local-stats-pixel fb-conv-api

Liktenīgais pāra izbrauciens!44

1192 15

Stāsts par kādu puisi Toniju kurš atgriežoties no dienesta nolēma ar savu draudzeni, modeli izbraukt ar savu jauno mašīnu, bet viss beidzās diemžēl traģiski... emotion

1192 15 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Viņa nav modele emotion . Neņemiet ļaunā nesaku, ka neglīta lai gan nekā diža tur nav. Modelēm nav tik liels bodyfat procents, plus viņa ir īsa.

2 5 atbildēt

izrādiet cieņu vai neizrādiet necieņu - tak pie dirsas. Tas ir tikai priekš jums pašiem. Viņiem neviens cieņu patiesi neizrāda, un kas bijis - bijis. Jūsu cieņa ne modelītei darbiņu iedos, ne karēvi no kapa uzcels. Kam gan cienīt - sūdi notiek, katru dienu kāds mirst, un ne pat tik trakos veidos. Kāpēc cieņu neizrāda tiem, kuriem sīrijā ar husvarnu nogriež galvu? Kāpēc cilvēks, kurš pašeksplodējas krievijas dzelzceļa stacijā, nav pelnījis jūsu cieņu? Ar ko viņš ir sliktāks par šo karēvi? Ar to, ka nogalināja vēl 15 cilvēku? So what, ja cieņu visiem, tad visiem, arī pašnāvniekiem.

Jūs esat hipokrātiski egoisti. Cienītāji lielie, bļets, atveriet terminu vārdnīcu un noskaidrojiet, kas vispār ir " cieņa "! dirsēju bars.

RIP

3 7 atbildēt

Tas, ko es biju tur domājis ir - viņa izskatās pēc cacainas *****s, kurai rūp tikai viņa pati un slimnīcā viņa var teikt da jebko.

0 4 atbildēt
Un mūs spokus LV tas baigi uztrauc
4 9 atbildēt

emotion

0 6 atbildēt

Un pa smuko vēl pasmaida bildītēs "Cik skaisti"

0 6 atbildēt

emotion emotion emotion

0 8 atbildēt

emotion emotion

0 8 atbildēt

Pēc pēdējām 2 bildēm tiešām izskatās, ka viņā labprāt būtu pati gājusi bojā puiša vietā. emotion

3 18 atbildēt

Ofigenna cik tālu aizgājistagad ,mēs spokos lasīsim lielbritānijas ceļu satiksmes negadijumu hroniku - Congratulations,you are complete Reatard.

11 27 atbildēt