local-stats-pixel fb-conv-api

Morālā krople!86

3127 7

Šiki dzīvot nav aizliegts, tikai metodes kādā veidā tiek iegūta nauda, lai tā varētu dzīvot gan ir dažādas. Labi, ka ir labsirdīgi cilvēki kuri dažādos veidos ir gatavi palīdzēt, kad runa iet par slimu bērnu. Tikai par nelaimi, ir tādi morālie kropļi, kuriem nekas nav svēts un ir gatavi to izmantot sava labuma gūšanai.

3127 7 86 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 86

0/2000

Nesaprotu ar kādām tiesībām rakstu publicējušais bērnelis šo sievieti sauc par "morālu kropli". Sieviete atradusi veidu kā iegūt naudu savu vajadzību apmierināšanai. Jā, veids nav pārāk godīgs un likumīgs, bet citi nodarbojas ar daudz amorālākām lietām un tos neviens par "morāliem kropļiem" nesauc. Daudzu iemīļotā ASV valdība ik pa laikam cenšas uzsākt karus, lai tiktu pie materiāliem labumiem, šie kari atstāj neskaitāmas ģimenes bez bērniem, neskaitāmus bērnus padara par bāreņiem un kaudzēm cilvēku(bērnu to starpā) kļūst par invalīdiem. Šis bija tikai viens no, acīmredzami, kaudzes pieejamo piemēru, katram ar IQ virs 60 būtu jāspēj iedomāties vēl vismaz 10.

xprusaks ir daunis ar maza krāniņa kompleksiem, jo liek huiņu internetā un aprunā neaizsargātas, visticamāk gudrākas, sievietes. Manam apgalvojumam pamats ir tik pat liels kā autora apgalvojumam, vienkārši tas netiek vērsts pret random krievu krāpnieci, bet pajolu tepat.

1 2 atbildēt

manuprāt šādi izkrkrāpt naudu no cilvēkiem ir ļaunāk nekā nozagt no bankas, ja es būtu tiesnes ieliktu vairāk gadus nekā vidēji dod banku apzadzējiem..

0 1 atbildēt

cietuma uz mūžu!

0 1 atbildēt

haha normāla vecene labprāt ar tādu noscorotu sexiga :**

0 9 atbildēt

haha, malace. Atrada lētticīgos, ā, pareizi, "labestīgos" cilvēkus, aptina ap pirkstu viens divi, pāris asaru, un 500k rubļu kabatā. hahā.

katrs dzīvo kā māk, cits visu dzīvi kustina rokas un kājiņas, cits pakustina galviņu un cilvēki vienkārši "ziedo" naudu aiz "labestības". :D

žēl ka viņa uzrāvās, laikam nebija gana gudra ka fotogrāfējās un lika bildes netā. es būtu pazudis ar galiem, aizbraucis uz ukrainu un 10 gadus nodzīvotu tur ar to naudiņu, kuru saziedoja. :D

1 12 atbildēt
« 1  2  3  4 »