local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu feminisms ir zaudējis jēgu un pie visa vainīgas ir sievietes41

631 5

Mūsdienās feminisms māca sievietēm to, ka viņām sevi ir jāuzlūko kā upuris, bet visus vīriešus kā izvirtuļus un abižotājus.

Nē, šis nebūs vīrieša veidots raksts par to, ka sievietes ir stulbas un viņas nesaprot savu vietu, tomēr cenšas uzspiest visiem savu gribu ar savām it kā esošajām tiesībām uz vienlīdzīgu dzīvi.

Nepārprotiet mani, sievietes ir foršas - visas, bet tie tarakāni, kas sēž jūsu galvās, jo katru dienu jūs pavadāt savu brīvo laiku, lasot rakstus par feministēm, par to, cik dzīve ir netaisnīga pret sievietēm, viss ir slikti, vajag kaut ko darīt - tā ir totāla smadzeņu skalošana!

Sieviešu aizstāves liek par sevi zināt jau sen - sākot ar taisnības cīnītājām 15. gadsimtā un beidzot ar mūsdienās pašsludinātām feministēm, kuras, es atvainojos, ir tikpat neefektīvas kā internetā apgūtie homeopātu speciālista kursi. Jā, arī par homeopātu tu vari kļūt, ja vien velti tam 15 sekundes no savas dzīves un ievadi vārdu, uzvārdu norādītajā ailītē!

631 5 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

74.pasaules karš 😂😂😂😂😂

Par rakstu plusiks

1 0 atbildēt

trakākās feministes ir neglītas sievietes kuras ienīst vīriešus jo neviens vīrietis viņas negrib gan dēļ izskata, gan rakstura.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Par Orvelu +,  par apsurts -

.  

0 0 atbildēt
I avatarsI

Tāda jau tā cilvēku daba, pretīgi metas, bet nu.

0 0 atbildēt

Tā ir iekārtots, ka sievietes var darīt to, ko nevar darīt vīrieši, bet vīrieši nevar darīt to, ko sievietes var. Kaut kā neiebraucu  emotion Sievieši dara viskautko,veči nedara neko  emotion 

0 0 atbildēt

Rezumē  -  neaizsargātākā kategorija šobrīd ir heteroseksuāls eiropeīds ar vismaz (bet ne vairāk) kā divām kājām.

0 1 atbildēt

vispār labs raksts. Vēlos pielikt vienu lietu - Sievietes vienmēr ir bijušas pārākas par vīriešiem. emotion feministes grib to sabojāt, vai tas viss tikai balsu vervēšanai?

2 5 atbildēt