local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu jaunatnes problēmas56

778 1

Atceroties internetu 7 - 8 gadus atpakaļ, nebiju ievērojusi, ka internetā bija tādas problēmas kā tagad... Vismaz es nebiju ievērojusi, jo pārsvarā internetu izmantoju tikai, lai nosūtītu e-pastā ziņas draugiem un radiem. Bet tagad pilns internets ar šiem sīkajiem, un protams lielākā uzmanība arī veltīta viņiem.

778 1 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000

Šo problēmu var viegli atrisināt - obligāta armija, kur māca discplīnu un kārtību.

Strādāt smago darbu, kur viņi čīkst, bet likt vēl vairāk, tad prāts sāks savādāk skatīt uz pasauli.

Un aizmirsu - ja vecāki nav iemacījuši daudz ko, tā arī ir viņu vaina.

41 5 atbildēt

Jāā, viņas jau vēl nesaprot, ka kādreiz šie teksti un bildes var pagriezties pret viņām.

Laikam jau vairāk vecākiem jāpieskata vairāk savas atvases, nu vismaz jāpaskatās, kādas bildes liek sociālajos tīklos.

14 0 atbildēt

Man ir 15, bet es neizmantoju ask,inta,twitt. Kaut ka pie dirsas tie webi emotion

14 0 atbildēt

katrai paaudzei ir jāizdzīvo sava sava dzīve ... un nav ko jaukties iekšā un šokēties, paši tiks galā ... atceries kāda Tu pati biji jaunībā ... emotion

13 4 atbildēt
Man ir 13 gadi, bet, manuprāt, šīs problēmas tiek attiecinātas uz pārāk daudziem bērniem, jauniešiem. Es eju normālā skolā, vismaz manā skolā šādas problēmas nav. Jā, tā ir taisnība, ka ir tādas meitenes, kuras lieto kosmētiku pārāk daudz, uzvedas stulbi (tēlo vecākas, kas izskatās visai muļķīgi), piemēram, šovasar gadījās satikt drausmīgas meitenes, kuras vēl bija jaunākas par mani (11-13 gadi), bet nu uzvedās, ģērbās diezgan nepiemēroti savam vecumam. Jā, tā gramatika ir problēma, tas gan, - skolā latviešu valodas stundās mācās kādi desmit cilvēki no trīsdesmit, pārējie sapņo un nemācās. Es pati necenšos izaugt, man drīz būs 14, bet necenšos uzvesties kā 18 gadus veca meitene. Visam ir savs laiks.
6 0 atbildēt

Nu traka ir mūsdienu jaunatne, bet ko padarīsi ja visi sociālie tīkli tos samaitā, katra cenšas būt populāra saskatās no citiem profiliem attēlus populārākos un attēlo. 

4 0 atbildēt
Raksta autoram paldies par rakstu.
4 0 atbildēt

dēļ tā stāstiņa uzrāva uz augšuemotion man ir 19gadi bet skatoties uz tagadējo jaunatni man tāda sajūta , ka man 70 , ka stāstu kā man liekas pareiziemotion

4 0 atbildēt

bet pa lielam atceroties manus tiinu gadus, tolaik nebija nets iipashi izplatiits, bet bija tada laba un mana, kur tapat siikie taa darija, ka sudzejaas par pameshanaam, meklejaas, jaajaas utt, protams tas nebija nekas tik atrs kaa tas notiek shodien, bet tomer... man bija vestulu  draugi un jaa bik savadak jau bija, bet princips tikai paatrinajaas ar interneta ieieshanu visu dzivees... tolaik mums nebija kameras kas pieejamas visiem un visur, tapec arii bildes bija retakas, bet tomer... es nebushu no tiem 30+ gadigajiem, kas telos svetos un teiks, ka gluzhi taa nebija manaa tinju vecumaa, viss bija tu tikai to esi iespejams jau aizmirsis...

4 0 atbildēt
Vot šis ir īstais raksts kuru vajadzētu izlasīt jebkuram jo man visi klases biedri internetā raksta tādas cūcības ka ja to redzētu viņu vecāki viņi nošautos un es viņiem sāku lai neliek tās visas perversās un stulbās bildes jo nevienam tās neinteresē A viņi pasaka ej d**** tas ir 21 gs. Es cenšos būt stilīgs...
3 0 atbildēt

Tas viss man liek sajusties vecam,kā pasaulei,jo kad biju šajā 10-15 gadu vecumā v»ēl muļķīkus skatījos ,auklēju mazo bratānu ,gāju uz treniņiem un nets likās kkas wow nevis 24/7 brīvā laika pavadīšana,jo īpaši veidojot "lielās mīlestības" , stāstot sēru stāstus par graizīšanos un pamešanām,nodiršot kādu par to,ka stāvoklī vai vēl nez ko..

2 0 atbildēt
Uz kurieni tā pasaule ripo?! (Retorisks jautājums)
2 0 atbildēt

Sapratu, ka ar savu bērnu varu lepoties. Žēl to sīko, kuri šeit redzami, un nedaudz dusmas uz viņu vecākiem. Kaut saka, ka nedrīkst nosodīt citus, neko nezinot par viņu dzīvi un apstākļiem...

Bet jūtos pateicīga visaiem augstajiem spēkiem, likteņiem, un reinkarnāciju lokiem, ka man tas viss ir tikai biedējošas bildes i-netā.

2 0 atbildēt

ask.fm/krika11

@krika11 jaunā aska mazgadīgā slavenība emotion

3 2 atbildēt

WTF?

1 0 atbildēt

Variet saukt mani par no laika atpalikušu, bet es joprojām nespēju saprast, kāda sasodīta velna pēc būtu jāblandās pa tiem instagramiem, tviteriem un vēl kādiem tur brīnumiem. Man liekas, ka tur lielākais vairums auditorijas apgrozās vecumā no kādiem 12-15 gadiem. Pēc šī raksta izspriedu, ka šajos soc.tīklos būtu jāievieš kaut kāds vecuma ierobežojums pie reģistrācijas, teiksim no kādiem 18. gadiem, no vecuma, kad cilvēks kaut mazliet sāk domāt ar galvu, nevis otru galu, tad arī varbūt prātīgāku cilvēku tur vairāk paliktu, un vairāk tiktu publicēts arī kaut kas sakarīgs, nevis teksti, ka dzīvē viss ir slikti, jāiet graizīties...

Pašam man ir 22, bet nevienā no šiem tīkliem neesmu reģistrējies, un arī negrasos to darīt, nav man laika tādām muļķībām. 

Par rakstu + emotion

1 0 atbildēt

 

Ir jābūt disciplīnai. 

Visa pasaule tagad dara ko grib un, kas ienāk prātā ..uzpļaujot visam un visiem. Cilvēkos pazūd cieņa un respekts. Tieši tāpēc nav jābrīnās par to, kas tagad notiek. Tā ir realitāte pārāk lielai brīvai vaļai. Pilnīga bezdarbība aiziet absolūtās muļķībās.

Skolās disciplīnas nav nekādas. Pagājuši tie laiki, kad bija obligāti jāapmeklē dažādas sporta nodarbības. 

Pasaule taču ir brīva..Tu vari darīt ko vēlies... būt, kas vēlies būt... esi brīvs. Skaisti izklausās, šķietami motivējoši vārdi, bet diemžēl nē. No pašas bērna kājas ir jāiemāca būt disciplinētam! Bet mūsdienu bērni tādi nav...mūs sagaida nopīpētu, vulgāru deģenerātu paaudze. 

1 0 atbildēt
Tgd sikie vsp pratu pazaudejusi. 13 -15 gadigas logo tu nezini ko esmu sava dzive pardziivojusi da labi pildi savus nolapitos majas darbus un pelni atzimes labas tas ar viss!!!
0 0 atbildēt

Transvestīti jau iet uz to pusi, kas ir slimi un tādiem vieta cietumā/izlolātorā/psihenē.

0 0 atbildēt