local-stats-pixel fb-conv-api

Marihuāna ir narkotika! Pārdomas atbalstītājiem...188

Marihuāna ir narkotika. Tā var izraisīt atkarību daudzos cilvēkos. Tā neizārstēs visas pasaules slimības un problēmas. Mūsu oponenti nav muļķi, kas neko nejēdz no dzīves. Šajā rakstā - nelielas pārdomas par veidu, kā cilvēki strīdas par atbalstu marihuānas legalizācijai un ieteikumi šī veida uzlabošanai. Svarīga lasāmviela marihuānas likumu reformu (un jebkuru jaunu ideju) atbalstītājiem! Mēs visi vēlamies pozitīvas izmaiņas mūsu valstī, bet mūsu uzskati par to panākšanu atšķiras. Lasi tālāk...

299 34 188 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 188

0/2000
Es uzskatu, ka tā ir katra paša izvēle. Nav jau tik grūti viņu dabūt un , ja baigi 'nemētājas' nepatikšanās grūti tikt. Bet ja kāds iet pret marihuānu kamēr pašiem patīk iedzert piektdienās , tādiem nav nekādas teikšanas. Alkoholam ir daudz vairāk negatīvu effektubkā marihuānai.
0 0 atbildēt

Ljautinji galiigi saspiedushi galvas. Latvijas statistika ir apmeeram shaada. 50% nozeigumu tiek izdariiti vai izraisiit alkohola reibumaa. 25000 Alkoholikju videeji gadaa tiek regjistreeti. Pamatiigs biznesiish abaas pusees. Paskataas gudrie cik maksaa Straupee viziite utt. Galvenais ir kjeerkt un muldeet. Jebkura diskusija par sho teemu ir, aarstu darbs VS meli un aizspriedumi. Un visam pa virsu trumpis ir tieshi likumdoshana. Angliski saka Prohibitionist Policies. Kas notika USA 30. gados? Kad aizliedza Alkoholu. Kriminaalaa autoritaate Al Capone gandriiz paarnjeema visu valsti. Aizliegt noziimee atdot vadiivas grozhus krininaalajam kontingentam. Tie visi tupenji kas mauro, bet beerni tak lietos, rekur diileris uz ielas bla bla bla. Legalizeeshanas gadiijumaa diileris vairs nebuus uz ielas un visi gribeetaaji ies uz aptieku vai liidziigi kaa alko bodi un vajadziiga pase un 18 gadi utt. Tik daudz murgojumu kaa zem shii raksta, izteikti reti ir gadiijies redzeet. Tosikj - ja veelaties lai juusu beernam pastaav risks tikt ierautam narkotikaas, tad luudzu kriminalizeejiet. Ja veelaties naakotni ar minimaalu noziedziibas un atkariibas liimeni. Legalizeejiet. Tik elementaari

0 0 atbildēt

Cik  zinu, no visas pieredzes,  zāli mēs vilkām  kopā ar   tabaku, un parasrti tas bija par mazu....    dabūjām amfiku kaut kur un šnaucām un uzpīpējām pa virsu!!        Alkohols  nebija, jo alko  nosita  fīlingu!!!   Tikai zaļais  un pulveris!!!!      un divi kāši uz četriem  atver pauri vaļā kā maz neliekas, ja   pīpē 2 nedēļas no vietas!!    

1 2 atbildēt

vōoo ka tikko baigo dūmu savilkos!!!   tā atvērās vaļā prāts!!

0 1 atbildēt

Piemēram  šitā tā kas indijā pazudusi tā tur  .....marihuiņu lietoja  jau sen, un māsa arī bez valitatīva vilciena  nedzīvo jau  10 gafds     Tētis neko nepublicē  ka meita pazudus.......

0 1 atbildēt
Legalizēt marihuānu un padārdzināt cigaretes emotion
3 4 atbildēt
Jā kādam kaut kas ir ljoti svarīgi, kā piemēram marihuānas legalizācija kāpēc man balsot pret? Es saskatu tikai un vienīgi budžeta ienjēmumus no kaut kā, kas tik un tā “ir tur ārā” vai man tas patīk vai nepatīk! Un tagad man pa ielu ejot kāds iepūtīs dūmus sejā un Es zaudēšu tiesības uz 2 gadi vadīt auto, jo redz man asinīs ir THC “pēdas” 0.000000000000001% līmenī?
0 1 atbildēt
MARIHUANA IR AUGLIS KAS PADARA CILVEKU PA DARZENI JA NEMAK TO PAREIZI LIETOT
0 2 atbildēt
Vismaz varētu būt atklāts pats pret sevi. Ja marihuāna(NARKOTIKA) tiks legalizēta, pasauli pēkšņi mainīsies un izārstēs visus vēža slimniekus, neskatoties ka stāsti par to cik viņa ir iedarbīga ir visai apšaubāmi? bet ne par to ir stāsts... mēs taču visi zinam ka jūs vienkārši vēlaties uztīt zaļo un pasēdēt kaut kur parkā izbaudot "sajūtas", nejau vēža arstniecībai vai stresa noņemšanai jums marihuāna vajadzīga.   
0 2 atbildēt

komentāros ļoti labi var atšķirt marihuānas atbalstītājus un pretiniekus - vieniem ir pieredze ar vielas negatīvo ietekmi uz cilvēka veselību, ir iepazinošies ar pētījumiem un statistiku, saprot, ka lai gan ir neliels pozitīvais , bet  negatīvā ir vairāk, ir ar atvērtu prātu, ne tik cenšās akli aizstāvēt savu argumentu, jo saprot, ka ir jāpieņem pareizais lēmums lai mūsu bērni nākotnē nenopīpētu smadzenes un nepaliktu par manipulējamām aitām.

un ir otri, kuri raksta jēlus uzdirsienus, necenšās uzzināt neko jaunu, faktus ņem no pakaļas izvilktiem pētnieku pētījumiem (dirsas), nav ar atvērtu prātu jo visu laiku sapīpējušies narkatuun uzvedās, itkā viņiem kāds maksātu, lai vairotu nezināšanu un propogandētu narkomāniju.

1 3 atbildēt

bet es gribu zoofiliju legalizet!

0 3 atbildēt
« 1  2  3 »