local-stats-pixel fb-conv-api

Lauki ir tukša bedre1125

529 2837

Izveidoju rakstu ar iemesliem, kāpēc lauki un laucinieki ir sliktāki par pilsētu un pilsētniekiem!

1. Laukos nekā nav ko darīt un tur ir garlaicīgi.

2. Lauki smird, ar visiem saviem dzīvniekiem, mājām, ceļiem, zemi - tas viss smird un iebraucot laukos tiešām pārņem panika un nepatīkamas sajūtas, jo lauki ir nolādēta vieta.

3. Laukos nav nekādu izklaižu, nekādas jautrības, nekādu pasākumu, pilnīgs tukšums un nekas nav tie lauki.

4. Lielākā daļa laucinieku ir degradēti, nenormāli, pretīgi cilvēki, kuri neko tālāk par savu lauku sūdu un kartupeļu vagām neredz un tā arī degradējas visu mūžu savos laukos un neko tur nedara un nomirst aiz sava naida un ļaunuma pret pilsētu un pilsētniekiem.

5. Visi normālie cilvēki no laukiem, kurus var nosaukt par cilvēkiem, dzīvo pilsētās, ciena pilsētu un jūtas kā mājās un nav nekādas vēlmes atgriezties laukos, jo tur nekā nav un tur nav ko darīt.

6. Laukos notiek lielākā noziedzība, bērnu laupīšana, izvarošana, jo viss tas lauku ''miers'' ir ļoti vilinošs visiem noziedziniekiem un tur ir ļoti viegli noķert upuri, jo cilvēku maz, aculiecinieku nav un cilvēki ir stulbi un naivi.

7. Laucinieki ir pilsētas un pilsētnieku vergi, kājslauķi, lupatas, kuri nav nekā vērti un pilsētnieki tikai jums var uzspļaut virsū no augšas, no pilsētas, no vērtības.

8. Es esmu pilsētniece, es esmu vērtība, jūs visi laucinieki esat mani kalpi.

9. Lauki mirst nabadzībā, bezdarbā, jo tur izglītības iestādes slēdz ciet, sabiedriskā transporta reisus samazina kuri tā jau ir maz, darba nav, drošības nav, viss nolaists, netīrs, aizaudzis, viss slēgts, neviens neko nedara, jo darba vairāk nav, zemes aizaug, viss ir drūms un nepatīkams un tā vien gribas kaut ātrāk iebrauktu ziedošajā pilsētā un izklaidētos un priecātos, bet laukos tādu iespēju nav.

10. Latvijā pilsētas ir tikai Rīga, Jūrmala, Daugavpils. Pārējais ir ciemati, pagasti, lauki, kas mirst nabadzībā, jo galvenā Latvijas sirds ir Rīga un viss pārējais ir artērijas kuras piegādā Rīgai un Rīdziniekiem asinis - darbaspēku, jo laucinieki ir naivi cilvēki, dzimuši vergi, kuri gatavi kalpot.

11. Pilsētnieki, būsim kopā, es jūs mīlu. Atcerieties, ka lauciniekiem skauž pilsētnieki un pilsēta, jo viņiem ir liels naids pret mums tāpēc, ka nekur tālāk dzīvē nespēj tikt, tas ka ir dzimuši laukos, laucinieki, vietā kura ir bedre, neviens nezina un vienmēr būs laucinieks.

12. Laukos ir negatīva un slikta aura un laukos dzimst 80 % slimu cilvēku, ar atpalicību, garīgām slimībām. Tikai 20 % dzimst šādu pilsētā. Ko tas nozīmē? Saindēta aura, slikta enerģija, nekas vairāk. Un kā var kaut kas tik stulbs patikt?

13. Pilsētā ir viss tuvumā, viss tepat, pilsētā ir viss un darīt var visu, jo viss ir pieejams. Kas laukos? Tukšums, garlaicība, nomāktība. Laucinieki dodas uz pilsētu strādāt, jo laukos darba nav. Paliek veci cilvēki pārsvarā, jo jaunajiem kuri ir normāli tur darīt tiešām nav ko un dodas labākas dzīves meklējumos. Laukos var tikai nodzerties.

14. Domājat, pirms salīdziniet kaut ko, jo Rīgā ir 750.000 un vairāk cilvēku un cik jūsu miestos? Rīga ir tīra pilsēta, tīrāka par jūsu laukiem, tikai vajag iziet iziet ārpus Centrālās tualetes robežām. Rīgā ir meži, pļavas, svaigs gaiss. Viss ir.

Un tad padomājiet, vai tiešām ir vērts slavēt sūdu? Tu lauciniek, ja tu esi pret pilsētu kas tevi uztur, esi pret pilsētas dzīvi, pilsētniekiem, tad tu esi sūds bez nākotnes kurš sapūs savos laukos neko dzīvē neredzējis, kā tikai sēdēt zirga mēslos.

Dzīvē viss mainās un protams, ka laukos jau labāk nekas nebūs, jo tur nav ko darīt. Viss notiek tagad Rīgā, Jūrmalā, Daugavpilī un to robežās. Tālāk viss lielā ātrumā izmirst, jo bedre paliek aizvien lielāka un tie ir jūsu slavētie lauki un jūsu tukšā galva.

/marijazakis/

529 2837 1125 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1125

0/2000

Un šitāda muļķe mācās RSU? :D Kā tad...  Tu esi pilnīga stūlbene, aprobežota un no dzīves maz ko saproti!!!!!

9 0 atbildēt
Akdievs ! Tavs IQ līmenis ir zemāks nekā ārā tagad gaisa temperatūra! Tu suņu sieviešu kārtas pārstāve! Es personiski nāku no laukiem. Njā vasarā ir daudz darba, bet neesmu tāda kā tu, kas taisa selfijus tualetē un saka:" vai es izskatos skaista liekot kluci!" Un ja tu domā ka laucinieki ir stulbi, tad tu rūgti maldies! Ja tu domā ka mēs neredzam tālāk par kartupeļu vagām, tad tu neredzi tālāk par sava telefona ekrānu? Tev smadzenēs ir radies īssavienojums! Tu sieviet kas klusē, ja tu nezini kas laukos notiek! Laukos ir forši, jo tur ir kluss, un vasaras vakaros iet uz pļavu ar savu puisi, tas ir skaisti, nevis pilsētā visi lūr ko jūs tur darāt! Es nenoniecinu pilsētniekus, bet tikai tevi tu sīkā šmara! (atvainojos par rupjo vārdu) ceru ka tu paliksi gudrāka un tavs IQ līmenis paaugsies vismaz līdz nullei! emotion
9 0 atbildēt

14. ...Rīga ir tīra pilsēta, tīrāka par jūsu laukiem, tikai vajag iziet iziet ārpus Centrālās tualetes robežām. Rīgā ir meži, pļavas, svaigs gaiss. Viss ir. Nokritu no krēsla šo izlasot. Parādi, kur Rīgā ir svaigs gaiss, kārtīgi meži un pļavas. Un es lepojos, ka nedzīvoju Rīgā, Jūrmalā, vai Daugavpilī :D

9 0 atbildēt

Man liekas, ka visi tie smirdmēsli kurus sarakstīji, ir attiecināmi uz tevi pašu! (Īblis)

9 0 atbildēt

bišku aprobežota esi. Vismaz ar šādiem rakstiem vari sapelnīt sev daudzus profila skatījumus, un uzmanību pēc kuras drošvien esi izmisusi! emotion

9 0 atbildēt

Es te redzu tikai vienu garīgi atpalikušu cilvēku, kura vārds ir Marijazakis. Un cik atceros, te agrāk grozījās vēl viena persona ar tādu pašu neizprotamu naidu pret laukiem - Mazakuce.

Secinājums - tā pati persona.

9 0 atbildēt

Sūdīgi tev.Biš sakāpis galvā.Tevi ar tavu solārija iedegumu,lakotajiem&pieaudzētajiem nagiem vajadzētu izolēt no šīs pasaules.Tev kārtējais mīnuss.emotion

9 0 atbildēt

Es Tevi gribu satikt, lai salīdzinātu, kurš no mums būs inteliģentāks. ;) 

inb4 shitstorm. Nemaz nebiju domājis, ka kāds tik labi prot troļļot. :)

9 0 atbildēt

kucēm ir uzmanības trūkums

9 0 atbildēt

Eu, pilsētniece. Ar kādu automašīnu pārvietojas tavi vecāki?

9 0 atbildēt

Nebarojiet troļļus!

8 0 atbildēt

Pats dzīvoju pilsētā, taču lauki nav ne par kripatiņu sliktāki par pilsētu. Katrai vietai ir savu plusi un tajā pašā laikā mīnusi. Ja Tu domā, ka lauki ir bedre un tādiem nevajadzētu pastāvēt, veiksmi Tev pārtikt no lētiem, ar ķīmiju pārbāztiem produktiem no Polijas.

Lauki bija visa sākums, bez laukiem pilsētu nebūtu. Kādam taču ir jāapstrādā zeme un jāpabaro tādi nepateicīgi, aprobežoti un stūrgalvīgi radījumi kā Tu.

8 0 atbildēt

Vērtība TU noteikti neesi.

8 0 atbildēt

http://www.spoki.lv/divitis/dizains-reklama/Es-varu-sakopt-un-iztirit-tavu-istabu/384799 Rekur tu tak pierādīji ka esi laucinieku verdzene un gatava par 2Ls (!) strādāt par kalponi! :D

8 0 atbildēt

Teikšu īsi un konkrēti, lai tu nepārprastu - 

Smuka jau tu esi, bet nu debīla pēc velna...

P.S. ja kāds sāk ar komentāriem - Varat lasīt no 1-3 punktam, tad viņa, mauc uz apli vienu un to pašu, cik ļoti lauki ir tukši, un smirdīgi.

8 0 atbildēt

žēl meitenesemotion nav apveltīta ar smadzenēmemotion

8 0 atbildēt

Tev ir mazvērtības kompleks vai uzmnības trūkums,ka jāievieto tik debīls raksts?

8 0 atbildēt

Kaut tevi cūka klēti dirsā paņemtuemotion

8 0 atbildēt

P.S. Vai tad lielākā daļa atpūtas bāzes nav laukos?? :)

8 0 atbildēt

6. Laukos notiek lielākā noziedzība, bērnu laupīšana, izvarošana, jo viss tas lauku ''miers'' ir ļoti vilinošs visiem noziedziniekiem un tur ir ļoti viegli noķert upuri, jo cilvēku maz, aculiecinieku nav un cilvēki ir stulbi un naivi. Ew nu cmoon cik aptaureetam cilveekam vajag buut lai ko taadu uzraxtiitu :D ew nu cmoon tas jaw wairaak naw normaali autoram tik tieshaam ieteiktu peec iespeejas aatraak doties pie psihiatra peec paliidziibas :D

8 0 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »