local-stats-pixel fb-conv-api

Ko dara VID darbinieki darba laikā?27

330 16

(pacelts)
Sveiki.
Šodiena iznāca diezgan spontāni. No dažiem cilvēkiem izskanēja piedāvājums palīdzēt kravāt galdus un skapjus, lai aizvestu tos uz skolām un bērnudārziem. Es pieteicos, jo tas bija daudz labāks dienas scenārijs, nekā es iepriekš biju plānojis.
Brīvprātīgais darbs rita salīdzinoši ātri.
Pavisam drīz es atbraucu uz nu jau bijušo Valsts Ieņēmumu dienesta ēku. Šie pārbraukuši uz miljoniem vērtu, jauno ēku, atstājot lietotas mantas bērnudārziņiem un skolām. Paldies viņiem par to!

Ir vērts pieminēt, ka šai ēkā atradās ne tikai VID, bet arī ekonomikas policija, robežsardze un citi nodokļmaksātāju nodrošināti dienesti.

Birojos bija atstāts daudz labu un kvalitatīvu mantu, par kurām VID darbiniekiem ir pie kājas. Droši vien, alga atļauj viņiem to darīt.

Esam nēsājuši diezgan daudz. Prieks, ka skolu vecās mēbeles papildināsies ar šīm, salīdzinoši jaunām mēbelēm. Diemžēl, mēbeles nenofotografēju.
Taču pavisam netīšām, lielas intereses dēļ es nolēmu palūkot, kas ir iekšā sienas skapītī. Un tad mans viedoklis par VID bija pavisam nokritis.

330 16 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

a kapēc uzreiz darba laikā? tapēc ka autors ir nofočējis un viņam ļoti ļoti ļoti gribas lai tā būtu, savādāk tā tukšās taras fotografēšana ir smieklīga... kapēc nepieļauj domu ka tur iestiprinājās pirmais volontieru vilnis vai teiksim vīri un sievas PĒC darba laika svinēja jurģus, vai sekretātei justīnei vārda dienu, protams ārpus darba laika ? emotion

2 4 atbildēt

pāris pudeles un tāda brēka? tas tak tukšojas tantēm gada garumā pie tējas zāļu tiesai!!

2 5 atbildēt