadus atpakaļ, nebiju ievērojusi, ka internetā bija tādas problēmas kā tagad... Vismaz es nebiju ievērojusi, jo pārsvarā internetu izmantoju tikai, lai nosūtītu e-pastā ziņas draugiem un radiem. Bet tagad pilns internets ar šiem sīkajiem, un protams lielākā uzmanība arī veltīta viņiem.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
778 1 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 56

0/2000
+ tev! Un to sauc par pokemonu valodu! Nav gramatikas... Chaaf esteff tjikko plusjinj ieliku mani kmentarishi ir debili jo esmu siikaish kurshhs nemaaaak raxtiit!
0 0 atbildēt
Hmm... Ja jau viss šis ir tik stulbi, tad kāda jēga tam piesaistīt tādu uzmanību, lai viņi dara ko grib. Piemēram, man ir pilnībā vienalga, ko šie bērni dara, un nejau visi ir metami vienā maisā..
0 0 atbildēt
Patiesībā, man ir vienalga ko šie dara. Protams, stulbi, bet tas neliek man pievērst viņu stulbumam savu uzmanību emotion
0 0 atbildēt
Man nelikās ka ir tik traki ko tie cilvēki savos pusaudžu gados domā rakstot un darot tādas lietas ?!?
0 0 atbildēt
Tgd sikie vsp pratu pazaudejusi. 13 -15 gadigas logo tu nezini ko esmu sava dzive pardziivojusi da labi pildi savus nolapitos majas darbus un pelni atzimes labas tas ar viss!!!
0 0 atbildēt

Transvestīti jau iet uz to pusi, kas ir slimi un tādiem vieta cietumā/izlolātorā/psihenē.

0 0 atbildēt

 Tā nu ir dabas lieta un tur neko mainīt nevar. Tāds ir ķermenis, bet ķermenis nekādā gadījumā nedrīkst ietekmēt cilvēka tiesības.   

0 0 atbildēt

Akdievs emotion

0 0 atbildēt

Par lielo krushu effektu-

0 1 atbildēt

un te pat spokos var redzeet sekas funface tv

2 4 atbildēt
Kā tu zini visi šito, ja tev tas viss tik ļoti besī?
0 2 atbildēt