local-stats-pixel fb-conv-api

Lauki ir tukša bedre1125

529 2837

Izveidoju rakstu ar iemesliem, kāpēc lauki un laucinieki ir sliktāki par pilsētu un pilsētniekiem!

1. Laukos nekā nav ko darīt un tur ir garlaicīgi.

2. Lauki smird, ar visiem saviem dzīvniekiem, mājām, ceļiem, zemi - tas viss smird un iebraucot laukos tiešām pārņem panika un nepatīkamas sajūtas, jo lauki ir nolādēta vieta.

3. Laukos nav nekādu izklaižu, nekādas jautrības, nekādu pasākumu, pilnīgs tukšums un nekas nav tie lauki.

4. Lielākā daļa laucinieku ir degradēti, nenormāli, pretīgi cilvēki, kuri neko tālāk par savu lauku sūdu un kartupeļu vagām neredz un tā arī degradējas visu mūžu savos laukos un neko tur nedara un nomirst aiz sava naida un ļaunuma pret pilsētu un pilsētniekiem.

5. Visi normālie cilvēki no laukiem, kurus var nosaukt par cilvēkiem, dzīvo pilsētās, ciena pilsētu un jūtas kā mājās un nav nekādas vēlmes atgriezties laukos, jo tur nekā nav un tur nav ko darīt.

6. Laukos notiek lielākā noziedzība, bērnu laupīšana, izvarošana, jo viss tas lauku ''miers'' ir ļoti vilinošs visiem noziedziniekiem un tur ir ļoti viegli noķert upuri, jo cilvēku maz, aculiecinieku nav un cilvēki ir stulbi un naivi.

7. Laucinieki ir pilsētas un pilsētnieku vergi, kājslauķi, lupatas, kuri nav nekā vērti un pilsētnieki tikai jums var uzspļaut virsū no augšas, no pilsētas, no vērtības.

8. Es esmu pilsētniece, es esmu vērtība, jūs visi laucinieki esat mani kalpi.

9. Lauki mirst nabadzībā, bezdarbā, jo tur izglītības iestādes slēdz ciet, sabiedriskā transporta reisus samazina kuri tā jau ir maz, darba nav, drošības nav, viss nolaists, netīrs, aizaudzis, viss slēgts, neviens neko nedara, jo darba vairāk nav, zemes aizaug, viss ir drūms un nepatīkams un tā vien gribas kaut ātrāk iebrauktu ziedošajā pilsētā un izklaidētos un priecātos, bet laukos tādu iespēju nav.

10. Latvijā pilsētas ir tikai Rīga, Jūrmala, Daugavpils. Pārējais ir ciemati, pagasti, lauki, kas mirst nabadzībā, jo galvenā Latvijas sirds ir Rīga un viss pārējais ir artērijas kuras piegādā Rīgai un Rīdziniekiem asinis - darbaspēku, jo laucinieki ir naivi cilvēki, dzimuši vergi, kuri gatavi kalpot.

11. Pilsētnieki, būsim kopā, es jūs mīlu. Atcerieties, ka lauciniekiem skauž pilsētnieki un pilsēta, jo viņiem ir liels naids pret mums tāpēc, ka nekur tālāk dzīvē nespēj tikt, tas ka ir dzimuši laukos, laucinieki, vietā kura ir bedre, neviens nezina un vienmēr būs laucinieks.

12. Laukos ir negatīva un slikta aura un laukos dzimst 80 % slimu cilvēku, ar atpalicību, garīgām slimībām. Tikai 20 % dzimst šādu pilsētā. Ko tas nozīmē? Saindēta aura, slikta enerģija, nekas vairāk. Un kā var kaut kas tik stulbs patikt?

13. Pilsētā ir viss tuvumā, viss tepat, pilsētā ir viss un darīt var visu, jo viss ir pieejams. Kas laukos? Tukšums, garlaicība, nomāktība. Laucinieki dodas uz pilsētu strādāt, jo laukos darba nav. Paliek veci cilvēki pārsvarā, jo jaunajiem kuri ir normāli tur darīt tiešām nav ko un dodas labākas dzīves meklējumos. Laukos var tikai nodzerties.

14. Domājat, pirms salīdziniet kaut ko, jo Rīgā ir 750.000 un vairāk cilvēku un cik jūsu miestos? Rīga ir tīra pilsēta, tīrāka par jūsu laukiem, tikai vajag iziet iziet ārpus Centrālās tualetes robežām. Rīgā ir meži, pļavas, svaigs gaiss. Viss ir.

Un tad padomājiet, vai tiešām ir vērts slavēt sūdu? Tu lauciniek, ja tu esi pret pilsētu kas tevi uztur, esi pret pilsētas dzīvi, pilsētniekiem, tad tu esi sūds bez nākotnes kurš sapūs savos laukos neko dzīvē neredzējis, kā tikai sēdēt zirga mēslos.

Dzīvē viss mainās un protams, ka laukos jau labāk nekas nebūs, jo tur nav ko darīt. Viss notiek tagad Rīgā, Jūrmalā, Daugavpilī un to robežās. Tālāk viss lielā ātrumā izmirst, jo bedre paliek aizvien lielāka un tie ir jūsu slavētie lauki un jūsu tukšā galva.

/marijazakis/

529 2837 1125 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1125

0/2000

 Laukos ir negatīva un slikta aura un laukos dzimst 80 % slimu cilvēku, ar atpalicību, garīgām slimībām. Tikai 20 % dzimst šādu pilsētā. Ko tas nozīmē? Saindēta aura, slikta enerģija, nekas vairāk. Un kā var kaut kas tik stulbs patikt?

No kurienes Tu ņēmi šādu informāciju? Pati izdomāji?

3 0 atbildēt

Šitā nav tā kuce - mazakuce?

3 0 atbildēt

1. Dators nekad nebūs vienīgā izklaide , mani sajūsmina fakts ka es drīkstu gadā reizi aizbraukt uz laukiem un barot cūkas :)

2.tu smirdi :) 

3.Ir gan bieži vien 5dienās ir diskotēkas klubos , jāņos vispār ideāli :)

4.daļēji piekrītu , bet cilvēki tur nav naidīgi :)

5.ne vienmēr :P

6.par  stulbumu nepiekrītu 

7.tā tikai tu domā jo domā ka esi pasaules naba , pareizāk sakot tu esi pasaules dirsa un vēl nožēlojamāk .

8.arī esmu pilsētniece , mazliet sevi turu augstāk par lauku cilvēkiem bet nav tā ka es domāju ka viņi ir kalpi , ja nebūtu , lauku tad tu jau sen būtu nosprāgusi badā , jo no laukie viss brauc uz veikalu :) (priotams ja tev nav roltonu diēta) 

9.pie tā ir vainīgi deputāti un krīze , cilvēki tur nav pie tā vainīgi :)

10. man vēmiens no tevis nāk 

11. tu laikam esi kautkāda lauciniece kas pirmo reizi redz pilsētu tāpēc lielies :D 

12. es vemju 

13. katram sava vieta 

14. nav vārdu 

 

tu esi muļķe ne vērtība , vērtība ir lauki kur vēl kāds raujas vaiga sviedros lai mums pilsētniekiem būtu ko rīt :) 

ar cieņu little monster no Jūrmalas :P 

3 0 atbildēt

Man žēl tos cilvēkus, kuri katru dienu tevī klausās.

3 0 atbildēt

Esi smadzanes izbalinājusi?

3 0 atbildēt

Šķiet, ka šis ir pats muļķīgākais raksts ko esmu lasījis... 

Man ir kauns par Tevi....emotion

3 0 atbildēt

B*e jūs mētajat Mīmus jau gadiem( 9gag līmenī protams), bet jūs vel nepazīstat pat tik prastu troļošanu. idioti tbh

3 0 atbildēt
Ne tikai rakstam jābūt miskastē, bet arī autorei!
3 0 atbildēt
Parsukajusi jegu.
3 0 atbildēt

Aiz šī profila noteikti slēpjas attention seeker.  Kāpēc izmantot svešas meitenes bildi? Kāpēc neparādi savu īsto seju marijazakis, Tev kompleksi pret sevi!? Raksts ir pilnīgs bezpridjels, tur pat nav ko komentēt. Ja cilvēks ir piedzimis bez smadzenēm, tad arī viņam domāšanas nebūs turpmāk. Ā, btw, meitenes vārds ir Yulia Epifanova, viņa NAV latviete. emotion FAIL marijazake.

3 0 atbildēt

pūst smadzenes lasov šīs šausmas... Kas tam nabaga radījumam notiek galvā. emotion 

3 0 atbildēt
Paga paga, tu pilsētas šmara vispār jobuvaice vai? Tu tālāk par tonālo un lūpu krāsu nēesi redzejusi , plus vēl sevi spogulī. Skaties ka tik tevi pašu Rīdzenieci kāds neizvaro. Aborta atlieka mazā, nesūda nezini iz dzīves, kā teikt jāsaka. Visu savu dzīvi dzīvoju laukos, tikai kaut kā neliekas ka es būtu tāds apsists kā tu te domā. Reāli sakot nekad mūžā meiteni nēesmu nosaucis par cüku. Bet piedod atvaino tu tāda esi, iemācies dzīvot un tad runā. Tā ir ka dakteris tevi nometa zemè piedzimstot.
3 0 atbildēt

Nedod dievs kādam tādu aprecēt.. emotion

3 0 atbildēt
Neiešu oponēt katru tavu vārdu, tomēr neaizmirsti vienu būtisku lietu. Visa pārtika, ko tu savā pilsētā rij, tiek ražota laukos. Bez laukiem tava pilsēta nav spējīga dzīvot. Tāpēc apdomā, vai tavs raksts ir adekvāts. Piebiedrojos absolūtajam vairākumam :"-"
3 0 atbildēt

Vārdu trūkst, cik aprobežoti cilvēki mēdz būt!

Visiem mums ir lauki, kur mēs aizbraucam atpūsties, apskatīt dabu un palīdzēt vecvecākiem! Es uzskatu ka tas ir normāli!

Protams , šeit jau ir cits stāsts, manuprāt izlutinats skuķis , kurš pat savā dzīves laika nav putekli no slaucījis no sava skapjas augšas (ko noteikti dara kalpones) ir iedomājusies ka ap viņu griežas visa pasaule, un var nolikt cilvēkus kuri dzīvo pie brīvas dabas! Šausmas, šausmas!

Nav , ko darīt, Tu laikam pat nezini , kas ir zaļumballes. Vieglāk tak aiziet uz klubu un tik gorīt savu dirsu un domāt ka tulīt dabūšu bagātu veci kas mani paņems un vēl naudu iedos, protams laukos tā nav, tik vagas ravēt liks.. emotion Bet Tu tak sabojasi savus nadziņus un atkal jau būs jādodās uz klubu un jāmeklē manikīram sponsors!

Un lasot tekstu var saprasts ka viņa zin tik trīs pilsētas! Ka pieņemsim ar Liepāju , Venstpili , Bausku, Cēsīm, Valmieru-TIE TEV AR LAUKI?

Nākamreiz raksti rakstu ar ko Tu spēj parādīt cik gudra esi , nevis centies padarīt sevi populāru ar debīlu stāstu! Un  tēmu ar uztaisi , tādu par kuru spēj diskutēt , nevis kaut kādus murgus rakstīt, un simtu vienu reizi atkartoties!

Vēlu veiksmi! emotion

3 0 atbildēt
Bez laukiem tev nebūs: Skābeklis, kas nāk no kokiem ja nezināji. Ēdiens, tas ir, sviests, biezpiens, rudzi aliņam, siers, maize, gaļa un daudz citu lietu. Klusas vietas un nepiesārņots gaiss un ūdens, tīras peldvietas, Rīgā no autobusa izkāpjot var redzēt cik aizdirsts ūdens, pretīgi skatīties tur, bezpajumtnieki apkārt, krievi (respekts normāliem krieviem kuri vismaz zin LV valodu) un tā pretīgā pilsētas smaka... Man pilsētas patīk mazāk nekā lauki, viss teksts augšā ir huiņa pārsvarā, reāli, viss ir tikai iedomīgo pilsētnieku stereotipu stāsti pārstāstīti vel un vel un vel...zbal, ne reizi nav izkāpis no sava sūda dzīvokļa lai aizbrauktu biš tālāk no sava ūķa...fui. Lūdzu, es labāk mainītu imigrantus pret šī teksta autoru.
3 0 atbildēt

Iesaku izmantot kādu no sevis pašas rakstā minētajiem variantiem http://spoki.tvnet.lv/aktuali/Pasnavibu-veidi/387646

3 0 atbildēt

Šo murgu izlasot,man ir kļuva skaidrs,ka teksta autora ir no vislielākās bedres ,kurā iekritusi un pazaudējusi smadzenes  !!

3 0 atbildēt

Reti kad mīnusus lieku...šī ir viena no tām reizēm. Kaut kas meitenei nav ar domājamo aparātu kārtībā.

3 0 atbildēt

saostijusies pilsetas izspludes gazes! emotion 

3 0 atbildēt
« 13  14  15  16  17 »