local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiktu, ja pēkšņi sāktos 3. Pasaules karš?34

312 4

Karš. Dzirdot šos vārdus mums visiem pirmās domas slīd uz kaut ko ļoti briesmīgu, šaušalīgu, pilnīgu tabu. Toties mūsdienās šos vārdus mēs dzirdam ar vien biežāk. Tāpēc šajā rakstā varēsi uzzināt, kas reāli notiktu, ja pēkšņi sāktos 3. Pasaules karš.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
312 4 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 34

0/2000

Kāda vellna pēc dzejot stulbības,darīt nav ko,jeb saulē pārkarsis?

0 0 atbildēt

Pilnīgs BS (bulšits) nevienam to smirdīgo Ziemeļkoreju nemaz negribas aiztikt, nevienai valstij nav vajadzīgs militārs konflikts ar miljoniem izolētu fanātiķu, kas ir gatavi skriet ar durkli virsū tev un durt to rīklē, tieši pasaulei ir labāk, ja KTDR atveras un sāk sadarboties un atbrīvo savu tirgu. 

0 0 atbildēt

Mīnuss par tavu     histēriju par Trampu un Kimu! Tramps ir atrisinājis situāciju ar Ziemeļkoreju, izrunājies ar Putinu par Sīriju, Doņecku, Lugansku un Krimu. Tramps velk ārā ASV armiju no Tuvajiem Austrumiem! Deep State joprojām veido provokācijas Sīrijā, Donbasā un ASV iekšienē lai Tramps sāktu WWIII. Kāpēc Deep State vajag karu? Jo Deep State pārvalda ebreju lielie biznesmeņi, kuriem ir saites ar Izraēlu un Saūda Arābiju. Biznesmeņiem ir velme nopelnīt naudu pārdodot ieročus, naftu, gāzi, tehniku u.tml. Izraēlai ir plāns sagrābt Tuvos Austrumus lai izveidotu Lielizraēlu! Saūda Arābijai ir liels naids pret Irānu, un grib Irānas un tās sabiedroto (Krievijas, Ķīnas, Sīrijas, Ziemeļkorejas) pilnīgu iznīcināšanu. Pie tam, Saūda Arābijai steidzami vajag naudu, un to tā var iegūt tikai pārdodot naftu, kura karā būs vajadzīga kā degviela. Ja Tramps saglabās veselo saprātu un cīnīsies par mieru, kā viņš tp puslīdz ir līdz šim darījis, pastāv ļoti liela iespēja ka nesāksies WWIII!

UN, mēs neviens nezinam kad sāksies WWIII, varbūt tas jau ir sācies. Nekad nav bijis neviens oficiāls paziņojums ka ir sācies Pasaules karš, to konstatē tikai vēlāk!

0 0 atbildēt

emotion laba pédéjá bilde , ja ņem vērā to ka viņs arī pats palīdzēja ātombumbas veidošanā...

0 0 atbildēt

@Aptauja: Sāksies trešais Pasaules karš?

Cits variants: Viņš jau ir sācies,paskaties kas notik visā pasaulē.

0 0 atbildēt
Sākums bija daudzsološs, bet tad vairāk sāki aprakstīt nekā stāstīt.
0 0 atbildēt

@Aptauja: Sāksies trešais Pasaules karš?

Cits variants: Ļoti nevēlos lai kas tāds sāktos

0 0 atbildēt

@Aptauja: Sāksies trešais Pasaules karš?

Cits variants: Jau tajá esam krietnu laiku, pársvará skar valstu ekonomijas, médijos dezinformácija un melígi apvainojumi ar politisku zemtekstu... Lai gan karš ir pret visu cilvéci, ípaši vérsts ir pret balto rasi! Atombumbas pielietošana nevienam nav vajadzíga jo párák liela skáde infrasrtuktúrai un videi kopumá!

0 0 atbildēt
Dirsā būtu
0 0 atbildēt