local-stats-pixel fb-conv-api

Meitene dalās ar sirdi plosošu vēstuli no tēva, kurā viņš atsakās no viņas!45

512 4

Tev varbūt liekas, ka 2016. gadā ādas krāsai vairs nav nozīmes. Kāpēc vispār mūsdienās vēl eksistē tādas diskusijas?

Meitene no Kelleras, Teksasas štata nesen internetā augšupielādēja bildi ar vēstuli no sava tēva, kurā viņš ''skaistiem'' vārdiem atsakās no savas meitas, jo viņas draugs nebija ''balts''. Meitene dalījās ar bildi savā Twitter kontā ar piebildi: ''Skumji, ka ir 2016. gads un ādas krāsai vēl ir nozīme.''

Vēstule tēvs netikai nosoda meitas attiecības ar viņas draugu, bet arī nosauc par ''padauzu'', kura ''vairs nezin kas ir normāli un kas nav''.

''Stefānija,

Šis nav vienkārši, bet tu šo padarīji sarežģītu.

Gadiem ejot, tu esi pagriezusi muguru visam, ko mēs tev esam centušies iemācīt. Tu neesi nekam līdzīga meitai, kuru es biju iedomājies tu kādreiz būsi un mana sirds ir salauzta.

Tu mūs abus nicini. Tu mūs izmantoji tikai naudas dēļ, kamēr nerespektēji mūs nekādā veidā. Tu ģērbies kā padauza un tu čīksti katru reizi, kad mēs braucam uz baznīcu. Tev nav nekādas cieņas pret normām.

Jā, mums jau bija šāda diskusija - jau kādu laiku atpakaļ. Toreiz es cerēju, ka es ar laiku spēšu pieņemt tavas attiecības ar cilvēku, kas nav balts. Patiesībā es esmu tikai cilvēks un es pats izvēlos savas dzīves izvēles. Lai gan tas, ka divu rasu romantiskas attiecības nav rakstīts grēks bībelē, es zinu to, ka es nekad to nepieņemšu un nekad tev to nepiedošu. Es uzskatu, ka tavas attiecības ir pretīgas, vulgāras un nosodāmas. Nav nekā sliktāka par tādām attiecībām un esmu dziļi satriekts, ka mana meita tādās ir iestājusies.

Kļūdas var piedot, bet tu vairākkārt esi gribot un apzināti izvēlējusies pretīgu dzīvesstilu. Es to necietīšu. Vai nu tu pārtrauc savas attiecības ar 'Niku' vai arī rēķinies ar sekām. Tevi gaida trīs iztukšoti koferi. Ja tu izvēlies to melno pār saviem vecākiem, tad piepildi tos ar savām mantām un pamet manu māju. Izdzēs mani no sava telefona un nemēģini ar mani vairs kontaktēties savu atlikušo dzīvi. Nomaini savu uzvārdu cik ātri vien tas ir iespējams, jo es nevēlos lai mums būtu jebkādas saistības.

Tētis.''

Lūdzu, ieslēdziet savu pelēko orgānu un piedomājiet pirms rakstiet rasistiskus komentārus.

512 4 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000
Nesaprotu to tēvu. Labi, viņam nepatīk meitas izvēle, bet nejau viņam ar to puisi jādzīvo. Vecākiem vajadzētu atbalstīt bērnu, nevis nosodīd, lai arī kāda būtu viņu izvēle.
6 4 atbildēt

Tēvs pareizi darīja. Vecāki tam bērnam ir veltījuši teju visu dzīvi, maksājuši milzu naudas par to parazītu, bet lūk kā tas (jā, TAS) atmaksā - pārojoties ar to fekāliju humanoīdu! Pilnīgi pretīgi. 

7 6 atbildēt

un vispār:  

Muļķe sirds, tai nekad nekur nav gala. Mīlu to jo tikai mana, mana ir šī muļķe sirds.
2 1 atbildēt

Nu, sanāk šādi, - 90% no Twitter ir racisti. Nu, arī viņas tēvs.

3 2 atbildēt

Piekrītu tēvam.

Nav vajadzīga rasu jaukšana!

0 0 atbildēt

Šī rindkopa lika man visu saprast "Tu mūs abus nicini. Tu mūs izmantoji tikai naudas dēļ, kamēr nerespektēji mūs nekādā veidā. Tu ģērbies kā padauza un tu čīksti katru reizi, kad mēs braucam uz baznīcu. Tev nav nekādas cieņas pret normām." Niga tikai tur lai skuķi izvalētu, nekāda mīlestība tur nav. Skuķis jauns un naivs. Vecākiem pilnībā piekrītu.

0 0 atbildēt
Saproties ,puisis vai meitene ,kā tu saki mīl viens otru,a nedod Dievs viņš tevi pamet ,ko tad tu darīsi ,jo ne vienmēr jaiemaina otra puse pret vecākiem,tev viņiem ir jābut pateicīgiem,protams dažiem viņu viedokļiem nav jaklausa ,bet viņi ir ilgāk nodzīvojuši un viņi redz no malas un vēlas tikai to labāko
0 0 atbildēt
Tēvu ieradumi gan labie, gan sliktie pārvēršas par bērnu netikumiem.
0 0 atbildēt

Muļķības

0 1 atbildēt

kā var tādam sūda rakstam būt tik daudz komentu? emotion kalens tik kko iepirž un visi piedurās emotion haha

0 3 atbildēt

Nevienam no jums nav taisnības. Baltie un melnie sūkā. Ja par pasauli valdītu aziāti, tad zinātne būtu attīstījusies milzīgiem soļiem un mēs jau sen pētītu kosmosu milzīgos robotos.

1 4 atbildēt