local-stats-pixel fb-conv-api

Ko Tu domā par viendzimumu mīlestību???109

Viendzimumu laulību legalizācija mūsdienās ir kļuvusi par ļoti aktuālu jautājumu daudzās valstīs, par šo problēmu sabiedrība pauž visnotaļ atšķirīgus viedokļus. Tiesa gan, nevajag domāt, ka šī problēma parādījās tikai 21.gadsimtā!

Šajā rakstā ir salasītas bildes un daži stāsti par sievietēm, kuras neslēpa savas "ne tikai draudzīgās" attiecības!

453 10 109 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 109

0/2000

Neesmu pret gejiem un lesbietēm, BET vienīgais, ko viņiem vajadzētu aizliegt darīt, ir adoptēt bērnus, jo diez vai tie bērni gribētu skolā tikt apsmieti par to, ka viņiem ir divas mammas vai divi tēti. Protams, tas nav vienīgais iemesls.

2 3 atbildēt

Manuprāt, par to jābeidz domāt. Ziniet kā tiksiet vaļā no visiem tiem praidiem? Nepretojoties attiecīgo likumu pieņemšanai(lasīt - viendzimumu laulības). Beidziet zākātes un to nemitīgi apspriest, uztveriet to kā normālu parādību(es heteroseksuāus esmu pieņēmusi un nelamājos ja uz ielas tādi bučojas, ja viņus rāda TV utt... nav tik grūti) un viss... Nebūs nekādas jezgas, praida itvaros gājienu vsp nemanīsiet, viss būs mierīgi.  emotion Vnk paši beidziet ap to tik ļoti ņemties un būs ok.

1 2 atbildēt

Sieviešu mīlestība ir skaista. Vīriešu kaut kā nešķiet tik pievilcīga emotion

6 7 atbildēt

Nu sieviešu mīlestību atbalstu,  jo sievietes ir maigas būtnes un tas pat neliekas pretīgi un nedomāju, ka tas būtu dēļ tā, ka esmu tīrs heteroseksuāls-  emocionāla vai seksuāla tieksme pret pretējā dzimuma pārstāvjiem.

0 2 atbildēt

emotion

1 3 atbildēt

Lai viņi precās, bet ne baznīcās un,  lai neadoptē bērnus, savādāk izaudzinās morālus kropļus.emotion

0 3 atbildēt
slimība kā slimība. un indivīdi vēl lepojā, kā ir slimi un iet gajienos. iedomājoties lepras slimnieki savāktos un ietu gājienā un teiktu kā viņi lepojās kā ir citādi
2 6 atbildēt

Sveiki, mani sauc Jānis, man garšo alus un patīk meitenes. Iesākumā gribētu pasveicināt savus draugus gejus! Esmu PAR! Jo vairāk geju, jo mums hetero vairāk meiteņu paliks! emotion

5 10 atbildēt
« 1  2  3 »