local-stats-pixel fb-conv-api

Kāda ir Tavas dzīves jēga?42

868 2

Pārdomas par dzīvi uz nelielas planētas, kas riņķo ap zvaigzni, kas ne ar ko neatšķiras no miljoniem citu zvaigžņu un kas atrodas Galaktikas nostūrī.

868 2 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Likās, ka raksti par mani

1 0 atbildēt

Man dzīvei nav jēgas, tāpat nomiršu emotion

1 0 atbildēt

Likt spokos rakstus.

1 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Katram ir sava izpratne par dzives jegu jo katrs ir personiba ar savu domasanas un uzvedibas veidu. Ja cilveks pec kautka tiecas tad ta ari ir vina dzives jega.

0 0 atbildēt

Manai dzīvei nav jēgas!

2 2 atbildēt
Domāju, ka dzīves jēga ir izdzīvot dzīvi. Smejoties, raudot, strādajot vai slinkojot, galvenokārt izdzīvot. emotion
0 0 atbildēt

Ļoti labs raksts.emotion Palasot komentārus, gan secināju to , ka jaunieši te čīkst, un saka, ka lielākā daļa jau ir auto piloti... ko tad mēs varam mainīt? tā tas ir , un būs, kamēr nebūs kāds, kurš varētu to izmainīt! Diemžēl jāsadzīvo ar to, ka mūsdienās būt "auto pilota" režimā ir nezibēgami, jo kā tu savādak dzīvosi, un piepildīsi savas ikdienas nepieciešamības, bez kurām tu nevari dzīvot? mēs esam īstenībā tā paaudze, kam ir iespējas kaut ko mainīt, bet vai tad kāds kaut ko dara tā labā ?

0 0 atbildēt

Nevar visi sadi dzivot,kas bus ja visi daris ka velas nebus kartibas uz pasaules kas vedis atkritumus kas slaucis ielas ja visi bus veseli kas izmantos arstus,ja neparkaps likumu nebus likumsargu nebus darba vietu,nav svarigs tavs labums,bet gan kopejais pasaules attistibas labums.

1 1 atbildēt

Latvija cilveki tikai eksiste nevis dzivo

0 0 atbildēt