local-stats-pixel fb-conv-api

Melnā politika38

541 5

Tas ilgs vairākus gadus. Komunisti nedarbosies tautas interesēs. Daudz būs runu par brīvību un neatkarību. Tas būs tukšas muldēšanas laiks. Komunisti padarīs tautu pliku un nabagu. Paši viņi savāks lielas vērtības. Tās nebūs godīgā ceļā iegūtas vērtības. Tad – es nevaru pateikt, kā tas iznāks – bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto atpakaļ.…».

Šādi slavenais pareģis Eižens Finks (gaišreģis Latvijā (1885—1958), reizēm dēvēts par latviešu Nostradamu) raksturo laiku, kurā dzīvojam. Komunisti vēl joprojām valda Latvijā. Viņu mērķu īstenošanā, tautas apkrāpšanā, sākot jau no 1991.gada, ir iesaistīti faktiski visi politiskā spektrā atrodošos partiju kodoli. Sarkani un brūni, zaļi un oranži, auseklīšiem, Georga lentītēm rotāti komunisti turpina laupīt un putināt.


INTERESĒJIES PAR POLITIKU, SAVĀDĀK POLITIKA SĀKS INTERESĒTIES PAR TEVI !
Raksts domāts, lai cilvēki neaizmirst - kādi tautas kalpi vada mūsu valsti, jo tā runā, ka cilvēkiem ir īsa atmiņa.

Latvijas Republikas Satversmē: “2. Latvijas valsts suverēnā vara pieder Latvijas tautai.” Bet kā ir patiesībā? Vai tiešām vara Latvijā pieder Latvijas tautai? Vai mēs vispār jēdzam vadīt valsti ?

Viss politiķu un valsts ierēdņu teiktais melnajos rāmjos ir bijis ziņās, tv un pārējos mēdijos, šis teksts nav izdomāts, vai no zila gaisa izrauts, tas viss notiek katru dienu, pieceļoties no rīta un ienākot ziņu portālos, atkal un atkal, līdz pienāk jaunas vēlēšanas...

« 1  2  3  4 »
541 5 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Es nebalsošu. Visu laiku notiek tas pats uz riņķi. Nestrādā tautas interesēs, bet gan sava labuma dēļ. Un tā visu laiku un uz apli vik es sevi atceros. 

Meh. Nav jēgas balsot. 

Politika kā tāda mani neinteresē. 

0 3 atbildēt