local-stats-pixel fb-conv-api

Kas kopīgs visiem masu slepkavām?39

672 2

Saistībā ar kārtējo masu apšaudi Amerikā, kur tika nogalināti 50 cilvēki, papētīsim, kas motivē cilvēkus veikt tik zvērīgas lietas un, kādas rakstura īpašības veido masu slepkavas un, kas kopīgs vairumam masu slepkavu.

672 2 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000
4. Viņi ir vientuļnieki un 9. Viņiem nav attiecību, tas nav viens un tas pats? emotion
1 0 atbildēt

Tieši šo es meklēju komentāros.

1 0 atbildēt

Vairumā no gadījumiem reālā problēma ir tāda ka tas cilvēks ir ar psiholoģiskām problēmām. Psihopāts, piemēram, neredzētu lielu atšķirību no mušas nogalināšanas un grūtnieces nogalināšanas, psihopātiem ir traumēta spēja saprast kas ir labs un kas ir ļauns, kā arī viņi nespēj kārtīgi izprast cilvēku emocijas un sāpes. 

Vēlviena lieta ir tāda, ka piemēram, ASV tu vari burtiski iegādāties reālu automātu Wallmartā, un tas tev izmaksātu zem 1000$, licenzi nav grūti tur nokārtot. Tagad salīdzini to ar citām valstīm, kur tu automātu vari nopirkt tikai un vienīgi melnajā tirgū, tev pirmkārt, ir jādabon grūti dabonami kontakti un otrkārt, tur tāds pats ierocis maksātu pāri 30000$. Tādad, kautkāds knauķis kas ir uzēdies uz savu bijušo skolu, nevarētu ne atrast pie kā pirkt, ne vispār atļauties nopirkt to ieroci un liela daļa šo slaktiņu nebūtu notikuši, vai ja viņš tomēr censtos tikt pie ieroča, visticamāk, vienīgais ko viņš dabūtu pašā labākajā gadījumā būtu parastākā pistole. Ja telpa ir pilna ar cilvēkiem un kāds sāk šaut, tad skaidrs, ka automātu aizvietojot ar pistoli krietni lielāka daļa cilvēku spētu aizmukt.

1 0 atbildēt

b*a

1 0 atbildēt

forši--amerika ,kur tev IR tiesības tikt nogalinātam..

0 0 atbildēt
Pēc pirmā punkta esmu slepkava. Esmu tāds pats kā viņš.😂😂 Visu paturu sevī,bet tāpēc jau to neuzgrūdīšu uz citiem.😂
0 0 atbildēt

"Vienalga vai šīs rētas ir īstas vai iedomātas, viņi jūtas tā itkā konkrēti cilvēki vai sabiedrība kopumā ir sazvērējušies pret viņiem un dara viņiem pāri, atkal un atkal" Tieši tā pat, kā vidējais Latvijas iedzīvotājs, vienīgā atšķirība, ka vidējais Latvijas iedzīvotājs nelaiž rētas dziļāk, bet visu laiku pukst cik viss un visi slikti. Dažreiz pieņem radikālu lēmumu aizbraukt no Latvijas, lai ieriebtu.  Diemžēl neapzinās, ka iespējams izdara Latvijai pakalpojumu emotion

1 1 atbildēt

Viņiem visiem galvas uz mietiem,bez izņēmuma emotion ,vai arī noslānīt un smadzenes nosūtīt mātei!++

2 2 atbildēt
Is fake and gay and made up by a random pumpains teenager
1 2 atbildēt
Neesmu ne petijusi neko, bet, iespejams, pievienosu vel ko. Gimene. Vai nu tu dzivo nelabveliga gimene vai gimene ar loti aiznemtiem vecakiem, bet to ietekme bus jutama. Logiski, ka saksi domat, ka saksi domat, ka atbilde pret visu ir vardarbiba, ja berniba redzeji vardarbibu par neko. Vai aiznemti vecaki bar kaut ko ietekmet? Ja. Doma, tas ka vini ir aiznemti un nepietiks laika berniem/am, nozime, ka pecnaceji/s to uztvers labveligi? Ne. Ikviens velas tikt lutinats un ja tu to neesi pieredzejis, tad jabut loti paspietiekamam, lai ta sekas butu labveligas. Vel uzticibas personas. Ja kadreiz esi kadam uzticejies, bet ticis pievilts, saubos, ka spesi atkal uzticeties. Un, busim godigi, dalita beda ir pusbeda. Iespejams, kludos, bet tiri logiski domajot, maniem nosauktajiem faktoriem ari vajadzetu but pie raksturiga.
0 3 atbildēt
Iedodiet man AR-15 un es būšu jūsu slepkaviņa 😃
1 4 atbildēt