local-stats-pixel fb-conv-api

Lauki ir tukša bedre1125

529 2837

Izveidoju rakstu ar iemesliem, kāpēc lauki un laucinieki ir sliktāki par pilsētu un pilsētniekiem!

1. Laukos nekā nav ko darīt un tur ir garlaicīgi.

2. Lauki smird, ar visiem saviem dzīvniekiem, mājām, ceļiem, zemi - tas viss smird un iebraucot laukos tiešām pārņem panika un nepatīkamas sajūtas, jo lauki ir nolādēta vieta.

3. Laukos nav nekādu izklaižu, nekādas jautrības, nekādu pasākumu, pilnīgs tukšums un nekas nav tie lauki.

4. Lielākā daļa laucinieku ir degradēti, nenormāli, pretīgi cilvēki, kuri neko tālāk par savu lauku sūdu un kartupeļu vagām neredz un tā arī degradējas visu mūžu savos laukos un neko tur nedara un nomirst aiz sava naida un ļaunuma pret pilsētu un pilsētniekiem.

5. Visi normālie cilvēki no laukiem, kurus var nosaukt par cilvēkiem, dzīvo pilsētās, ciena pilsētu un jūtas kā mājās un nav nekādas vēlmes atgriezties laukos, jo tur nekā nav un tur nav ko darīt.

6. Laukos notiek lielākā noziedzība, bērnu laupīšana, izvarošana, jo viss tas lauku ''miers'' ir ļoti vilinošs visiem noziedziniekiem un tur ir ļoti viegli noķert upuri, jo cilvēku maz, aculiecinieku nav un cilvēki ir stulbi un naivi.

7. Laucinieki ir pilsētas un pilsētnieku vergi, kājslauķi, lupatas, kuri nav nekā vērti un pilsētnieki tikai jums var uzspļaut virsū no augšas, no pilsētas, no vērtības.

8. Es esmu pilsētniece, es esmu vērtība, jūs visi laucinieki esat mani kalpi.

9. Lauki mirst nabadzībā, bezdarbā, jo tur izglītības iestādes slēdz ciet, sabiedriskā transporta reisus samazina kuri tā jau ir maz, darba nav, drošības nav, viss nolaists, netīrs, aizaudzis, viss slēgts, neviens neko nedara, jo darba vairāk nav, zemes aizaug, viss ir drūms un nepatīkams un tā vien gribas kaut ātrāk iebrauktu ziedošajā pilsētā un izklaidētos un priecātos, bet laukos tādu iespēju nav.

10. Latvijā pilsētas ir tikai Rīga, Jūrmala, Daugavpils. Pārējais ir ciemati, pagasti, lauki, kas mirst nabadzībā, jo galvenā Latvijas sirds ir Rīga un viss pārējais ir artērijas kuras piegādā Rīgai un Rīdziniekiem asinis - darbaspēku, jo laucinieki ir naivi cilvēki, dzimuši vergi, kuri gatavi kalpot.

11. Pilsētnieki, būsim kopā, es jūs mīlu. Atcerieties, ka lauciniekiem skauž pilsētnieki un pilsēta, jo viņiem ir liels naids pret mums tāpēc, ka nekur tālāk dzīvē nespēj tikt, tas ka ir dzimuši laukos, laucinieki, vietā kura ir bedre, neviens nezina un vienmēr būs laucinieks.

12. Laukos ir negatīva un slikta aura un laukos dzimst 80 % slimu cilvēku, ar atpalicību, garīgām slimībām. Tikai 20 % dzimst šādu pilsētā. Ko tas nozīmē? Saindēta aura, slikta enerģija, nekas vairāk. Un kā var kaut kas tik stulbs patikt?

13. Pilsētā ir viss tuvumā, viss tepat, pilsētā ir viss un darīt var visu, jo viss ir pieejams. Kas laukos? Tukšums, garlaicība, nomāktība. Laucinieki dodas uz pilsētu strādāt, jo laukos darba nav. Paliek veci cilvēki pārsvarā, jo jaunajiem kuri ir normāli tur darīt tiešām nav ko un dodas labākas dzīves meklējumos. Laukos var tikai nodzerties.

14. Domājat, pirms salīdziniet kaut ko, jo Rīgā ir 750.000 un vairāk cilvēku un cik jūsu miestos? Rīga ir tīra pilsēta, tīrāka par jūsu laukiem, tikai vajag iziet iziet ārpus Centrālās tualetes robežām. Rīgā ir meži, pļavas, svaigs gaiss. Viss ir.

Un tad padomājiet, vai tiešām ir vērts slavēt sūdu? Tu lauciniek, ja tu esi pret pilsētu kas tevi uztur, esi pret pilsētas dzīvi, pilsētniekiem, tad tu esi sūds bez nākotnes kurš sapūs savos laukos neko dzīvē neredzējis, kā tikai sēdēt zirga mēslos.

Dzīvē viss mainās un protams, ka laukos jau labāk nekas nebūs, jo tur nav ko darīt. Viss notiek tagad Rīgā, Jūrmalā, Daugavpilī un to robežās. Tālāk viss lielā ātrumā izmirst, jo bedre paliek aizvien lielāka un tie ir jūsu slavētie lauki un jūsu tukšā galva.

/marijazakis/

529 2837 1125 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1125

0/2000

Raksts laikam domaats - pelniisanai, citu iemeslu neredzu

2 0 atbildēt
Tu esi galigi debila. Uzsutitu tev visus pedofilus un slepkavas. Tu esi vnk riebiga persona. Pati tu esi degradeta.
2 0 atbildēt
Šis saraksts šeit nav pirmo reizi. Patīk ne, kā cilvēki cepjas par šādām stulbībām? Savu mazo egoismu apmierini ar negāciju sēšanu? Tā jau pasaulē daudz naida.
2 0 atbildēt

Laukos nav garlaicīgi tikkai pasam ir jādomā ko darīt nevis to pasaka internets.

2 0 atbildēt
Nedod Dievs, sīkā šmara, ka es tevi atradīšu! Varēsi pati smirdēt in būsi atpalikusi!
2 0 atbildēt

Es ceru, ka Trušu Marija ir vienīgā, kam piemīt tāds īpatnējs domāšanas veids. Kaut gan nē, tie, kas saspieda +, laikam domā līdzīgi. Skumji, sabiedrība, jaunieši konkrēti degradējās, bet nekad nebūtu iedomājies, ka tik ļoti.. 

Tieši bez laukiem, mazajiem ciemiem nepastāvētu izslavētās Rīgas, Daugavpils, Jūrmalas (varbūt ne burtiski, bet lielākoties). Katrs mazs ciems, pilsētiņa kaut ko iegulda Latvijas labā, tāpēc tieši visi kopā, mēs esam spēks, neatkarīgi no tā, vai Tu esi pilsētnieks vai laucinieks. Man patīk mazākas pilsētiņas, ciemi - tur ir kluss, mierīgi, viss notiek bez steigas. Un cilvēki tur ir pretīmnākoši un izpalīdzīgi. 

2 0 atbildēt

Positivus pilsēta kuru mēdz dēvēt par SALACGRĪVU ir arī lauki.

Džeks kurš to visu festivāla štelli iesāka arī bija lauķis. Un vai viņš ir galīgi atpalicis? Nē!

Tas pats mūsmāju aktieris Andris Bulis. Vai viņam ir kaut kāda garīgā slimība? Nē! Ir izsities diezgan tālu savā sfērā. Ir daudzi piemēri kurus teikt...

Tātad tavs "fakts" par to ka no laukiem nāk tikai pēdējie āmuri ir aplauzts. 

Un lauki nav tukša bedre - tā ir iespēju izaugsme. Tu neesi redzējusi īstos laukus , tiešām neesi...

2 0 atbildēt

Es tiešām ceru, ka tas ir ļoti neizdevies joks. Ja nē, tad nu ko lai saka, es zināju, ka ir tiešām debīli un aprobežoti cilvēki, bet šis vienkārši pārspēj visas stulbuma robežas...

"Laukos ir negatīva un slikta aura un laukos dzimst 80 % slimu cilvēku, ar atpalicību, garīgām slimībām. Tikai 20 % dzimst šādu pilsētā. Ko tas nozīmē? " - well guess who is in these 20% in this case emotion

2 0 atbildēt

Ak tu stuulbaa su4ara , par to es tev degunu ielauztu , + uztaisi iistu profilu dauned

2 0 atbildēt

wtf? slima skuķene.

2 0 atbildēt

Ble, kuce sūdainā esmu dzimis Rīdzinieks, dzīvoju laukos"Bauska", iebbraucot Rīgā aizkrit plaušas no smoga!

un vispār, debīlā bezsmadzene, gribu tevi satikt un saskaitīt zobus, patreote atradusies!

2 0 atbildēt

Izlasīju šo 'šedevru" un nespēju vien no brīnīties, ka var vēl sastapt cilvēkus, kuriem gadi atnāk vieni - bez gudrības. Pat analfabēts tā neizteiktos. Izbrīnu rada tas, kā cilvēks spēj murgot par to, par ko nekā nezina. Tie  Tevis nodēvētie "nenormālie ", mammzellīt ,ir tie, kas gādā un rūpējas, lai Tev būtu ar ko mieloties un lai apsegtu Tavus plikumus. Kas zin, varbūt, ka Tu nelieto laukos audzētos augļus un dārzeņus, ražoto pienu un piena produktus, gaļu un tās izstrādājumus, bet lieto sintētisko pārtiku. Labu apetīti!

2 0 atbildēt

Dieva dēļ, nepagadies man pa ceļam.

2 0 atbildēt
Piekritu..ir pilsetnieki kas no TA neko nejedz. Tie musu sikie hippiji kuri valkaa fuj iespiletas bikses..kaulu kambari..juck
2 0 atbildēt

ko jūs cepās - šis profils ir feiks. bildes ir 2010 gada un meiteni no bildēm sauc rita litvinova no rubcovsk/Barnaul - Krievija, pusfriziere-pusstudente, dzimusi 13.08.1992. Pameklējiet atradīsiet iekš VK un instagram ..... nezinu kas šeit spokos sēž aiz šī profila, bet pilns rublis tiešām nav..... 

2 0 atbildēt
.bljad tu stuulbaa shmara na*uj ...taads naids pret tevi bljad saceelaas kad izlasiiju.shito bezjeedziigo rakstu .... zaudeeju fakin triis min no.savas dziives kuras nekad neatguushu deelj shii fakin raksta ... pilseetaa smird .. smird peec autogaazeem utt ... par noziedziibu -laukos noziedziiba ir praktiski nulle ... tikmeer pilseetaas it iipashi tavaa smirdiigaa riigaa ar mazo "r" un daugavpilii noziedziibas liimenis ir liels .... Pats dziivoju pilseetaa (Ventspilii) un tici man taa ir svaigaaka skaistaaka un tiiraaka kaa tava fakin riiga ... Vsp runaajot par tiiriigumu riiga ir ljoti netiira pilseeta ...pats esmu no pilseetas bet dievinu laukus un lauku dziivi ...esmu arii paaris gadus dziivojis laukos ... Un tas ir superiigi ... Un veeleetos arii dziivot laukos ... Es domaaju ka par sho veelaak uzstaisiishu savu pirmo rakstu ...lai gan spokos esmu jau vairaakus gadus ...nevienu rakstu neesmu.taisiijis ... Piedodiet par savu gramatiku ...bet pashlaik rakstu caur telefonu ...
2 0 atbildēt

Slima cilvēka sapnis.

2 0 atbildēt

šis raksts ir vismaz 4 gadus vecs, kurš viņu atkal uzraka?

2 0 atbildēt
Piedod, mīļā sirds, es neesmu ne degardēta, ne pretīgs cilvēks, es arī nāku no laukiem. Un man tiešām žēl, ka tev aiz tās šausmīgās sejas nav pat drusciņ smadzenes. Es labprāt tev par šiem vārdiem iebelztu pa to tukšo tūtu, bet neko tas dzīvē nedos. emotion
2 0 atbildēt
Gudri dirst nav malku cirst!
2 0 atbildēt
« 18  19  20  21  22 »