local-stats-pixel fb-conv-api

Kā ūdens ražotāji māna cilvēkus!54

Kurš nu būtu domājis, ka ūdens ražotāji izmanto daudz dažādus trikus, lai cilvēki pirktu viņu ūdeni? Kādus? Šajā rakstā interesanti lietas, kuras zināji, bet iespējams nespēji savienot kopā ar ūdens ražotājiem un nezināji, ka šos trikus viņi izdomā, lai jūs pirktu ūdeni.

593 9 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000
Viss ir vienkaarshaak ka liekas. Uudens jaadzer tik daudz lai uuriins arii ir uudens krasa nevis dzeltens. Dzeltenigs uriins nozime ka kjermenim truukst uudens.
2 0 atbildēt
Kur šeit loģika ir svetitam udenim? Kjip maģisks?:d
1 0 atbildēt

droshaak ir dzert filtreetu kraana uudeni neka vnk kraana udeni... biezhi nav naacies dzert kraana uudeni bet ir gadijies un ir ari gadijies kad pec tadas padzershanaas no kraana udens (nefiltreeta) parauj pljutka nedelas garumaa emotion

1 0 atbildēt
Varu piebilst, ka katram ūdens ražotājam ir savi ūdens brendi, dažādās pudelēs ar dažādām etiķetēm un protams dažādām cenām. Bet tas ūdens ir viens un tas pats. Tāpēc, ja esi muļķīgs un pērc negaršīgo veikala ūdeni, tad ņem vislētāko.
1 0 atbildēt

Dzeru ūdeni 3 litrus dienā jau 5 gadus un nav ne vainas. 

1 0 atbildēt

Nūjai divi gali!

1 0 atbildēt

cits variants: es dzeru gan krāna ūdeni, gan pudeļu, gan avota, gan svētīto (ļoti reti).

P.S. Kā vispār  var nemaz nedzert ūdeni?! Es, piemēram, vispār nedzeru neko citu, kas NAV ūdens! 

1 0 atbildēt
Organismam ir vajadzīgs tīrs ūdens , nevis ūdens no krāna kopā ar dzelzi . 3 litrus var arī nedzert , ja esi lupata , jo cilvēkam sportojot viņš izdala ūdeni nevis taukus .
1 0 atbildēt

Labi ka man ir akas ūdens ^^ 

1 0 atbildēt

ku kū paņhu*a aiziešu visus ar beisboleni piesist...  emotion  labs raksts es atbalstu to visu tikai problēma ,ka man mājā tiešam ir vecas trubas emotion 

1 0 atbildēt

Es dzeru, gan no krāna, gan no pudeles

1 0 atbildēt

KĀ VAR RAŽOT ŪDENI ?

1 0 atbildēt
Likssu miinusu, Jo lielaakaa dalla nav patiesiiba un ir pilniigas mullkkiibas.
1 0 atbildēt

Daudz stulbibas. Ūdeni ir jādzer,lai attīrītu ķermeni no piesārņojuma,bet pārāk daudz arī nevajag. Izskalo ķermeni,izvadi par daudz visādu mineralh,vitaminu u.t.t... Ar mēru,bet nu vsm pudele ūdens ir jāizdzer. Paši pamanīsiet kā,pec mēneša kļūstat dzīvespriecīgāki un enerģiskāk. Tas no savas pieredzes.

1 0 atbildēt

@Aptauja: Vai Tu dzer ūdeni no krāna vai pērc pudelēs?

Cits variants: dzeru gan pudelu ,gan varitu krana udeni,gan avota udeni

0 0 atbildēt

Mājas dzeru krāna ūdeni,ārpus mājas pa retam nopērku pudelē emotion 

0 0 atbildēt

nevarītā veidā tikai avota ūdeni.

0 0 atbildēt

Izdzer 3 l ūdens vienā paņēmienā un mirsti no insulīna šoka , to reklāmdevēji aizmirst pateikt. No liela ūdens daudzuma vienā reizē kuņģis izplešas, saspiež aizkuņģa dziedzeri kuŗš savukārt izdala insulīnu lielā daudzumā.

Tici mītiem dzer daudz ūdens un mirsti .

2 3 atbildēt

Tekns mīnuss par stulbumu un tā propogandēšanu. Vienīgais kas atbilst pateisībai ir tas, ka ūdens pudelē var būt nekvalitatīvs. Ja cilvēks par 80% sastāv no ūdens, tad ir ļoti svarīgi to uzņemt pēc iespējas vairāk. Organisms speciāli neaizturēs ūdeni organismā kad tas tiek uzņemts ''par'' daudz, pilnīgas muļķības, vienkārši notiks ātrāka ūdens izvadīšana. Cilvēka organisms dienā var pārstrādāt līdz pat 20 litriem ūdens. 

1 5 atbildēt