local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc Latvija ir labākā?232

2499 47

Apkopoju ,manuprāt ,spilgtākos iemeslus ,kādēļ Latvija ir labākā valsts pasaulē.

Un šim rakstam nav nekāda saistība ar to mājaslapu ,kur ir miljons iemesli kādēļ Latvija ir labākā! emotion

Pats domāju tekstu un veidoju kolāžas ,tādēļ lūdzu ,izsakiet savu kritiku komentāros ,gribu zināt vai būtu vērts vēl kādreiz veidot šāda veida rakstu. emotion

Raksts ir pacelts. emotion

2499 47 232 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 232

0/2000

Latvija ir forša jo te ir daudz krievi!

2 3 atbildēt

Diezgan neaptverami ,ka tik mazā valstī var būtu tik daudzi izcili hokeja spēlētāji. Spēles ar Latvijas komandu vienmēr ir bijušas aizraujošas un nervu kutinošas.

:D Jūū vakar spēlē Lat-Slovēnija rezultāts 2:5.! Slovēņi PIRMO REIZI vinnēja Latviju un PIRMO REIZI guva vairāk par vienu golu spēlējot pret Latviju.!

Bet viss pārējais ir ok.

0 2 atbildēt

Man patika ši frāze "Taču vislielākā vērtība esam mēs paši. " un nepatika šī frāze "Spēcīgie ,pašpārliecinātie un patriotiskie latvieši .,ir pats svārīgākais mūsu valstij." Nevis latvieši, bet latviejieši. Latvija ir daudz nacionalitates, kuras uzskata sevi par Latvijas patriotiem. Liels --------------

2 4 atbildēt

acīmredzot ir cilvēki kam uz dieva uzspļaut, vai arī vienkārši netic viņam. (es esmu otrais variants, lai mani nepārprot.)

2 4 atbildēt

:D latvija ir labaka Njaa :D labs joks varam lepoties ka retajeim no eiropas savienibas ir nauda sava :D:D psc ar to butu jalepojas jebkuram latvietim :D:D kautkads sviests tas ir varbut 6 lietas kas ir labakas a ir 1000000000000000000000000000000000000 lietas kas ir sliktakas par citam valstim

0 3 atbildēt

Pēdēja laikā man Latvijas hokeja komanda īpaši nepatīk. emotion

0 3 atbildēt

Autobusu razo amoplant jelgava bijushas raf teritorijaa

2 6 atbildēt

Nu par to naudu, vieglāk jau ir tad, ja visur būtu viena nauda.

Es tik gan isti nesaprotu par to Eiro..., Visur Euro. bet latvijā šo saucar par Eiro [Europa/Eiropa]

Ja jau visur tagat saštancēs Euro, latvija pāries uz Eiro, tad kas ta par vienu valūtu, ja izskatas savādāk :? Vot to es nesaprotu, kkad japameklē info :)

2 6 atbildēt

SALĪDZINOŠI!     Jo te nav zemestrīču, tātad arī cunami, te nav AES, tātad te nav naudas, lai ko tādu uzbūvētu. Bet, kas mums ir? Mums ir viss iepriekš šajā rakstā minētais un vel šistas, kas sākas uz burta k vai u!!!  :) P.S. JO TE IR VISS LABĀK!  

2 6 atbildēt

1. pfff, nevajag ņirgāties, ja? Aizbraucot uz Austrāliju, tur ir ūdenskritumi, Uluru klints, Lielas Barjerrifs, citās valstīs ir kalni, klintis, palmas, vot tas ir skaisti!! nevis kautkādi visparastākie meži, ar priedēm, pretīgu Jūrmalu.

2 10 atbildēt

un tgd uztaisi rakstu kpc latvija ir sliktākā.

2 20 atbildēt

Banāli.

2 25 atbildēt

nav un nebūs

2 32 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »