local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc sievietes krāpj?63

164 31

Es pat nestāstīšu kāpēc krāpj vīrieši, viņiem vajag daudz sievietes, viņi nevar attiecībās ilgi noturēties bez krāpšanas, tas viņus padara par ''večiem''.. un tas vispār nav interesanti par to runāt, neko jaunu nepastāstītu tikai nogarlaikotu sevi un citus. Bet nav tik daudz informāciju kāpēc sievietes krāpj....

164 31 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

Un kas autori pamudināja veidot šo rakstu?

0 0 atbildēt

Labi ka mēs ar vīrieti viens otru nekrāpjam. mums i labi kā i. emotion

0 0 atbildēt

krāpt var tikai tad, ja ir bijusi konkrēta noruna. viss pāŗējais nevar tikt attiecināms uz krāpšanu. un norunas ir reta padaŗīšana.

0 0 atbildēt

Cilvēki ir pārāk pieķērušiem mūsdienu sabiedrības modelim. Šī modeļa ideālais variants ir dzīve ģimenē ar vienu parteri līdz mūža galam un viss. Mēs esam nākuši no ciltīm džungļos, kur vīrs un sieva nebija tik svarīga lieta. Visi ņēmās ar ko vien katrā nākošajā momentā gribas un bērnus audzināja visa cilts nevis pāris cilvēki. Uzskatu, ka tieši dēļ šī iemesla mēs ''krāpjam'' viens otru, jo savā patiesajā būtībā neesam laimīgi ar mākslīgi radīto sabiedrības modeli un slepus alkstam pēc tā kā bija. Protams, ka mēs glorificējam attiecības ar vienu partneri, bet patiesība ir tāda, ka cilvēki mums apnīk, lai arī cik ''mūžīga'' tā mīlestība mums nešķiet attiecību sākumā. Krāpšana nav pretīga... tā ir dabīga. Mēs esam tik ļoti visu ielikuši rāmjos, ka rezultātā laimīgākie cilvēki šobrīd ir džungļu iemītnieku. Viņi saprot, ka dzīve sastāv no attiecībām un to bagātināt var ar pēc iespējas vairāk partneriem. To apgalvo ar arī atropologi, kuri visu šo ir pētījuši.

0 1 atbildēt