local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiek ja atstāj uz 9 mēnešiem...!93

862 29

Sveiki! Apmēram pirms 9 mēnešiem (februārī) es gatavojoties uz savu dzimšanas dienu veidoju saldo. Saldajam bija vajadzīga želeja, tapēc nolēmu tādu pagatavot. Sanāca bišk pa daudz , tāpēc izlēmu to pārējo nemest ārā, bet gan ielikt leduskapī. Visu šo laiku nebiju gan mājās, gan nebija pamanīts, bet pēdējos 3 mēnešus atstāju to ''zinātniskajiem'' nolūkiem. Atvainojos par kavalitāti, jo bildes tika uzņemtas ar telefonu, jo fotoparāts kaut kur pazudis. Tā tad iznākums ir šāds: (raksts pacelts)

862 29 93 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 93

0/2000

Ledusskapis nesmirdēja :D?

0 0 atbildēt

Nekas jauns, ko tik mana ledusskapī neatradīsi emotion piemēram šmoretus kāpostus, kas stāv ledusskapi kopš ledus laikmeta emotion

0 0 atbildēt

Kad mēs ar čomu 2007. gada vasarā strādājām stroikā, tad mēs zinātniskas intereses vadīti, pie griestiem piekabinājām belasi, kura progresam sekojām līzi 4 mēnešus. Pēdējā darba dienā, bijām vienojušies izņemt no maisiņa un apskatī, bet, tā kā jau labu laiku pirms tam, belasis bija pilnībā zaudējis formu (maisiņā atradās tikai pelēka viendabīga masa), tad neviens no mums tā arī nepiekrita to pārbaudīt līdz galam.

Morāle: želeja ledusskapī uz 9 mēnešiem atpaliek no  belaša +30 uz 4 mēn.

0 0 atbildēt

Ā, un starpcitu, izvāc to želeju no ledusskapja! Pelējošu ēdienu nedrīkst uzglabāt kopā ar produktiem, kurus Tu vēl plāno lietot uzturā. Pelējuma sēnītē ir miljoniem indīgus toksīnus saturošas sporas, kuras nokļūst uz Tava ēdiena. Tāpat viena sapelējusi želejas porcija krietni saīsina derīguma termiņu citiem produktiem.

0 0 atbildēt

Šo vajadzēja likt sadaļā "šoks" emotion

0 0 atbildēt

Noliec siltumā un iemāci runāt!

0 0 atbildēt

Labu apetīti.emotion

0 0 atbildēt

pagaršo! Domāju, ka, pēc pelējuma likvidēšanas, tā joprojām būs ēdama :)

0 0 atbildēt

es to trauku nemazgātuemotion

0 0 atbildēt

Pelējuma Vulkāns emotion

0 0 atbildēt

pencilīna fabrkka :D

0 0 atbildēt

apēd

0 0 atbildēt

Man draugs vienreiz bija nopircis ātrās nūdeles traukā "Big Lanč", šis apēda līdz pusei un pārējo atstāja stāvēt. Tā viņš nostāvēja kādu pusmēnesi, tas buljons un tad tam tika pieliets klāt kvass. (Nav svarīgi kāpēc). Šis aizbrauca uz 2-3~ mēnešiem prom, atbrauca atpakaļ un tajā traukā bija pazudis viss šķidrums, viss kas tur bija - liela, balta pūka. 

0 0 atbildēt

Tev leduskapis nesmird ?

0 0 atbildēt

es tiešām nesaprotu kas tur īpaš tas ir loģiski (facepalm)

0 0 atbildēt

Tagad visi zinām ka tavs ledusskapis smird! emotion

A ko tu saki draugiem/draudzenēm, ja kāds no viņiem piemēram kāda tusiņa vai tā patvien grib kādu desmaizīti vai vienkārši ieskatīties tavā ledusskapī?

0 0 atbildēt

Noņēm pelējuma kārtu un ēd vesels emotion

0 0 atbildēt

vareeji vismaz pabakstiit. emotion

1 1 atbildēt

Nākošajā rakstā gribētu redzēt kā tu to noēd. emotion

0 0 atbildēt

Noņem pelējumu un izbaudi saglabāto ķīmiju.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »