local-stats-pixel fb-conv-api

M@UKA vai MEITENE? Kura labāka?71

Uzgāju internetā vienu interesantu stāstu, kur kāds čalis izsaka savas domas par prostitūtām un meitenēm.


Es jūtos apjucis, jo man sāk likties, ka man vairāk sāk patikt staigāt pie prostitūtām nekā saistīties attiecībās ar parastām sievietēm. Esmu bijis tikai pie trijām.

Man ir tikai 24 gadi un visas prostitūtas ņemu tikai tādas 20-23, lai mazāks noskrējiens. Kad pirmo paņēmu biju pārsteigts par to cik laipni viņas izturas pret saviem klientiem, izsaka komplimentus par manu sportisko ķermeni, jo es trenējos 4 reizes nedēļā trenažieru zālē.Es jutos pozitīvisma pilns un aizgāju apmierināts ar smaidu un labu garastāvokli!

Iepriekšējās draudzenes pārsvarā visu laiku visā saskatīja tikai negatīvo un vienmēr attiecībās sāka ar mani manipulēt un visu laiku kaut ko čīkstēt. Man liekas, ka prostitūtas pie kurām biju ir daudz dzīvespriecīgākas un ar viņām var arī normāli pasmieties un parunāt.

Turklāt tas pat ir izdevīgāk. Nav jātērē kaudze naudas randiņiem, turklāt tu vēl nezini kurā brīdī dabūsi seksu. Bet es esmu vecis, es gribu seksu 24/7 un jau pirmajā randiņā, bet nē man tur jāgorās un jātēlo, jābūt pieklājīgam un jācenšas visādi izpatikt. Ar prostitūtām viss ir tik vienkārši atnāc nolaid stresu, pasmejies, papļāpā, mašīnā iekšā un prom lieta darīta.

Kas attiecās uz slimībām, bučot es viņas nebučoju, un protams prezervatīvs. Ņemot vērā to cik daudz džeku tagad ir 20 gadīgām, ka viņām iet pa 10-20 džeku jau, un es pat zinu vienu meiteni kura zina, ka čalis ir bijis pie prostitūtām, bet tāpat ar viņu tusē, tikai tāpēc ka viņš ir turīgs, un citiem sakot atrunu - Cilvēki jau mainās! Gan jau būs labi utt.

Tā kā, ja ņem tādas mazliet dārgākas augstākas klases, tad nekāda atšķirība iet uz randiņiem vai pie prostitūtām. Es pat sāku domāt ,ka prostitūtas ir foršākas, jo viņas vismaz neslēpj, ko no vīrieša vēlās.

504 15 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Suņu murgi. Galvenais kā vieglāk un ērtāk atvieglot dzīvi, bet ja kaut kas pašam jādara lietas labā.. tad nēe nēe.. Gribētu izteikties rupji, bet mūsdienās ne tikai sievietes ļauj visiem aizbāzt savus caurumus, bet arī džeki labprāt aizbāž visām caurumus. Kāda atšķirība? nekāda abi dzimumi kā ielenes ir palikuši.

P.s. Un kāda atšķirība vai tu pārdodies par īstu naudu vai kokteiļiem kādā klubā. emotion

4 0 atbildēt

Nu katram savs.Kādas katram vajadzības ir prioritāte.Kādu interesē sekss, citu attiecības, vēl kādu nauda.Bet nu ar meitenēm ir kā ir - daļa pašas nezina ko grib un kā grib un kad grib. emotion

3 0 atbildēt
Piezīme autoram, *****a un prostitūta nav viens un tas pats.
3 0 atbildēt
Vēl kāds pamanīja, ka bildē redzami vecie labit latiņi? emotion   Bet par tēmu, ar m@ukām ir pārāk vienkārši, un ar laiku apniks, sagribēsies romantiku un tml. emotion
3 0 atbildēt

Letak ir ar roku , neka ar prostitutam  emotion

3 0 atbildēt

*****as ir samera tums laucins, it ipasi Latvija... Atliek tikai 1x izmēģināt, lai saprastu, ka tas ir pilnigs debilisms.

2 0 atbildēt

Kur tā meitene MUKA?

3 1 atbildēt

vislabākā ir meitene kura prot but *****a emotion

2 0 atbildēt

Ja nemāk/nevēlas veidot attiecības, tad, protams, der arī šis variants.

Un skaisti, kad vīrieši apsaukā sievietes par mantrausīgām, naudaskārām palaistuvēm, bet paši čīkst, ka ar draudzenēm jāizliekas, lai dabūtu seksu. Tāds tādu atrod, draugi mīļie! emotion

2 0 atbildēt

Bet- kad sāksies domas par ģimeni...?

2 0 atbildēt

No vienas puses ir taisniba, bet mani shokeja tavs pedejasi teikums. Es neticu ka prostitutas grib drazties tikai tapec ka tu to velies.. bet gan lai nopelnitu iztikai un viss. Vinjam jau ir tik liels nobraukums  ( varu saderet , vairak neka vidussmera cilvekam) , ka diezvai jut vai iebaz analaja vai vagina seksa, vai 2 , 3, 4 kraninjus. caurums jau ir izstaipits ka vairs nav kur. Ganjau vecjiem ari nav tik patikami ka ar savu draudeni( sievu , meiteni ).., tomer vagina nav autobanis

2 1 atbildēt

hmm te domās dalās! bet.......var piekristm šim čalim! 

3 2 atbildēt
Murgs.
0 0 atbildēt

Nu laikam visa vaina ir pašā cilvēkā.

0 0 atbildēt

Raksts apraavaas - bet saakaas tik daudzsoloshi...

0 0 atbildēt

Par seksu nemaksā tikai skopie!!!

0 0 atbildēt

 

Labais.Ko nozime ,, virietis starp citu,,..?

0 0 atbildēt

Mana pasaule ir mainījusies.. emotion

0 0 atbildēt

*****a labak

0 0 atbildēt

mhm es piekritu autoram, letak ir prostitutas, emsu atmetis normalam meitenem ar roku, tapat tukshi shavieni vejaa, izgrusta nauda un beigaas beshaa paliec, a tur tu zini cik maksaa un ko dabusi...

1 2 atbildēt
« 1  2  3 »