local-stats-pixel fb-conv-api

Lauki ir tukša bedre1125

529 2837

Izveidoju rakstu ar iemesliem, kāpēc lauki un laucinieki ir sliktāki par pilsētu un pilsētniekiem!

1. Laukos nekā nav ko darīt un tur ir garlaicīgi.

2. Lauki smird, ar visiem saviem dzīvniekiem, mājām, ceļiem, zemi - tas viss smird un iebraucot laukos tiešām pārņem panika un nepatīkamas sajūtas, jo lauki ir nolādēta vieta.

3. Laukos nav nekādu izklaižu, nekādas jautrības, nekādu pasākumu, pilnīgs tukšums un nekas nav tie lauki.

4. Lielākā daļa laucinieku ir degradēti, nenormāli, pretīgi cilvēki, kuri neko tālāk par savu lauku sūdu un kartupeļu vagām neredz un tā arī degradējas visu mūžu savos laukos un neko tur nedara un nomirst aiz sava naida un ļaunuma pret pilsētu un pilsētniekiem.

5. Visi normālie cilvēki no laukiem, kurus var nosaukt par cilvēkiem, dzīvo pilsētās, ciena pilsētu un jūtas kā mājās un nav nekādas vēlmes atgriezties laukos, jo tur nekā nav un tur nav ko darīt.

6. Laukos notiek lielākā noziedzība, bērnu laupīšana, izvarošana, jo viss tas lauku ''miers'' ir ļoti vilinošs visiem noziedziniekiem un tur ir ļoti viegli noķert upuri, jo cilvēku maz, aculiecinieku nav un cilvēki ir stulbi un naivi.

7. Laucinieki ir pilsētas un pilsētnieku vergi, kājslauķi, lupatas, kuri nav nekā vērti un pilsētnieki tikai jums var uzspļaut virsū no augšas, no pilsētas, no vērtības.

8. Es esmu pilsētniece, es esmu vērtība, jūs visi laucinieki esat mani kalpi.

9. Lauki mirst nabadzībā, bezdarbā, jo tur izglītības iestādes slēdz ciet, sabiedriskā transporta reisus samazina kuri tā jau ir maz, darba nav, drošības nav, viss nolaists, netīrs, aizaudzis, viss slēgts, neviens neko nedara, jo darba vairāk nav, zemes aizaug, viss ir drūms un nepatīkams un tā vien gribas kaut ātrāk iebrauktu ziedošajā pilsētā un izklaidētos un priecātos, bet laukos tādu iespēju nav.

10. Latvijā pilsētas ir tikai Rīga, Jūrmala, Daugavpils. Pārējais ir ciemati, pagasti, lauki, kas mirst nabadzībā, jo galvenā Latvijas sirds ir Rīga un viss pārējais ir artērijas kuras piegādā Rīgai un Rīdziniekiem asinis - darbaspēku, jo laucinieki ir naivi cilvēki, dzimuši vergi, kuri gatavi kalpot.

11. Pilsētnieki, būsim kopā, es jūs mīlu. Atcerieties, ka lauciniekiem skauž pilsētnieki un pilsēta, jo viņiem ir liels naids pret mums tāpēc, ka nekur tālāk dzīvē nespēj tikt, tas ka ir dzimuši laukos, laucinieki, vietā kura ir bedre, neviens nezina un vienmēr būs laucinieks.

12. Laukos ir negatīva un slikta aura un laukos dzimst 80 % slimu cilvēku, ar atpalicību, garīgām slimībām. Tikai 20 % dzimst šādu pilsētā. Ko tas nozīmē? Saindēta aura, slikta enerģija, nekas vairāk. Un kā var kaut kas tik stulbs patikt?

13. Pilsētā ir viss tuvumā, viss tepat, pilsētā ir viss un darīt var visu, jo viss ir pieejams. Kas laukos? Tukšums, garlaicība, nomāktība. Laucinieki dodas uz pilsētu strādāt, jo laukos darba nav. Paliek veci cilvēki pārsvarā, jo jaunajiem kuri ir normāli tur darīt tiešām nav ko un dodas labākas dzīves meklējumos. Laukos var tikai nodzerties.

14. Domājat, pirms salīdziniet kaut ko, jo Rīgā ir 750.000 un vairāk cilvēku un cik jūsu miestos? Rīga ir tīra pilsēta, tīrāka par jūsu laukiem, tikai vajag iziet iziet ārpus Centrālās tualetes robežām. Rīgā ir meži, pļavas, svaigs gaiss. Viss ir.

Un tad padomājiet, vai tiešām ir vērts slavēt sūdu? Tu lauciniek, ja tu esi pret pilsētu kas tevi uztur, esi pret pilsētas dzīvi, pilsētniekiem, tad tu esi sūds bez nākotnes kurš sapūs savos laukos neko dzīvē neredzējis, kā tikai sēdēt zirga mēslos.

Dzīvē viss mainās un protams, ka laukos jau labāk nekas nebūs, jo tur nav ko darīt. Viss notiek tagad Rīgā, Jūrmalā, Daugavpilī un to robežās. Tālāk viss lielā ātrumā izmirst, jo bedre paliek aizvien lielāka un tie ir jūsu slavētie lauki un jūsu tukšā galva.

/marijazakis/

529 2837 1125 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1125

0/2000

Pluss par huiņas dzīšanu! Man patīk tie cilvēki, kas tevi uztver kā reālu cilvēku! :)

5 1 atbildēt

Prieks par tevi marijazakis ka tev vienmer petene ir ieslegta darba rezima :D:D:D

4 0 atbildēt

Paldies par humora devu :D

4 0 atbildēt

uzmanības deficīts.punkts.

4 0 atbildēt

šitādu tekstu izlasot gribas aiziet uz pilsētu un sadot kādam pa seju

4 0 atbildēt

:O Pirmo reizi redzu rakstu ar tik daudz mīnusiem un nevienu plusu! Tas varētu kandidēt uz sliktākā raksta titulu! emotion Ir jāievieš jauna medaļa emotion

4 0 atbildēt

Man patīk izbaudīt, kā tavi cepumi ir mīnusos, turklāt 4 tūkstoši mīnusos :D

4 0 atbildēt

čista man jau besis. 

 

KAUT KĀDA LAŠARA TU ESI. zb jau tie tavi bezjēdzīgie raksti. :////

4 0 atbildēt

nebija pat vērts lasīt jo tā ir tā debīlā marija

4 0 atbildēt

Jā, bet tiko pati pierādīji ka pilsētniece arī mēdz būt garīgi atpalikusi, kura noliek ko tādu, par ko nav ne mazākās saprašanas. Malacis, tu tikai sevi noliki - sūdiņ :D 

4 0 atbildēt

Es dzīvoju laukos. Šitas ir pretīgi. Cerams paliksi bez zobiem. Ja jau vari uztaisīt bildes ar sevi, tad pieliec klāt uz papīra vai man pohuj kur uzrakstu 'spoki.lv', lai mēs zinam, ka tu neesi kārtējais homoseksuālis, kas izliekas par sievieti, lai tik viņam būtu uzmanbība, kaut arī negatīva. Uzreiz nāk prātā Rebecca Black... Laigan viņa pat nav tāda kuce kā tu, viņa vispār nav. Aizbrauc uz laukiem un pastāsti kādai meitenei to, redzēsim vai vispār tev būs dūša aizbraukt uz laukiem vienai pašai [tiešām pieņemot, ka esi sieviete]. Veiksmi skrāpēt savus zobus pret asfaltu.

4 0 atbildēt

AIZSPI$$ SAVU NETĪRO MUTI !!! Ja neesi bijis, un nezini kas tur ir, tad labāk nevaig kaut kādus slimus suņa murgus rakstīt !!! emotionemotion

4 0 atbildēt

Tu esi nenormāla kuce, ja tu tā domā, ārstējies. Laukos var dzert ;)

 

milijons -

4 0 atbildēt

Šito rakstīja un tam piekrīt tikai izlutinātas slapmas, kuras nekad nav bijušas laukos (vismaz 1 dienu)!

Emm... ļoti žēl tādu cilvēku, kas uzspiež savu viedokli. Tikai pieredze rāda, ka tādi mazie kaksīši ātri aplaužas. Skaties, ka pēc kāda laika nenākas pašai tādā vietā dzīvot. Lai nu kā- ar laiku viss nāk atpakaļ. Uij, ka es smiešos, kad tā notiks. Bet tās jau tikai manas domas. Bez tam- man liekas, ka  šitais ir fake. Vai tad tiešām uz plānētas var būt "tādi" cilvēki?! xD

4 0 atbildēt

manuprat so rakstu vajdzeetu kkur hujzin kur izlikt, lai cilveki pasmejas cik stulba var but iena lawara 

4 0 atbildēt

Tu takš nekā no dzīves nesaproti ! :D Gan jau esi izlutinātā bārbija ... pff ... kauns lasīt tādas muļķības.

4 0 atbildēt

Es jau saprotu, ka raksts veidots ar mērķi provocēt un izraisīt asas diskusijas, taču tomēr kāds to ir rakstījis un, ja cilvēks tā patiesi domā, tad nevaru pateikt neko citu kā tikai to, ka psihiskās slimnīcas varētu šai personai nosūtīt oficiālu ielūgumu ierasties pie viņiem un paviesoties palātā ar baltām, mīkstām sienām.

Varu likt galvu ķīlā, ka raksta autors/-e ir nožēlojams neveiksminieks ar pumpainu ģīmi, kurš dzīvo nolaistā hruščovkas vienistabas miteklī, mēģinādams pa pēdējiem pieciem eiro nopirkt trīs Optima līnija aliņus, tāpēc, mirklī starp paģirām un jaunu dzēruma stadiju, nolemj piesēsties pie datora un, aplaizot nospeķotos, apaļos pirksteļus, klabina klaviatūras taustiņus, ik pa mirklim aplaizot kalstošās lūpas, kuras noklātas niknuma putām. Rezultātā šis "ģēnijs" izveido rakstu, kurā nolemj ar žulti, naidu un preteklībām noliet citus cilvēkus, pats savā iedomu pasaulītē iztēlodamies sevi dzīvojam Rīgas Klusajā centrā un brokastīs ēdot melnos ikrus. Mirklī, kad rakstam pielikts punkts un mūsu "ģēnijs" ievieto rakstu internetā, neesot tomēr tik drosmīgs, lai publicētu arī savu īsto vārdu, uzvārdu un foto, viņa nomoda sapņus par luksusa apartamentiem vistīrākajā, sterilākajā un perfektākajā pilsētā pasaulē, iztraucē zvans pie durvīm - atnākusi mamma, atnesusi dienišķās pusdienas. Mūsu varonis sēž pie galda apakšbiksēs un apmierināti, speķainajā sejā iegulstot laimes pilnam smaidam, mutē sūc kāpostus no kāpostu zupas, ļaudams tiem apmierināti iekrist kuņģī. Laime ir sasniegta - kārtējais idiotiskais raksts un fantāzijas lidojums veiksmīgi ievietots internetā. Vēlāk varēs nodoties anonīmu komentāru rakstīšanai. Vai nav laba tā dzīvīte? emotion

Nu, autor? Trāpīju mērķī? emotion

4 0 atbildēt

Cilvēks ar saviem uzskatiem nošāvis greizi , ļoti greizi ...

Man ir Pilsētnieka un Laucinieka pieredze 10 (Pilsētnieks) un 8(Laucinieks) gadi.

1. Cilvēks ir tas , kas veicina un rada sev nodarbi. Ja nav ko darīt nu pa tiešām pilnīgi un galīgi , 

veicini savas radošās zināšanas/intereses utt ... vienkāršāk sakot kustini smadzenes.

2. Tā smirdoņa sastāv no 80% svaigāka gaisa nekā pilsētā kurā ir smogs (prakstiski kūpoša DARVA tikai daudz retinātā sastāvā , kas boja veselību , bet to nevar just jo tveice no asvalta apdulina ožu ar pavisam citu kaitīgu vielu ... kas sastāv no naftas izstrādājuma ...

Laukos varbūt fekālijas nav tā patīkamākā smaka , bet es labāk ostu veselīga dzīvesveida dzivnieku izkārnījumus nekā to ko es elpoju dien dienā , šeit ... Rīgā.

3. Cilvēks pats sev var atrast nodarbi un izklaidēties vienatnē vai arī nebūt ietiepīgam un iet pie kaimiņiem (man tuvākie laukos ir 4km atālumā pa akmeņainu grunts ceļu .) Par pasākumiem laukos tik tiešām , daudz viņu nav ... jo cmn Pasākumus veido lai spētu arī atpelnīties un laukos tikai apdzīvotākās vietās veido tos pasākumus ... Es ne reizi vien esmu braucis ar autobusu un soļojis vairāk kā 70~90km lai tiku uz tusiņu kurš notiek resti , bet tomēr notiek ...

4. Mana ome tev ar žagariem pa dirsu tāĀāĀāĀ , ka nošvīkstēs vien! Nu tu pazemo pats/i sevi ... laucinieki ir tie , kas vāc produktus (Miltus,pienu,kartupeļus,zirņus utt utt) un ja viņi to nedarītu ... nebūtu pārtikas , vienkārši nebūtu ... pat čipsi , jogurti , makaroni un pat smieklīgie Rolton (dievinu viņus xD) nepastāvētu jo nebūtu izejvielas no kurām gatavot šos produktus...

Viņi pārsvarā ir dusmīgi uz cilvēkiem kā tu kuri nespēj novērtēt dabas dotās veltes un civlēku ieguldīto darbu ... un arī uz mūsu valdību kas iet ''Leeeroy Jeeenkins!'' cauri nozaru izglītības finansēšanu un tieši lauksaimniecību apcirpjot un atstājot bešā ... man liekas viņi ir dusmīgi dēļ tā xD

5. Ir cilvēki kuri grib un iet plašajā pasaulē un daži kuri to vairs nespēj ... ko veca ome uz pensijas sliekšņa darīs pilsētā ? Un spriežot to ka viņai ir padomju laiku izglītība viņa vienkārši nespēs sacensties ar mūsdienu izglītības ieguvējiem un viņu profisionalitāti un konkurenci ...

6. Fakti ir pareizi ... tikai tie ka lauki ir vilinoši , bet viss pārējais nesakrīt ... Ir veiktas neskaitāmas statistikas un ir zinātniski un visādi citi pierādīts ka krimināl rīcības tiek veiktas biežāk tur kur ir vislielākais cilvēku apdzīvotības rādītājs ... jeb pilsētās. Un arī ekanomiskais stāvoklis spēj ietekmēt šos rādītājus ...

7. Okay ... tev viss kārtībā ar smadzenēm ? Laucinieki arī ir cilvēki un lielākā daļa pat piedalījušies 2. pasaules karā un izcīnījuši brīvību (teritoriālo) un iespējams pat ļoti apstraktā veidā izglābuši tev dzīvību (Ja tu spēj tik dziļi iedziļināties) ....

8. Es esmu cilvēks ar smadzenēm (Kuras funkcionē) un secinu ar šādu uzvedību , rīcību un arī uzskatiem tu centies kompensēt ar varu piespiesto paciemošanos laukos .... un savas arogantās rīcības un domāšanas veida pat necenstoties saprast cilvēkus laukos tu uzskati ka esi pārāks/a par viņiem.

9. ''Lauki mirst nabadzībā, bezdarbā, jo tur izglītības iestādes slēdz ciet, sabiedriskā transporta reisus samazina kuri tā jau ir maz, darba nav, drošības nav ... '' daļēji piekrītu ,bet kas nāk pēc tam ... jomajo tu esi izlutināta caca (Tā es saukāju izlutinātas meitenes kuras ir uzaugušas apstākļos un dēļ 100% drošā režīma nav spējusi un pats galvenais nav gribējusi saprast apkārt esošo). + Tas ir viss ko es lasu ... visi garlaicīgie ir mani vergi , gribu izklaidēties , visi nabagi , bet es saku viņi neveiksminieki un gribu '' iebrauktu ziedošajā pilsētā '' ..... pag .... tu saki pilsētas ir ziedošas , bet lauki nav ? ... omg ......

10. Rīga,Jūrmala,Daugavpils ... vienīgās pilsētas kur tu esi bījusi ... Ventspils ir viena no pašām sakoptākajām Latvijas pilsētām (Zvejniek svētkos , tas ir pa vasaru) notiek nepārtraukti pasākumi nedēļas garumā , tur ir viss nepieciešams izklaidei , ja tu tur dzīvo vienīgā un tikai vienīgā nepatīkamā lieta ir sabiedrība ... (Visi ir laipni un izpalīdzīgi) , bet to ka cilvēki zin viens par otru , kas var dažreiz likties neomulīgi un nepatīkami ... to ir ļoti sarežģīti apskaidrot ...

11. Pilsētnieci kā tevi es neieredzu. Netikai birokrātiska un naiva maita , bet arī neiglītota un nepieredzējusi kā maza aita tu esi .

12. Ja tā ir tiesa (Kuru es tev varu pierādīt 100% ka nav) tad tu esi tas 0.1 % kurš piedzimst pilsētā ar atpalicību utt ... Šodien es no mājām Rīgā aizbraucu uz Carnikavu nav īsti lauki , bet maza pilsētiņa kā ciematiņs , kā rajons Rīgā . Es biju aizbraucis remontēt dzīvokli , pēc garas dienas bija vakars un uzinot ka man ir pusstunda ko paskraidīt apkārt es gāju pie pirmā cilvēka , kas bija ap maniem gadiem sasveicinājos nedaudz aprunājos un praktiski gājām uz parku kur vairāki vienaudži tusē jeb satiekas terzē,smejas un ttl , bet mani pārstedza tas ka pats iepazīstinot sevi apskaidroju apstākļus cilvēki teica ''ok'' un paterzējām , papļāpājām man arī iedeva velosipēdu ar vienu citu sacensties viss gāja jautri ...

Zemteksts tāds ka tā bija maza pilsētīņa , tur ir savādāki pašsaprotamas sabiedrības normas un pilsētā to es nespētu veikt ar praktiski 9 no desmit cilvēkiem ....

13. Ja daudz nevajag pat sēžot mājās viss ir un neko nevajag ... Daudzi zemnieki paliek laukos un pelna naudu strādājot sūri un praktiski uzturot visu cilvēci jo viņi to izvēlējas , neapgāni un nepazemo cilvēkus par viņu izvēlēm , tikpat labi es varu tevi nosodīt ka tu esi neaptēsta skuķe kurai uz vecumu paliks pliks pauris dēļ tā ka lieto matu laku un krāso matus ... lai gan tas ir stila un gaumes jautājums ... tev tikuntā ir liels risks saskarties ar matu problēmām uz vecumu.  

14. (Es paliku kādas 15 sekundes ar šādu ģīmi 8-O izlasot šo punktu.) Tev ar galvu toč kaut kas nav kārtībā .... ''Tu lauciniek, ja tu esi pret pilsētu kas tevi uztur ...''

īstenībā tas ir ironiksi ... Laucinieks patstāvīgi varētu nodzīvot līdz 110 gadiem ...

Pilsētnieks patstāvigi ... max 7 dienas Esmu nonācis pie secinājuma ... man liekas es pasūtīšu to viņas mājas* sakārtošanu pa 2 Latiem lai viņu nomušītu un veikt cilvēcei lielu pakalpjumu ... jo es takš vergs x)

''jo laucinieki ir dzimuši vergi, kuri gatavi kalpot.''

4 0 atbildēt

Es īstenībā domāju ka tas drīzāk ir kārtējais joks kau kas Līdzīgs Rocchopera plānprātīgajiem izgudrojumiem :D emotion Kā nekā viņiem abiem tagad esot mežonīgs ānusus plosoš seks emotion tas noteikti nevar neietekmēt cilvēku ::D Tāka man pofig es esu no laukiem un nevarētu teikt ka kaukas no ta rakstīutā ir taisn iba a ja viņa to nopietni tad man  pilnigi nekrata......

4 0 atbildēt

Tu jau kā Kleopatra sevi pacel spārnos, kalpi, kalpi mēs esam visi savas valsts priekša un arī Tu!!!  Un neesmu dzirdējusi, ka Liepāja, Ventspils un pārējās pilsētas mirtu nabadzībā.. Un laukos, nez kādēļ dzimst ļoti apdāvināti cilvēki, kuri ar savu apņēmību ir tikuši ļoti tālu! BET TU VISPĀR ESI STRĀDĀJUSI? ZINI, KAS IR DARBS? Vai papucīts ir tavs iztikas avots?  Tā arī visu dzīvi būsi pilsētniece, nezināsi ne īsta darba, ne īstas dabas. Un ja kas, nemaz nesmird tie visi lauki! Ā, un baigi Liepāja smird, ne? Vai neesi bijusi Liepājā? Vispār zini, kas ir Liepāja? Un cilvēki, kā tu saki pilsētnieki, brauc atpūsties uz laukiem, pie radiem, lai vienkārši atpūstos no lielpilsētu murdoņas. Jā, varbūt tiešām lielpilsētās ir vairāk izklaižu vietu, vairāk darba vietu u.t.t. Bet tas nenozīmē, ka laukos un mazajās pilsētās nekā tāda nav, esi pāršāvusi pār strīpu mazulīt. Mēs visi esam cilvēki ar dažādām vērtībām, dažādām iespējām, un nav svarīgs nekāds tituls, jo vienkārši tu nevari iedalīt pilsētniekos un lauciniekos, jo tu pat izskatās, ka nezini, kuras ir pilsētas. Jā, galvaspilsēta ir Rīga, bet Jūrmala ir tāda pati kā Liepāja, Ventspils, Jelgava, Jēkabpils u.c.

Tu vispār nezini, kas ir lauki!!!

4 0 atbildēt
« 10  11  12  13  14 »