local-stats-pixel fb-conv-api

Lietas, ko nevaru ciest spokos.181

Bet nu tā tas ir !

3360 82 181 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 181

0/2000

Naisīgi ar šo rakstu esi nopelnījis gandrīz tik pat daudz +, cik ar visiem iepriekšejiem (2100 - 2450 )

0 0 atbildēt

Nenormāli piekrītu var 2.

Man vairāk žēl tos cilvēkus, kas uztaisījuši normālas, foršas galerijas ar dažādiem komiksiem/bildēm vai whatever, dabūnot kādus nieka 150 cepumus, kamēr kāds ķēms nosper 1 bildi, uztaisa rakstu ar to 1 bildi(max vēl 1 pieliek) un tad nopelna 1500289529148129058129085 cepumus.

0 0 atbildēt

Tev nebesī ''Marijazakis''?

0 0 atbildēt

+ raksti par to kas nepatīk spokos un dabūs dahu** + :D sorry bet tā ir 

0 0 atbildēt

Šausmīga kaitina tie, kuri nemāk normāli iztulkot tekstu un pat nepārlasa vai normāls teikums veidojās. Grūti tekstu saprast. Tāpat ir ar tiem, kas latviešu valodas stundas nav nekad mūžā apmeklējuši.

0 0 atbildēt

Vél man spokos nepatīk, ka te ir pilns ar kretīniem kas taisa rakstus par to ko vēlas savādāku spokos, kaut vai pats apzinās, ka tas raksts neko nemainīs. Te topos te pilns ar jums! Jūs paši zinat ka tas pilnīgi neko nemainīs pokemoni būs pokemoni, troļļi būs troļļi, un kretīni būs kretīni. Jums ir jāsaprot tas ka te spokos jūs neko nemainīsiet, jo te ir pārsvarā 10-14 gadu vecuma pārstāvji, kas te liek visādas bezjēdzīgas stulbības, un viņi varbūt ieliks šim rakstam + bet reāli viņi tikuntā liks to ko gribēs, tādi kas sūdzas visu laiku ir kaitinošāki par citiem. Labāk lai visi spoki.lv būtu pilni ar troļļiem nekā tādiem kas visu laiku sūdzās, jo jēgas nekādas un manuprāt daudziem šiem autoriem vispār nospļauties par spokiem viņiem galvenais ir cepumi, un tā kā šī ir aktuāla tēma, daudzi redz šo kā cepumu kalnu kuru var viegli iegūt. 

0 0 atbildēt

tpt daudzi arī raxta šādus raxtus, kas kuram besī

0 0 atbildēt

9. šī raksta punkts (no manas puses).

Aizvien vairāk un vairāk cilvēki taisa šāda tipa rakstus. Apnicīgi. Kāpēc visi raksta par to, kas viņiem kaitina vai nepatīk? Cik man zināms, es Spokos.lv neesmu redzējusi kaut vienu rakstu par to, kas, piemēram, kādam patiktu. Jā, tiek pieminēts, ka Spoki.lv ir laba mājaslapa, citēšu no šī raksta - "Bet tā visā visumā spoki.lv ir mana pati iecienītākā majslapa no visām ko zinu, "

Bet neviens nav iztirzājis šo tematu pienācīgi. 

Nu, redz, ļautiņi, bezmaksas ideja rakstam! Sarakstiet visas lietas, kas jums patīk Spokos.lv, un, volā, raksts gatavs! :D

0 0 atbildēt

Jā gan, tā tas ir...!

0 0 atbildēt

Man besī ka mans brālis ielika rakstu par to kā uzpūst kkādu sūdu no diska...vai maniem vārdiem-kā neatgriezeniski sabojāt disku- un dažu stundu laikā dabūja 300+ bet mani raksti pa 2 mēnešiem spēj saņemt tikai pāris 10us +...es arī gribu 300 +  ;D

0 0 atbildēt

Spoki ir viensp ierā'dijums, ka ne kkas no augšas veido konkrētas sabiedrības vērtības, bet tā pati tās veido. Visi šitie wtf un plikdupšu raksti ir tpc, ka cilvēkiem tos vajaga un tur neko nevar mainīt.

0 0 atbildēt
lūdzu emotion
0 0 atbildēt

ES NEVARU ŠITO CIEST :@

1 2 atbildēt

Lūdzu :D 8. punkts par pateikšanos, laikam bija domāts man un par maniem labajiem rakstiem! :) Cenšos :D Būs varbūt vēl :)

0 1 atbildēt

Besii saadi raksti!

2 4 atbildēt

+-nelieciet mīnusus-neesiet bargi...(besii)emotion

0 2 atbildēt

Ja jūti savus mīnusus, tad še ķer vienu.

2 7 atbildēt
X avatarsX

Sitie raksti paliek garlaicigi un bezjedzigi, nedela tadus 100 sarazo, vai tad neapnik?

2 8 atbildēt

jau besī ārā:Jūtu ka tulīt mīnusi ripos :D , bet nu tā tas ir !  Es tikai dēļ šitā teikuma ieliku mīnusu... Bet raksts iepatikās un izlaboju uz +... tagad vienērkad būs kautkas līdzīgs es likšu - emotion

3 10 atbildēt

Vispār spoki riebjas!!!!!!!!!!!!

1 8 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »