local-stats-pixel fb-conv-api

Kādus vīriešus NEprecēt?71

1096 9

[PAPILDINĀTS]

Mazliet humorīgs raksts par to kā mēdz iedalīt vīriešu dzimumu un no kā vajadzētu izvairīties, lai tevi apprecētu, un no kā izvairīties sievietēm, lai apprecētos laimīgā laulībā. Nevajag uztvert pavisam nopietni to, ko es te rakstu, lai gan es uzskatu, ka šeit ir samērā liela patiesības daļa.

Attiecības un randiņu būšana jau tā ir pietiekoši grūts lēmums katrai meitenei. Nepareizo puišu izvēle pirms īstās mīlas atrašanas ir diezgan traka un populāra lieta. Kā meitene meitenei piedāvāju dažus puišu tipus no kuriem noteikti vajadzētu izvairīties, ja meklē partneri. Un atceries - nepaļaujies uz pirmo iespaidu un šarmu.

Raksts par sievietes tipiem - Kādas sievietes NEprecēt?

1096 9 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Kas attiecas uz turkiem un tamlīdzīgiem vīriešiem, tad ar viņiem ir ļooooti jāuzmanās. Viņiem liela daļa likumu atšķiras no mums pieņemtajiem. Apprecēsies ar tādu - būsi zem viņa tupeles. Nedo dies' ja vēl uz savu valsti aizvedīs. Būsi māte dzemdētāja vai arī divdesmit pirmā viņa sieva, kas to tik vien darīs kā taisīs ēst, vāks māju un audzinās bērnus. Bez viņa atļaujas neko... labi, gan jau pārspīlēti, bet lai nu kādi cūkas būtu vīrieši, es tomēr dodu priekšroku latvju vīriešiem. Kā nekā savējie. Un lai ko sievietes par viņiem teiktu, nav visi vīrieši vienādi (un cūkas)... ir izņēmumi. 

2 0 atbildēt

Pilnīgi viss šeit minētais bija patiesība!

Ja varētu, ieliktu 100 ++

2 0 atbildēt

Pēc ši raksta var noprast, ka precēties jēgas nav!  emotion

2 0 atbildēt

Lieta tāda - palikšu neprecēts, ja sievietes ņems šo galvā!  emotion

2 0 atbildēt

Kāpēc Brīvdomātājam jāpīpē kaut kas? emotion Pats pazīstu daudzus, un tie kas pīpē/dzer regulāri prieka pēc mēneša laikā paliek par bomžiem. Normāli neviens brīvdomātājs tā nedara. Ja nu vien tie stulbeņi kas 16 gados dzīvo pie draudzenēm un jūtas bezgala brīvi.

4 2 atbildēt

Man pa daļai no katra tipa atbilst emotion

2 0 atbildēt

 emotion  emotion  Bet kur ir ideāls, laikam visi slikti?

1 0 atbildēt

Kapēc sarakstā nav "Imigranti no afrikas, kas nestrādā"  ?   

1 0 atbildēt

Es esmu visu to īpašību iemiesojums....emotion

Tas nozīmē, ka man sievu neredzēt kā savas ausisemotion

1 0 atbildēt

5. Diktators 9. Narciss = mans kombo emotion , mani jau no toč nekomandēs sieviete, psee emotion , n i du luv ma self emotion

1 0 atbildēt
Un beigās nāksies palikt vecmeitās ar saviem 14mit kakjiem!
1 0 atbildēt

hehe, statistika rada ka Larvija ir 1 virietis uz 4 sievietem, ta ka meitenes saturas, kadai bus vien janem ciet perversulis. emotion Un runajot par darba holiki (pie kura laikam ari pats piederu), ta nemaz nav tik slikta ipasiba, jtas nenozime ka cilveks sedes ofisa visu dienu un nakti. Darbaholiķi ir parsvara cilveki ar KARJERU, nevis darbu, starp siem diviem vardiem ir loti liela starpiba. Cilveki kuriem ir darbs, parsvara nav darbaholiķi, vini gaida pulkstens 17:00 un tad atrak tinas majas. Cilveki ar KARJERU darbojas savadak.

1 0 atbildēt

Nepiekritīšu par aukstu alus pudeli pēc darba! Protams pats jau es nedzeru (Esmu pagaršojis un sapratu ka vislabākais dzēriens ir kola kas arī nemaz nav tik labi) Alus, tas jau praktiski piegušam vīrietim kas ilgi viņu dzer nav nekas! 

1 0 atbildēt

A nu super emotion dēļ šitā raksta sievu neatradīšu, es esmu visi izņemot 4 7 8 10..

1 0 atbildēt

muļķības. kaut ko tādu varētu uzrakstīt tikai piečakarēta sieviete.

7 6 atbildēt

Man ir trāpījušies tādi, kuros ietilpst vairāki šeit pieminētie raksturojumi un tas ir trakāk nekā, ja piemīt tikai viena no šīm īpašībām. emotion

0 0 atbildēt
Ja sirds kāro tad lai prec kaut vai pašu Velnu ...
0 0 atbildēt
Esmu viss vienā emotion
0 0 atbildēt

Nesapratu... Un kas tad paliek pāri? Justins Bībers?  emotion 

Dzīvē nav vieglu pareizo izvēļu - atliek tikai izvēlēties mazāko ļaunumu...  emotion 

0 0 atbildēt

Kādu tad jāprec?

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »